Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Mai, cred ca eu sunt singura fara probleme cu trezitul noaptea?? E drept ca ma trezesc ca sa ma intorc de pe o parte pe alta (si e ceva operatiune de facut...), dar in rest toata sarcina nu m-am trezit nici pentru pipi, nici de altceva... La sarcina cu Stefan imi amintesc ca cel putin in ultima luna, ma sculam o data pe noapte sa merg la pipi...

Acum am vazut si eu ca bb de Doloress s-a grabit sa vina pe lume...Doloress, ai incredere ca totul va fi bine pina la urma - bebe nu e cchiar asa de mic si este pe miini bune, sunt convinsa!

Gabriela 36+ cu AMR apx. 3 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

eu scriu pe rand. hihihi . sper sa nu va suparati
leeloo si eu dorm bustean noaptea..hehe. numai un pit-stop la baie intre 3-4 dimi si atat. ah! si cand ma sucesc de pe o parte pe alta..aleluiaaaaaaa

cred ca de sapt viitoare o sa inceapa insomniile ca raman singurica si atunci dorm cu intreruperi ca nu-s obisnuita sa dorm singura si mi-e si frica de intuneric...brr

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Dana H, dordia, multumesc de incurajari! Mda... mi-a mai trecut, nu mai sunt necajita... Oricum eram asa de speriata, nici nu am reusit sa mananc de dimineatza, am uitat sa imi iau si vitamina, si fierul, eram aiurea in tramvai rau de tot. Poate daca "tin" pana joi sa ma duc mai mobilizata acolo! Inca o data va multumesc!

Iulia, unde o vezi pe cleo???? Cleooooo, where are you???? Hai ca special n-am nascut azi, ca sa te las pe tineeee!!!! (dupa razboi...)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, am si eu 2 intrebari (hai ca azi am cazut peste laptop)

Deci: prima intrebare: care biberoane sunt mai bune, din sticla sau din plastic? Eu ieri am cumparat 2 de la NUK (just in case - poate n-am tzatza sa-i dau la bebeluna si am nevoie de beberon... nu vrouam sa il las pe Iuby sa imi cumpere cine stie ce OZN) Ideea e ca aveau doar modelul asta care e din sticla. Am facut o prostie? Se sterilizeaza la fel de bine? Tot in sterilizator?

Intrebarea nr 2: voi ati auzit ceva de genul sa se plateste nasterea chiar si in spitalele de stat?????? Eu nu. Ca a bagat-o o gravidutza pe mama in ceatza pe hol cand ma astepta sa ies de la control... Eu stiam ca exista gratuitate ptr gravidutze.

Pupici.

YLARI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

Dana H, dordia, multumesc de incurajari! Mda... mi-a mai trecut, nu mai sunt necajita... Oricum eram asa de speriata, nici nu am reusit sa mananc de dimineatza, am uitat sa imi iau si vitamina, si fierul, eram aiurea in tramvai rau de tot. Poate daca "tin" pana joi sa ma duc mai mobilizata acolo! Inca o data va multumesc!

Iulia, unde o vezi pe cleo???? Cleooooo, where are you???? Hai ca special n-am nascut azi, ca sa te las pe tineeee!!!! (dupa razboi...)

YLARI

n-o vad. sper s-o vedem peste cateva zile. bine merci, cu puiul in brate...bag

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Andreea, debridat am incercat, la noi nu functioneaza... acum suntem pe sab simplex... dar se pare ca orice luam nu ne trece, ba dimpotriva, parca durerile se accentueaza... am inteles de la 2 proaspete mamici ca mine ca la fel sa intamplat si la ele si boinisanul da rezultate...o sa il incercam si pe ala dc nu se imbunatatesc lucrurile...

Noua inca nu nea cazut buricutul... cred ca acus acus... desi avem 2 sapt... dr a zis ca avem un buricut mai grosolan...

Fetelos, oare cum sa descurcat socrate ??

Si acum sa va povetesc ceva funny, din prmele pagini de familie inmultita..
Schimbam si noi scutecelul, ca facuseram caki, si vine tat si se uita la noi, si ce sa vada ochii lui ??? putulica noastra era hopa sus ! ce sa faci ne place dezbracati ! dar pe tati la apucat un ras asa si radea si era mandru de barbatia fiului lui, ce sa zici, barbatel de pe acuma... dar aseara, la baita, ne facem si noi de ras... eram in sfarsit linistiti, ca neam apucat de baita mai devreme, pe la 8 seara nu la 9 ca de obicei cand deja ne era foame si eram agitati si faceam baita pe fuga, acum aseara am fost linistiti, si nea placut tare la baita, asa incetuc incetuc sa ne obisnuim cu apa... si ce sa vezi, ne trece pisu si facem in apa, dar toate astea nu au fost de ajuns, ca am trs si un part cu noroi la poarta sa zic asa , sa apucat tati din nou pe un ras de nu lam mai putut orpi, "a pus si mami odata apa in vanita si uite ce faci.." si am iesit din vanita, a umplut tati din nou vanita si am facut din nou baita, cumintei minune mare !

Si sa scot si eu un rand de pentru Cleo, poate poate.......
Haide CLEO, HAIDE CLEO !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Neata fetelor - bine v-am regasit ca tare mi-a fost dor de voi!!!!

Tot nu m-am hotarit ce sa fac - sa nasc la Municipal sau la Elias... Simonacip - nu ma ajuti si pe mine cu impresii de la Municipal? In ce fel de rezerva ai stat? Ai idee unde stateau cezarienele?

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Iubita, pai am stat la etajul 4 intr-o rezerva de 3 paturi...Chiar cu 2 cezariene..una dintre ele era Adidana 13 de aici de pe forum, iar alta o tipa care sta chiar linga mine, pe o strada perpendiculara cu a mea

Avind in vedere ca am stat doar o noapte totul a fost ok, deci internata joi dimineata la 00.26 si a doua zi, vineri la 13.00 mi-au facut externarea. Mi s-a parut ok. Nu stiu cum e la Elias, dar partea misto aici e ca te externeaza repede, o normala in 2 zile si o ceza 3 zile dc nu-s probleme...Avand in vedere ca faci ceza si nu depinzi de anestezia epidurala, cred ca poti naste la Municipal fara probleme...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Andreea, debridat am incercat, la noi nu functioneaza... acum suntem pe sab simplex... dar se pare ca orice luam nu ne trece, ba dimpotriva, parca durerile se accentueaza... am inteles de la 2 proaspete mamici ca mine ca la fel sa intamplat si la ele si boinisanul da rezultate...o sa il incercam si pe ala dc nu se imbunatatesc lucrurile...

Noua inca nu nea cazut buricutul... cred ca acus acus... desi avem 2 sapt... dr a zis ca avem un buricut mai grosolan...

Fetelos, oare cum sa descurcat socrate ??

Si acum sa va povetesc ceva funny, din prmele pagini de familie inmultita..
Schimbam si noi scutecelul, ca facuseram caki, si vine tat si se uita la noi, si ce sa vada ochii lui ??? putulica noastra era hopa sus ! ce sa faci ne place dezbracati ! dar pe tati la apucat un ras asa si radea si era mandru de barbatia fiului lui, ce sa zici, barbatel de pe acuma... dar aseara, la baita, ne facem si noi de ras... eram in sfarsit linistiti, ca neam apucat de baita mai devreme, pe la 8 seara nu la 9 ca de obicei cand deja ne era foame si eram agitati si faceam baita pe fuga, acum aseara am fost linistiti, si nea placut tare la baita, asa incetuc incetuc sa ne obisnuim cu apa... si ce sa vezi, ne trece pisu si facem in apa, dar toate astea nu au fost de ajuns, ca am trs si un part cu noroi la poarta sa zic asa , sa apucat tati din nou pe un ras de nu lam mai putut orpi, "a pus si mami odata apa in vanita si uite ce faci.." si am iesit din vanita, a umplut tati din nou vanita si am facut din nou baita, cumintei minune mare !

Si sa scot si eu un rand de pentru Cleo, poate poate.......
Haide CLEO, HAIDE CLEO !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

fetelor, aici s-a pus ploaia.. ploua cu soare! se mai racoreste. iuhuuuuuu

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Ylari nasterea la spitatele de stat este absolut gratuita pentru toate femeile....chiar daca au contribuit la CAS sau nu......cea ce se da este doar "atentiile" catre medici si asistente.
In legatura cu sticlutele de lapte parerea mea este ca cele de sticla sunt cele mai bune......

noi suntem binisor......oficial mai avem 16 zile, dar sa vedem ca azi-noapte ma cam durut pe sub burtica, asa niste junghiuri ca la ciclu...cred ca corpul meu se pregateste, iar bb mai ales ...ca mi-a dat niste picioruse pe sub coaste aseara ca parca isi lua avant. Eu incerc sa il ajut.....am deja o saptaamna de cand savurez ceaiul de frunze de zmeura.....sper sa ma ajute!!!

Va pupic pe toate , dar mai ales pe bb-lusii vostrii.

emycor37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Simona - mersi mult de informatii! Auzisem ca la Municipal sunt rezerve cu 4-5 paturi si sincer sunt cam ingrozita sa stau cu atitea mamici si bebelushi la un loc...Dar daca zici ca exista si cu 2 sau 3 pae mult mai ok! O sa-l intreb din nou pe Badiu - cred ca deja zice de mine ca-s dusa cu pluta!

Dana - am vazut si eu pozele cu micuta Teodora - e o scumpete! De fapt intreaga voastra familie e foarte frumoasa - sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!

Dordia - asa m-am gindit si eu - pe perioada cit voi alapta (Doamne ajuta!) sa incerc sa maninc mai controlat - sincer nu vreau la botez sa arat tot cit o balena...

Getutza - vad ca ai ingrozit fetele aici - ma duc sa-ti citesc si eu povestea! Pina atunci iti spun ca am revazut pozele cu baietelul tau - e asa de dragut (mi-a placut mai ales poza cu ouale de Paste!)...

MissParker - pai nici nu o sa realizezi decit atunci cind ai sa vii cu el acasa...si chiar si atunci, la inceput, tot o sa vi se para ciudat ca mai e cineva cu voi! Dar incet, incet o sa se integreze si totul o sa vi se para ca si cum asa ar fi fost dintotdeauna...! Mie acum imi este rgeu sa-mi amintesc cum eram numai noi doi singuri, fara Stefan!

Am dat iar o fuga pina in Feeria ca sa-mi iau ceva de mincare - domnule, lumea asta e ceva de speriat - iar erau gramada la cumparaturi si era aglomeratie la iesirea din oras...oare cit pot minca oamenii astia???? Sau suntem doar indragostiti de shopping???

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ma pregatesc de plecare spre eco..cu Mariuca dupa mine..sper sa ma lase Iosup cu ea inauntru
va doresc un WE minunat,sper sa-i fie mila lui tati de mine sa ia laptopul
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput