Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oana, ce tare faza cu costumasul! Super baietzei! Sa-ti traiasca!
Asa fac si eu: dorm cu el, il ador si sunt total dependenta. A doua zi de Pasti am fost la constanta sa botezam al doilea finutz si toata ziua am fost foarte agitata si nu m-am putut concentra pentru ca mi-era ingrozitor de dor de bb!! Nu cred ca as fi in stare sa plec mai mult de o zi undeva fara el
Am si eu o gramada de pitici pe creier: nu stiu cum sa fac sa-l conving pe laur sa pape mai putin blenduit. Am incercat sa-i mixez mai putin, sa las papica mai "zgrumturoasa" si se preface ca vomita si nu vrea sa pape, plus ca se inneaca. Nu stiu ce face cu dintzishorii aia, in numar de 6, poate crede ca-s doar de fason, asa . Cum sa fac??
In legatura cu hamul, eu i-am luat, dar nu-mi place cum sta in el, mi se pare ca il "taie" sub bratze...pana acum nu l-am folosit. Nu siu daca o sa-l folosim sau nu...el oricum merge sustinut de manutze sau singur de bara tzarcului de pe la 6 luni. Poate acum, ca e "mare" o sa mearga mai repede singur si n-o sa fie cazul...om vedea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetele, eu astazi nu am facut nimic. Am lenevit.
Dimineata am fost la medic pt problemele mele, nu mi-a placut ce mi-a zis, am luat-o pe Alexia de la scoala si ajungand acasa am gasit copilul nemancat, nedormit...Asa ca am rezolvat problemele de alimentatie la printese si apoi am culcat-o pe una din ele si am lancezit. Azi nu am chef sa fiu gospodina, nici sa ma fac frumoasa, nici sa goblenesc, nici nici...Am chef sa stau. Pe seara plec intr-o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

a, ce frumos sa gasesc noutati pe la voi! felicitari monica si loredana pentru noile viitoare burtici. nici nu stiti cat va invidiez! va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

eu am avut niste zile f ocupate...cu vizita lui valen si cu sarbatorile. din pacate, nu am apucat sa organizam o intalnire intr-un cadru mai larg, pentru ca timpul a fost foarte scurt. si, pe langa asta, ines a venit cu o conjunctivita virala f urata, care s-a extins apoi la toata familia...si, saracii, aveau fiecare cate un ochi rosu si umflat...
dar ne-am bucurat f mult sa-i vedem...fetele frumoase, ei neschimbati, gabi arata excelent, parca nici nu a nascut de 2 ori. asa ca sa n-o mai credeti cand isi declara pe aici kilogramele in plus . sambata noapte au plecat si ne-au lasat iar cu inima fripta. anya imi spune zilnic ca vrea in canada, la sarah .

in rest...fetele sunt bine. arina spune multe cuvinte, merge de-a busilea cu viteza, prin toata casa. roade reviste si cam tot ce prinde, are 7 dintisori...mananca bine, nu am de ce sa ma plang, e foarte atasata de san, cum n-a fost ea niciodata...de cateva zile se trezeste dimineata la 6 fix si nici gand sa mai adoarma. o iau langa mine in pat, dar chiuie si rade, asa ca o trezeste si pe anya si uite asa incepe distractia! astfel incat pe la 10 ne culcam toate trei, rupte de oboseala .

sper sa se faca mai repede cald, sa ne vedem in parc, ca mi-e dor de o intalnire.

va pup

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uau, inca o gravidutza! sarcina usoara si nastere la fel!
lavi nici lui Andrei nu i s-a inchis fontanela. mai e asa cat buricu degetului mare. noi luam in continuare vigantol. apropos de asta, le dati in continuare? si vara? eu n-am mai vb cu dr si eram curioasa cum faceti voi, k stiam ca se da doar in lunile cu "R".
ghinetz merci de raspuns. si eu am de gand sa-i dau san pana la un an si poate 2 luni.asa mi-am propus dar sa vedem la fatza locului cum o sa fie.sincer cred ca va fi tragedie cu intarcatu ca tare ii mai place tzytzy.dar cum n-a ramas nici un copil neintzarcat, o sa treaca el si hopu asta.
eu sunt varza de obosita pt ca nu ma lasa o clipa sa stau. are zile cand nu doarme deloc si ma epuizeaza "efectiv".e energic si vrea sa le faca pe toate. cam asa se manifesta verva care l-a cuprins in ultimu timp :)

Mihaela

Mergi la inceput

Waw, Mihaela, ce voinic de baiat ai. Se lupta, nu gluma.

Mergi la inceput

Anya, ce program incarcat si frumos ati avut. Cred ca ti-a fost casa plina de copii.
Ilinca ta a luat-o din loc? Felicitari! Te asteptam sa mai treci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumesc din inima pentru felicitari.Sper sa fie la fel si sarcina aceasta fara probleme si nastere la fel de usoara.
Ma intrebati cum e sotul.El ein al noualea cer,eu eram un pic in dubii ,cum ca ar fi prea repede si a venit el cu o gramada de argumente.Primul a fost ca sigur,sigur e fetita(ca stie ca-mi doresc)ca oricum vroiam la anul sa facem ca eu deja fac 32 ani anul acesta si nu mai avem timp,si daca tot ne trezeste unul noaptea mai e loc de inca un urlator si asa scapam mai repede,ca or sa se joace frumos amindoi si daca ne chinuim putin ii dam si la scoala impreuna.:-).
Acum am o problema,nu stiu la ce dr sa ma duc.La prima sarcina am fost la Dr. Badiu dar nu am nascut cu el ca m-a cam lasat balta si nici cu dr cu care am nascut nu vreau ca era cam repezita si mereu pe graba.Imi recomandati voi pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai fetelor m-ati lasat fara cuvinte.
Monica, Loredana impresionant. Sunteti doua curajoase, norocoase.... Sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi.

Si inca un lucru m-a amutit: Lorina E frumoasa foc. Si, cu lipsa de modestie iti spun Lavi ca seamana la ochi cu mine

Noi am fost o saptamana plecati insa de duminica trag de o raceala groaznica cu rauri verzi si involburate.

Cafera multumesc de strigare. Am lipsit insa motivat. Cat despre pe ce am cheltuit atatia bani, buna intrebare. Pe ce? Si eu ma intreb acum. Pe nimicuri, cadouri...
De valoare mai mare i-am luat si eu Dariei patut pliabil pentru deplasari. Foarte util.

Lachione mamica eroina. Uite o pentru tine special. Tare frumos ai scris diferentza dintre doi copii de aceeasi varsta, crescuti la fel si mai mult - cu aceeasi mama.

Despre noi ce sa va zic mai mult decat ca DAria a zis aseara mama si azi a repetat mereu. Imi vine sa o pup intruna cand o aud insa ma abtin din cauza racelii si ea parca se uita asa in ochii mei si ma cheama intentionat.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

haideti fetelor ca am apucat sa intru si eu...

Sa o FELICIT pe loredana pentru .Sarcina usoara si lipsita de griji!

Sa o pe cafera si sa ii dau si o ca e ingandurata si nu se simte bine

sa ii zic si lui ghinetz ca are 2 copii care seamana leit!Doar ca Stefan avea parul mai lungut la 10 luni?? Si sa nu il mai certe tati lui ca intra in boschetii cu praf

Siiiiii sa ma iau de anya ca sarbautoreste pastele de 2 ori!NU E DREPT!!!Glumesc noi te si ne bucuram sa auzim ca sunteti bine!

o ashteptam si pe valen la apel cand are timp

violetanintrodu-i treptat o zi da una ba si a 2 a zi reiei iar mancarica mai neblenduita!Eu i-o dadeam pe razatoarea mica..Prima zi nu a vrut a 2 a da la 3 zile cu tupeu am incercat sa ii dau cubulete mici pe care nu le-a vrut dar nici blenduite nu le vroia si a 4 a zi le-a luat de atunci ii dau doar cubulete cubulete.
Intradevar e f greu fara bebe nici eu nu shtiu ce o sa ma fac nu am stat niciodata mai mult de 2 ore fara alex !(Adica s-a intamplat de2 ori...)

nici lui ale nu i s-a inchis fontanela dar nici mult nu cred ca mai are e foarte micuta

Chiar aveam si eu nelamuriri cand se introduce masa de dimineata ??Adica o felie de cva cu laptic??Mie tot mi se pare ca lui Alex nu ii ajung astea 2 mese destul de bogate zic eu pe zi...

Mai astept noi retete de pe la voi fetele mai cu inspiratie

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo refacere usoara
Loredana felicitari pt Din cate stiu eu se recomanda, intr-adevar, o pauza de un an dupa o ceza, dar eu am auzit numai de cazuri de mamici care nu au intampinat probleme.
Monica, Oti, Mi_a, Cafera, Violeta multumim de aprecieri , imi creste inima, stiti voi, ca un cozonac

Cristina ce flacau frumos e Denis , ce frumos sta el cocotat in copac si ii place plimbat cu roaba , cred ca dupa asta urmeaza un Lamborghini Gallardo

Olguttza acum stiu cu cine seamana printesa ta, e bunica in picioare. Imi place ca e tare expresiva, are niste ochisori ca niste raze de soare

Andreea ce sefi naspa ai, nu te lasa ei sa mai iei si tu o pauza cu folos Da, tu, fata desteapta, gasesti cate o solutie sa ne mai pove despre Raducu. Sanatate multa printului, daca a si varsat nu prea cred sa fi fost de la dintisori. Poate a mancat mai mult sau... atat, ca nu vrem sa fie nimic altceva. Pupicei

Oana v-am vazut si pozele de vacanta, super Vad ca Victor seamana din ce in ce mai bine cu tine (nu ca as avea o problema cine cu cine seamana, doar de conversatie ) Eu spuneam ca mi-e groaza de intarcat, dar pana atunci mai este, ca si eu vreau sa ii dau pana seaca laptele in tzitzi sau nu mai vrea Lori, desi ultima varianta nu cred ca se va intampla vreodata

Cu hamul, nici nu stiu ce sa zic. E drept ca Lori nu are reflexul de a pune manutele inainte cand da sa cada, dar asta si pt ca o protejez poate prea mult (stau tot timpul dupa ea sa o prind inainte de a cadea). Ea merge destul de binisor fara ajutor si de aia am si decis sa ii pun din cand in cand hamul ca sa-mi mai indrept spinarea. Acuma sa nu credeti ca ma justific. Si eu m-am gandit la chestia asta inainte. Se stie ca hamul asta se pune unui copil care deja merge binisor, are stabilitate si ii ofera o siguranta cand se dezechilibreaza. Deocamdata Lori a invatat cum sa cada in patut, pe spate. Isi da capul pe spate cand cade in fata ca sa nu se loveasca cu fata de marginea patutului (ca a patit-o). Am remarcat, in schimb o vaga tendinta de a se apleca in fata cand sta in ham si oboseste, practic se lasa sa o sustin eu, dar asta face si cand o duc de manute. Om mai vedea...

Dana sa stii ca am cautat poza cu tine sa te vad mai bine la ochi, deci tre sa pui ceva tip portret ca sa ma convingi Felicitari pt "mama", clar ca esti in culmea fericirii. Sa nu uit, sunteti tare frumosi impreuna, faceti o familie de reclama

Noi la amiaza am avut un adevarat festin, am papat si ne-am mozolit cu bors cu sfecla rosie si cu carnita de piept de pui la gratar

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput