Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Felicitari maxime mai fetelor gravidoase. Sunteti cele mai tari din "echipa".
Ce frumos, o sa fiti iar pline de mandria burticii, o sa vi se cedeze iar scaunul in tranvaie, n-o sa mai stati la coada la electrica, o sa fiti complimentate pt burtica si o sa radiati de implinire. Multa multa sanatate amandurora. Piticeii vor fi tare bucurosi mai tarziu cand se vor zbantui cu "partenerii lor preferati".
Ce zic taticii? sunt mandri? La fel de incantati ca prima oara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Loredana, felicitari pentru burtica. Sa-ti fie bine si sa ai un bebe la fel de frumos si reusit. Sa ne pui poze cu burtica.

Lavi, ce vraji facea Lorinuta, ca eu una am ramas uitandu-ma la ea cateva minute bune. E superba!

M-am mai delectat cu Denis de Cristina. Niste frumosi sunteti si draga Cristina mi se pare ca ai mai slabit; intr-un cuvant arati execelent.

Olga e tare haioasa si dulcica in ultimele poze. Pupici! Se vede ca v-a priit plimbarea.

Multumim voua, celor care ne-ati felicitat pentru primii pasi sustinuti. Pupici dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Loredana, felicitari!! Tot respectul! Ce veste minunata! Imi dau lacrimile cand aud de bebei! Sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara si, evident un bebe sanatos si papacios si cumintzel
Bravo, fetelor! Monicai i-am mai urat o data asa ca zic doar inca o data felicitari si sarcini usoare si frumoase si neaparat sa ne tineti la curent!
Lavi, m-ai innebunit cu zanishoara ta! De-aia imi doream eu fetitza, dar acum il ador la maxim pe laur al meu
Am mai vazut un super scumpel- denis in roaba??!!! ce idee dulce! si pe dulceatza aia mica de olga, cu bunica la campina. Avem niste frumosi! Sa ne traisca!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

multumim, fetelor, ca ne-ati vizionat si apreciat.
apropo, cafera, bunica de la campina tot profa de romana.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

olguttza, atunci din cauza "radacinilor" de limba romana or vorbi fetele noastre asa timpuriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, e posibil sa raman insarcinata, chiar daca nu mi-a venit ciclul pana acum? Adica stiu ca in mod normal, daca nu ai ciclu, nu ovulezi. Deci nu ramai. E un mit? Ce ziceti? Ca am cam calcat stramb fara protectie si mi-e teama...Help!

Violeta, felicitari pentru "degete". Este posibil sa ramai insarcinata fara sa-ti fi venit ciclul pana acum daca ovulezi si nu te protejezi exact in luna respectiva. Nu stiu cum sa fiu mai pe inteles, dar daca exact in luna aia se hotaraste ciclul sa-ti revina, ovulezi, nu te protejezi, ramai insarcinata si apoi nu-ti mai vine.
Carla, mama Sabinei din 07/07/07

Carla, esti tare!!! Saptamana trecuta imi puneam problema...ghici ce s-a intamplat azi dimineata? Am fost la un pas sa ma alatur loredanei si monicai. Doar ca la mine ar fi fost cam nashpa...cu toata dragostea mea pentru bebelusi! Toata stima! Ia mai zi si mie, mama omida, ca vad ca le zici bine. Imi iese proiectul pe care il am acum in plan?

Mergi la inceput

Cand am vazut-o pe Lorinuta in ham mi-am adus aminte ca vroiam sa pun in discutie o problema: a folosi sau nu hamul.
Eu l-am folosit la prima fetita. Dar din cauza lui nu stia sa cada. Se lasa in voia hamului si de cateva ori, fiind fara el, a luat cateva lovituri serioase, ea fiind invatata s-o salveze instrumentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna dragelor!
Nici nu aveti idee ce ma bucur ca pot sa va scriu. De cateva saptamani nu prea mai pot sa intru pe forum, mai exact pe subiectul nostru din cauza unei erori. Cred ca mi-au facut astia de la serviciu ceva si cand intru pe subiect imi apare eroarea aceea si apoi ma scoate de tot dupa net. Am gasit o "portita" acum scriind din google, dar nu stiu cat va tine minunea.
Felicitari celor doua mamici monicabo si loredana76 pentru bebe2. Sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi si sa va bucurati din plin de burtici.
Am vazut cativa puiuti foarte frumosi si mult mai mari decat ii stiam. Din pacate nu ii pot vedea pe toti pt. ca nu am acces pe toate site-urile.
Sunt si eu foarte curioasa in legatura cu folosirea hamului.

Raducu este un scump si tare ii mai duc dorul cand sunt la serviciu. Are in continuare doar doi dintisori, dar ii asteptam cat de curand si pe cei doi incisivi de sus.
De Paste am fost la bunica mea in Mehedinti, iar Raducu a fost incantat de toate pasarile. De cand am fost acolo nu a mai avut probleme nici cu, constipatia. Acum face chiar prea moale...o fi de la dinti? Ma cam speriasem la inceput crezand ca a laut un virus ceva pt. ca in vreo doua zile a facut si de 4-5 ori si a si vomat o data, dar acum face doar o data pe zi.

Va pup si sper sa mai scriu cat de curand.

Fetelor din Bucuresti, v-ati mai intalnit?

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Felicitari, Loredana!!! Tot binele din lume. Cand o sa nasti?

Eu am intrat sa va arat un costumas de bb. Aici acum 4 ani, iar azi aici

A! Si mai voiam sa va intreb: cand incepeti sa le dati mancare la micul dejun, adica nu doar lapte. Ma gandesc la cascaval nesarat sau...(sicer, nu stiu ce i-as putea da, dar ma pregatesc; adica vreau sa nu fiu nepregatita)

Lorina, Mychy...voi intrebati pana cand alaptam. Eu mi-am propus pana cand ma tin tzatzele. La serviciu nu ma intorg degraba, deci...Cert e ca in concediu vreau musai sa-i dau san, ca eu nu ma carabanesc cu lapte, cani, biberoane. Si-apoi, mi-e asa comod!!! Stefan a baut lapte praf de la trei luni. Tot de atunci a dormit toata noaptea, la el in patut. Mesele i le dadeam dupa un program strict, biberonul cu lapte era masurat, stiam mereu cat a mancat, cat mai trebuie sa manance. Era bine, nu zic. Dar cand ma gandesc cat de tare m-am luptat sa-l alaptez pe Victor...chiar ca nu as renunta usor. Da. Doarme cu mine in pat. Da. Se trezeste de multe ori, poate si numai sa suzeteasca. Da. Sunt 100% legat de el si nu pot merge nicaieri fara. (pe Stefan il lasam la 9 luni la mama sambata seara). Dar in toate astea eu gasesc partea buna. Dorm si eu noaptea, ca m-am invatat asa, ii dau sanul si...somn. Nu las sa-mi fie afectata viata de cuplu, avem timp sa ne intalnim. DDoar sa ne mai tina puterile, ca suntem franti seara amandoi. Plimbarile nu-mi lipsesc, ca il iau peste tot cu mine. Mergem la restaurant, la cumparsturi, in excursii. Acum sunt mult mai curajoasa.

(scuze, m-am intins cat o zi de post)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana, sa-ti traiasca baietii! Tare mult m-au impresionat pozele. Sunt niste frumosi: unul mai serios, unul mai zambaret.
Eu am dat toate hainele Alexiei si acum ma cearta. Ar fi vrut sa o imbracam pe Ilinca cu hainutele ei, dar...nu mai am cum.

Mergi la inceput