Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Eu nu m-am apucat de cumparaturi. Primul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa-i cumpar fetitei mele (cea mare) o papusa. I-am promis ca, daca bebe vine, no vom pregati amandoua sa-l ingrijim...
Apoi, am o cunostinta care are un baietel de 4 ani si care vinede camera lui de bebe. M-am gandit sa merg si sa vad despre ce e vorba si poate mai scapam de-o grija.
Poate cand cumparam papusa cumparam si un costimas, doua. Nu e oare prea devreme?
Joi merg si eu la dr si-mi tot pun intrebari pe o lista...Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Buna fetelor
Vad ca intrati mai rar pe net.Milana ce mai faci?esti in concediu?te am sunat si acasa dar nu a raspuns nimeni.Carmena tu tot in concediu esti?
Inca nu ati raspuns daca ne putem vedea saptamina asta,cu kokolina o sa vb eu la telefon ca ea este in concediu si nu are net acasa.Astept sa raspundeti celelalte daca ne intilnim sau nu.
Alinkav eu nu i am cumparat nimic la bebe,o sa i cumpar totul cind se va naste,oricum patut,carut si multe chestii am de la nepotelul meu iar restu o sa i cumpar atunci,in magazinul obor am vazut f multe lucruri frumoase.am cumparat in mare ce o sa am eu nevoie in spital.
pupici pe burtici
julia 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Mitzi, si eu i-am luat o papusa fetitei noastre, dar nu prea pare interesata de ea.
Vilmaaaaa, e cu cuc!!!! Azi am fost la ecograf si se pare ca e baiat, facem o pereche pe cinste. Acu' avem alta grija: ce nume sa-i dam? Si de unde eram hotarata sa nu mai cumpar nimic pt al doilea ca am destule, deja ma gandesc la niste costumase bleu, sau alta culoare, dar sa fie noi pt ficior:)) Plus ca mai avem aceeasi problema ca si tine: unde il culc??? Tot 3 camere avem si Andra nu stiu cat de bucuroasa o sa fie cu un urlaret langa ea... Noi sa fim sanatosi ca le rezolvam pe toate, nu?

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

buna dimineata :)). am foarte multa treaba la serviciu si nu mai am timp sa intru pe forum :((. deja mi-e dor de nu mai pot sa mai vad si eu ce si cum. astia s-au pus cu artileria pe mine. cred ca simt ca nu voi mai poposi mult in randurile lor si vor sa isi faca plinul :)).
julia, ce mai faci? sper ca te odihnesti asa cum trebuie si te gandesti de doua ori inainte de face ceva efort nepermis. la telefon nu prea e cine sa raspunda pt ca noi nu prea suntem pe acasa, iar cand suntem uitam sa il deschidem :)). hai ca te sun eu astazi sa mai schimbam impresii :)).
fetelor, imi pare rau, dar pe mine va rog sa nu contati in legatura cu intalnirea. din pacate, dupa orele de program ma simt atat de balonata, umflata si obosita incat nu mai am chef decat sa ma duc acasa sa fac un dus, sa mananc ceva si pe urma sa ma imi urc picioarele pe pereti :)), iar in urmatoarele week-end-uri am treaba. ne-a gasit acum pe ultima suta de metri a verii sa ne apucam de lucrari in casa asa ca nu am incotro si trebuie sa stau prin preajma :)). lasa ca tinem legatura prin telefon si poate ne mai intalnim si prin septembrie. se face si mai racoare, se intoarce si lumea de prin vacanta.... totusi am o speranta ca poate urmatoarea intalnire o vom face in alta parte decat in parcul vostru :ppp. am si eu o speranta :))).
ce-o mai face carmena? cum o mai fi la racorica in olanesti? parca saptamana asta ar trebui sa se intoarca. nu mai tin minte cate zile a zis ca are vacanta.
julia, mai spune-ne ce face kokolina. vad ca nu a mai dat nici un semn de viata de cand a intrat in concediu.
alina, ca sa raspund la intrebarea ta despre cumparaturi iti pot spune ca noi avem de toate. inca din primele luni de sarcina am primit tot ceea ce ne trebuia, asa ca nu prea mai avem ce cumpara. poate vreun moft mititel si dragutel, ca in rest lucruri mari (carucior, patut, haine, botosei, caciulite, chiar si pampersi...) sau maruntisuri (forfecuta, suzete, termometre...) noi le avem. la noi nu exista superstitie, asa ca atunci cand toata lumea s-a repezit ca ne cadoriseasca cu tot ceea ce ne trebuie am zis “multumim frumos” si le-am luat :)). un singur lucru nu avem: o comoda pt pus lucrusoare, dar am zis ca avem timp sa umblam dupa ea in concediul meu.
noi suntem bine. ne miscam toata ziua, facem intrecere. astept cu nerabdare sa intru in concediu si sa vegetez. cred ca pe la mijlocul lui septembrie sau inceputul lui octombrie am sa ma asez si eu. sa vad si cum ma simt.
adriana, felicitari pt fetita :)).
tinatache, felicitari pt baietel :)).
fetelor, cred ca putem decreta fara doar si poate ca aceste luni (noiemebrie-decembrie) sunt luni baietesti, sau mai bine zis tot anul 2003 a fost un an baietesc :)). s-a mai echilibrat situatia ca in ultimii ani se nascusera numai fetite :)).
va pup mult

- 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

milana, ca veni vorba de comoda, imi permit un sfat: eu la andra am luat una care sa-mi vina pana la mijlocul meu si pe care o folosesc si pe post de masa de schimbat. De inaltimea asta sunt majoritatea dar stii tu cum e, cand iti trebe atunci dai peste una care nu se potriveste. Mersi pt felicitari, nu prea avem nici un merit, asa a fost sa fie, sa speram ca nu "dispare" cucu' pe drum:))) hai ca va pup. pa.pa.

Mergi la inceput

cristina, multumesc frumos pt sfat :)). si noi tot la o comoda (cu sertare) pe care sa o folosim si ca masa de schimbat scutece sau imbracat ne-am gandit. avem deja o salteluta speciala pt asezat pe ea, asa ca nici nu ne gandim sa mai cumparam ceva. da, e foarte buna ideea si te si scuteste de alte chleltuieli.
sa iti spun ca si eu m-am gandit la pierdutul “cucului” pe drum :)). ultima data cand am fost la doctor, in loc ca prima data sa intreb si eu ca o mama grijulie daca bebe e bine, o tot intrebam pe doctorita daca pana la urma este baiat sau nu. ca sa vezi ce ma interesa pe mine . bine ca mi-am revenit la timp si am pus si alte intrebari :)). tot ceea ce conteaza e ca toti bebeii sa fie sanatosi :)). acum aveti pereche. e bine ca vei stii sa gandesti si ca mama de fata si ca mama de baiat :)).

- 25 saptamani

quote:
Originally posted by tinatache

milana, ca veni vorba de comoda, imi permit un sfat: eu la andra am luat una care sa-mi vina pana la mijlocul meu si pe care o folosesc si pe post de masa de schimbat. De inaltimea asta sunt majoritatea dar stii tu cum e, cand iti trebe atunci dai peste una care nu se potriveste. Mersi pt felicitari, nu prea avem nici un merit, asa a fost sa fie, sa speram ca nu "dispare" cucu' pe drum:))) hai ca va pup. pa.pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna viitoare mamici!
Am fost azi iarasi la doc. Am facut eco si mi-am verificat ochii.
Cu ochii stau bine, n-am nici o problema, adica am miopie, dar am sa nasc natural, ca n-am nici o problema. Si tare mi-a fost frica ca mi se va spune sa fac cezariana. Dar din fericire nasc natural.
La eco s-a vazut totul perfect. Tot baiat e. Are cordon in jurul corpului, sper sa nu se puna in jurul gatului, ca tare trista voi fi.
E cu capul in jos, asa ca deja ne-am pregatit de start.
Mi-au spus ca sunt in 26 sapt si un piculet. Asa ca data probbila se modifica un pic.
Lichid amniotic normal. Cam atat. Deci totul e in regula.
Voi???? Astept si povestirile voastre despre puiuti!!!
Chiar ca lunile nov-dec sunt lunile baietilor.
Ma duc sa ma plimb un pic, adica sa il iau pe sotul meu sa ne plimbam, ca e frumos afara.

alina-26 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
milana astept sa ma suni miine si sa vb mai mult la tel.kokolina este bine,a fost la eco 3d,bebeul ei este ok si tot baietel,dar are prob cu colul ca i sa scurtat si are doar 2 cm si ia dat no spa sa ia.
pe mine ma tot doare spatele,nici nu stiu in ce pozitii sa ma stau si ma mai si maninca pielea in special pe burtica si pe piept.si am un chef nebun sa fac dar interdictie la capitolul asta,asta e mai rezistam citeva luni,tot ce conteaza este sa duc sarcina pina la capat si sa fie bebeul(bebita)sanatos.
va pupic
julia 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Dragelor, perspectiva e bleu! Adica e cu cuc, cum bine zicea Cristina.
Copilul e cu totul "de aspect normal" (asa se exprima doctorii astia), eu am colul un pic scurtat, dar asta deocamdata nu e o problema.
In rest, e mai mare (mai dezvoltat) decat imi imaginam, adica fata de cele 21 de saptamani de la UM, el are dimensiuni ca pentru 23 de saptamani. DPN, asadar intre 14-23 decembrie (in principiu ramane 22 decembrie).
Numele inca nu l-am hotarat definitiv, oscilam intre Stefan si Tudor.
Va pup.

Mergi la inceput

felicitari vilma :)). sa-ti traiasca baietelul :)).

- 25 saptamani

Mergi la inceput