Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Am vazut ca v-ati luat cu alte grozavii si ati uitat de cafea

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Ingrid la multe lunisoare superbe alaturi de parintii tai
Vive chiar mi-era dor de Davidush. Ma bucur ca aveti camera foto noua si ca ati testat-o pe D. E haioasa tare poza in care e mozolit rau cu mancarea pe tavita

Apropo de baut apa si canite, eu am descoperit din intamplare ca Lori stie sa bea apa cu paiul, asa ca i-am luat canita cu pai si acum bea apa mult mai multa decat inainte si nu se mai ineaca

Carla sa aveti vreme frumoasa la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

strumfime!

Sper ca ati avut sarbatori frumoase...Noi ne-am simtit minunat, mai ales ca a avut si tati mai mult timp si am hoinarit in fiecare zi. Pacat ca e gata.

Profit de vremea urata de azi sa va mai arat niste poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2461202462/" target="_blank">noi

Va si ne mai "auzim"...azi mergem in alte vizite

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Simo sa mai profiti de vremea urata si sa mai pui pozici E tare simpatic Matei in bici cu dragon si cu cipilica, stand in picioare sau face to face cu Arina (parca ea era, nu?)

Da chiar asa, v-ati mai intalnit cu Valen, fetelor? Impresii, dovezi fotografice, ceva?

Anyaaaa, Karligutzaaaa

Revin la un subiect mult discutat pe aici: congelarea alimentelor. Vazusem pe Antena2 o emisiune despre alimentatia bebelusilor, invitati fiind doi medici pediatri (asa cred, ca nu am prins emisiunea de la inceput). Spuneau, pe langa ce stiam noi de la Alina, ca, dupa preparare, carnea nu poate fi tinuta la congelator mai mult de 7 zile. Nu am reusit sa urmaresc toata conversatia, pt ca Lori atunci si-a gasit sa fie agitata... Se aplica acelasi principiu la orice fel de aliment sau doar la carne? Poate sunt eu mai ignoranta , dar cred ca supica am mai tinut si mai mult de o sapt. Oricum am aruncat tot ce aveam in congelator ca Lori nu mai mancase asa de bine vreo trei sapt. Dar e bine de retinut pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lorinaoo eu una nu congelez supa, doar pieptu de pui pe care oricum l-am tinut mai mult de 7 zile.sincer nu cred sa aiba ceva. supa o tin la frigider cam 4-5 zile.
simo super poze.
inwww.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2461202854/" target="_blank">asta l-a luat pe andrei la capitolul : sunt cel mai jmeker!vad ca deja il plimbi in ........dragono-tricicleta????super.
ieri i-am inlocuit lui andrei piureul cu o ciorba mai groasa. a mancat-o aproape pe toata. probabil ii place ciorba. sper sa faca si azi la fel. voi seara ce le dati de mancare????k dimineata iaurt cu cereale, la pranz ciorba da seara.........???????

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Noi ne pregatim de gratar insa am zis sa intru repede si la fetele noastre sa vad ce mai fac.

La multi ani Ingrid! La multe multe lunisoare tot asa extraordinare ca si pana acum.

Mia am vazit si eu vrabiuta ta, tare scump e.

Am vazut ca mananca mai bine puiutii vostri, eu n-as numi-o chiar infometare ci disciplina mai ales ca o data intrati in program stiu sa manance la fiecare masa cat trebuie. (Nu uitati trebuie sa manance cat le trebuie lor nu cat vrem noi.)

Cu congelarea aici stiu ca se congeleaza mancarea dupa ce o amesteci si practic parca termenul era 2 luni cel mai putin si urca pana la 6 luni de tinut in congelator. In acelasi timp sa stiti ca eu de cand mananca bine Adelise nu congelez nimic, ii fac pe loc si mananca atunci si nu arunc prea mult. Adica daca suntem plecati borcan daca nu ii fac pe loc si ies cam doua portii cateodata, una i-o dau una o bag la frigider si i-o dau a doua zi la cina. Aici iti zice ca doar o zi poti tine mancarica la frigi in plus trebuie bagata in frigi atunci imediat feirbinte pentru ca statul la caldura faciliteaza imultirea bacteriilor.

Eu de ex ii fac piure de cartof (dintr-un cartof mic, mic) cu pui la grill (o bucatica mica mica) si un buchetel mic de brocoli si asta e doar o masa si mananca aproape tot. Sau ou gen omleta (scrambled egg) cu branzica cottage amestecat si toast si papa tot (eu i-am dat si albusul ca aici iti recomanda ca dupa ce introduci galbenusul la vreo luna sa introduci si albusul daca nu ai avut reactii).

Mihaela eu seara ii dau out cu branzica, cereale cu fructe, si mancarica normala insa ceva mai light, mar copt, cartof copt cu branzica.

Ieri i-am dat prima oara fasole. I-a placut la nebunie.

Va pup.

Ah uitasem: Simo ce frumusete de baiat ai tu acolo. E superb si are niste ochi (stii ca sunt obsedata cu ochii deschisi la culoare) da-i pupici multi de la mine.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Mai mai mai
Am vazut un baietel pe tlicicleta :D SUPER SIMO sa iti traiasca!

Mai luna ma bagi la sperieti(glumesc)..Ale a inceput sa manance mai mult pe zi ce trece!ADik la masa de pranz imi mananca cam 3 borcanashe de 80 de ml hmmmm ..si seara la fel...Iar noaptea nu am reushit sa scot lapticul din contra imi bea 200 de ml ( el care nu a baut pana acum 200 de ml niciodata!)Hmmm oare e prea mult?!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am uitat sa intreb: voi spalati copiii pe dinti? Ca m-a inebunit dr ca trebuie periati ca gata se pot caria. Asa ca de trei zile spalam la dinti.

Si inca una: fetele voastre se trag de cercei? ca i-as schimba cerceii dar nu vreau sa se traga de ei.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mda sa shti ca, chiar trebuie spalati pe dinti eu de luni incep ! Bafta si voua :D

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mi-a,acum papa mai mult de la mine decat colectat. Adica papa dimineata de la tzatzi, inainte sa plec la birou si seara, dar mai papa noaptea,in somn.In week end sta pe mine calare toata ziua.
Oricum, nu mai am asa mult laptik. Daca incerc sa ma mulg,cel mai mult iese 40-50 ml...asta e! Tot e bine si pana la varsta asta.Daca mai am si mai vrea si el, ii dau pana la 1 an...si mai mult!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput