Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

felicitari, vilma! chiar ca e anul baietilor!! le mai luam "nasul" la fete ca prea erau multe si nu de alta da' cand o veni vremea de maritat ce ne facem cu ele?:))) e drept ca-s putin mai mici, au venit cu 2 ani mai tarziu da' o sa inchidem si noi ochii... la amanunte din astea... Hai ca v-am pupat si sanatate!
PS: si la noi e mai mare jr., poate avem noroc si ajungem cu ei acasa de craciun :))

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Multumesc, fetelor. Cristinutza, io sper ca pana la Craciun sa fiu acasa! Vreau sa petrec sarbatorile in familie, nu in spital.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari Vilma!!!
Chiar ca ploua cu baietii toamna care vine.
Noi suntem bine. Toata ziua, si nu exagerez, ne jucam. Si deja destul de tare, nu-mi imaginez cum va fi mai tarziu. Prea puternic creste. Dar ma bucur, mai activ - mai sanatos!
Pe mine a inceput sa ma doara osul pubian, nu tare si nici tot timpul, dar cateodata, si nu e deloc placut.
Mi se mai intareste burtica jos din cand in cand, iau No-Spa. Astea sunt contractii?Sau un fel de contractii?

alina-26 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia2 spune:

Mamicilor nu va speriati daca apar ca utilizator Lucia2, dar de fapt sunt Lucia din lista voastra care urmeaza sa nasca in jur de 10 noiembrie. Se pare ca este tot baietel, cum zice prietena mea, ca nu am fata de mama de fata (mai am un baietel de sase ani). Va dati seama in ce minoritate absoluta voi fi in familie cu trei barbati?! Nu face nimic fiindca ma incanta ideea ca poate fi tot baiat numai sa dea Dumnzeu sa fie sanatos.
Eu sunt in 28 de saptamani, burtica mea este cam joasa, asa a fost de la inceput. Dr. mi-a prescris fier si iau o luna Tradyferon fol.
Vroiam sa va intreb daca voi aveti vreo secretie galbuie si cat de multa. Pe mine deja ma deranjeaza aceasta secretie, mai ales ca este asa de cald si imi creeaza un disconfort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Da Lucia, si eu o am, cantitatea..considerabila in ultimile saptamani. Si pe mine ma deranjeaza. Nu cred ca avem de ales...
Cristina

Mergi la inceput

'Neata burticutze!
Bine ai revenit Lucia. Eu parca am citit prin mai multe locuri ca e ceva normal. Si eu am , dar nu in cantitati mari.
Ieri seara m-m trezit cu tricou patat, nu tin minte cum se numeste lichidul cela care iese din sani,pana la nstere. Uite asta chiar ca era in cantitati mari, si tare lipicios.
Fetelor, nu mai avem mult, si devenim mamici. Sa stiti ca nu mai am rabdare!!!!!
In fiecare zi il bat pe sotul meu la cap, ba ca mai trebuie sa mai cumparam ceva, ba ca mai e putin si de abia astept sa se nasca.
Noaptea ma trezesc cel putin de doua ori ca sa merg la toaleta. De adormit la loc n-am probleme, adorm repede.
Vroiam sa va mai intreb cev, dar am uitat(a da parca si asta e ceva normal, sa uitam).

alina-26 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Listuta

1. Julia23 – 7 noiembrie
2. Lucia2 – 10 noiembrie - baietel
3. Crisu – 10-17 noiembrie
4. Yael – 15 noiembrie – fetita
5. Alinkav – 18 noiembrie – baietel
6. Milana – 20 noiembrie - baietel
7. Alisa – 15-21 noiembrie - fetita
8. Laura Takacs – 20 noiembrie – baietel
9. Kokolina – 21 noiembrie - baietel
10. Aerovnic – dupa 19 noiembrie
11. Bubu – 21 noiembrie - baietel
12. Pagurschimag – 28 noiembrie – fetita
13. Ramonadima – 24 noiembrie-1 decembrie - baietel
14. Mitzi – 29 noiembrie - baietel
15. Monicuta – 29 noiembrie - fetita
16. Cris1511 – 1-4 decembrie
17. Adriana – 3 decembrie - fetita
18. Umflatzel – 5 decembrie - baietel
19. Mariana75 – 5 decembrie
20. Zeeva – 6 decembrie
21. Corina-Lovina – 10-12 decembrie
22. Andreeas – 20 decembrie - fetita
23. Elenalove27 – 20 decembrie - baietel
24. Tinatache – 21 decembrie - baietel
25. Dpintilie – 21 decembrie - baietel
26. Vilma – 22 decembrie - baietel
27. Ven – 24 decembrie - baietel
28. Damora6 – 27 decembrie
29. Carmendraghici – 31 decembrie - fetita
30. Carmena – 31 decembrie

alinkav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
ce faceti?
alinkav sa mi mai lasi te rog nr tale de telefon,eu am iesit ieri cu kokolina si sotii nostri la tip top si te am sunat pe fix sa vi si tu cu sotul tau dar nu a raspuns nimeni,poate am scris eu nr gresit.daca ti se intareste burtica pe jos alea sint contractii,asa patesc si eu,nu ma doare doar se intareste,cel mai bine sa i spui la dc si sa ti faca si jos un control ca e posibil sa ti se fi scurtat colul.
pt mitzi si lucia in legatura cu secretia e bine sa mergeti la dc,am avut si eu si mi a dat niste crema si ovule de bagat inauntru.
lucia tu unde o sa nasti ca vad ca ai termen apropiat cu al meu.
bb meu se misca mai incet dar foarte des,el stie ce tot face pe acolo,cred ca sa plictisit si el si de abia asteapta sa iasa afara cum de altfel astept si eu,mai ales ca sint tare curioasa ce este,poate o sa fie fetita ca sa se mai echilibreze listuta,oricum am o prietena odaiana care are accelasi dpn ca al meu si ea are gemene,asa ca poate o sa ne mai echilibram putin.
salutari de la kokolina pt toate fetele.
carmen ai venit din concediu?sa ne povestesti cum a fost.
va doresc un wk superb
pupici pe burtici
julia 28 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna burticutelor si pupici colocatarilor vostrii!

Ehehei, ne-am intors astazi din concediu - si deja ne luptam cu caldura asta insuportabila de Bucuresti! Ce bine a fost in concediu, racorica, putin vantulet, seara stateam chiar in trening...Acum stau in chilotei si ma topesc de caldura! Si de maine la servici...inca cel putin trei luni- asta este!
Am citit despre voi si bebeii vostrii, Doamne ce a mai trecut timpul, mai sunt doua luni jumatate si deschide Julia start-ul!- ce spuneti de asta? - ma bucur ca te simti mai bine Julia - sa stai cumintica, sa nu-l necajesti pe bb!
Multumesc frumos Milana pentru urari, esti o scumpica - si tie tot ce iti doaresti tie si bb-ului tau!
Bb-ul meu este bine - isi construieste in continuare bloc, nu vila, la mine in burtica, ca m-am marit...parca sunt un elefantel - misca, slab il simt eu,dar cred ca el este, l-am simtit pe 11 august mai tare - apoi asa mai slabut - mergem marti la tridimensionala sa vedem ce face - nu stiu de ce dar mi-e putin teama, oare o fi bine, o fi sanatos sau doar eu cresc si ma maresc? Nu stiu de ce, dar ma cuprind uneori gandurile negre - nu-mi doresc decat sa fie sanatos si sper din tot sufletul asa sa fie. Pe voi va mai strabat ganduri negre, sau doar eu sunt asa nebuna?
Apoi, la sfarsitul saptamanii merg neaparat sa-mi fac analize ca ma umflu foarte tare- mainile si picioarele - pur si simplu nu mai pot incalta vechile incaltari si nici verigheta nu-mi mai intra pe deget... - si nu mananc sarat, ba din contra...mai beau apa, e drept, dar doar de la apa?
Felicitari tuturor burticutelor pentru bb-ii vostri, fetite sau baietei - daca imi spune dc ce este, completam si noi listuta!
Mai vorbim maine, acum ma apuc sa ma vopsesc, sa-mi fac manichiura, pedichiura - de, maine la munca, adio cu leneveala!
Va pupic pe toate - ne mai auzim si la telefon.
Carmena si bb-ul de 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alisa spune:

Buna burtici!
Vad ca toata lumea creste si este ok. Vroiam sa va intreb daca a facut vreuna din voi vaccinul antitetanos pt. ca pe mine ma cam alearga medicul de familie cu asta si nu stiu ce sa fac. Mi-a zis ca totusi nu este obligatoriu dar..., si ca trebuie facut in luna a 7a.
Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput