Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a
Raspunsuri - Pagina 6
milana spune:
week-end placut la toata lumea. ne “vedem” luni :)).
carmena, “la multi ani” pt duminica, sa fii vesela si sanatoasa si sa ne revedem cu bine la intoarcere din concediu :)).
- 24 saptamani
adriana spune:
Mai scriu si eu noutati
Bebelica al meu cica e fetita si am fost s-o vad la ecograf... Are aproape 24 de saptamani si cantarea cam 750 g
Tare as vrea sa nu fie asa mare ca fratiorul ei, care s-a nascut cu 4,300 .. Cica al doilea iese oricum mai mare ca primul, o fi adevarat???
alinkav spune:
Buna dimineata burticutze!!!!
Ce mai faceti???
Eu ieri am fost la doc, m-a consultat si mi-a spus ca, colul meu e tot inchis si lung dar deja s-a mai scurtat un pic.
I-am spus ca mi se intareste cateodata burtica jos, si mi-a dat sa iau No-Spa. Si in continuare vitamine.
Plus ca i-am spus ca am miopie( am -4,50). Miercuri mai am o programare, fac eco si am sa-mi verific si ochii , sa vada daca ce si cum, si daca am problema, fac cezariana.
Si tare frica imi este si urate presentimente am. Da Doamne sa ma insel!!!!!!
Dar oricum eu de abia astept miercuri sa-mi vad puiul.
Cam atat. Ma duc sa ma culc la loc, ca tare obosita ma simt!!!
alina-25 sapt si 2 zile
julia23 spune:
buna fetelor
vad ca in wk nu prea intrati.vilma sa ti traiasca fetita,este o scumpete.
alinkav ai grija sa nu faci efort si sa stai cit mai cumintica,ca tot asa am avut si eu la inceput si dupa sti ce am patit,nu stiu daca ti a spus dc despre relatiile sexuale ca nu mai ai voie,totusi sa l intrebi ca eu stiu ca nu este recomandat,dar la tine poate este diferit de cum a fost la mine,dar si mie mi se intarea la inceput burtica pe jos si dc mi a spus ca astea sint contractii,cel mai bine sa intrebi mai multe si sa vezi si cum este la eco,ca sa se vada bine colul sa bei multe lichide inainte.daca nu muncesti poti sa iei medicamentele gratuite,ca mie asa mi le a dat,oricum o sa vb mai multe la telefon sau cind ne vedem
eu acum sint mai bine,de cind am venit de la spital nu am mai avut contractii deloc.nu stiu ce este cu bebe ca acum misca mai incet fata de cum misca inainte si mai rar,poate este din cauza medicamentelor(iau diazepam si utrogestan),poate i provoaca si lui somn sau poate din cauza ca a crescut si nu mai are loc sa si faca de cap
poate ne vedem sapt viitoare fetelor,joi sau vineri,dupa ora 18 ca atunci o sa poata veni si kokolina si milana care lucreaza.ce spuneti?sau poate in wk,ca eu o sa pot veni oricind,totul este in functie de voi si de programul vostru.
va pupic pe toate
alinkav spune:
Cum v-ati petrecut weekend??
Eu ma simt bine, in afara de faptul ca mi se umfla degete de la mani si picioarele, mai spre seara.Asta dupa ce umblu mult.
Julia, doc nu mi-a spus nimic, sa stau linistita. Mie mi se intareste burtica nu pot sa zic des, dar doar atat, dureri de burtica n-am. Dar nici nu prea ma agit. Stau mai mult pe scaun, sau in pat.
Ieri i-am mai cumparat lui bebe doua caciulite si neste ciorapei.
Peste cateva saptamani, vom merge sa cumparam lui bebe un dulapior, special ptr el. Voi cum stati cu cumparaturile???De unde le cumparati?Si daca ati cumparat ceva?
alina-25 sapt si 3 zile
tinatache spune:
Mamaaa, ce de baieti aici! Se pare ca la noi creste o putzulica mica, aseara socrela mea ne-a martirisit ca dupa parerea ei e baietel si ea nu prea s-a inselat pana acuma. La eco s-a vazut ceva ce semana f clar cu un cuc, dar nimeni nu si-a dat cu presupusul pana nu stie daca e cordon sau cuculet. Ce-o fi, o fi, sanatos sa fie.
Vilma, te asteptam si pe tine cu sexu' sa vedem in ce parte se inclina balanta. Sanatate la toata lumea!
Cristina, mamica cu burtica
ramonadima spune:
25nov.-1 dec., baietel se prognozeaza, Justin-Cristian, acum are 24 saptamini si 800 grame, f.activ, mama f. fericita, tata si mai si...bunici de asemenea...motan mirat...nu mai are loc de rasfat la mine in brate...
vilma spune:
Inca putintica rabdare, miercuri sper sa vada nenea doctor Pop si sexul.
Cristinutza, sa fie cu cuc! ca sa aveti pereche, si ca sa-ti dai si tu cu parerea la subiectele cu decolatorea
Mie la servici toata lumea imi spune ca fac baiat (de altfel, la fel se jurau si cand eram insarcinata cu Anca..hehe), mama mea isi doreste sa fac baiat, eu si sotul habar n-avem ce ne dorim, vrem doar sa fie la fel de cumintel ca si Ancuta (ma rog, sa trecem peste urletele din perioada colicilor sau cand nu voia sa adoarma la ea in pat).
Acum am chef nebun sa redecorez camera care pana acum a fost doar a Ancai, de fapt inca mai cautam solutii cum sa culcam noul membru, deoarece nu-mi place ideea de a dormi in aceeasi camera cu noi (mami si tati).
Multa sanatate si sarcini usoare va doresc tuturor.
Vilma si Anca
Zeeva spune:
Buna dimineata mamici,
Sanatate multa la burticile miscatoare! E clar ca la noi e luna baietilor! Eu nu stiu ce am si voi afla probabil doar la nastere.
Un sfat practic pentru maini si picioare umflate: nu mancati nimic sarat dupa amiaza si nu mancati nimic seara dupa 7(putin fruct daca va e foame, nici apa prea multa sau lichide). Dupa o plimbare in care ati obosit asezati-va pe pat cu o perna mare sub cap si cu picioarle ridicate cat mai sus(pe perete eventual); faceti baie calda, nu fierbinte, alternati cu dusuri mai reci si masati-va cu ulei sau crema de bebelus pe fiecare bucatica de piele. Da rezultate! Si e perfect sanatos.
ganduri bune si frumoase,
Z
24s si 2 z.
alinkav spune:
Salut!!!
Vad ca nimeni nu mai posteaza aici!!!
Ce va mai fac bebeii???
Al meu tot voinic e. Sa vedem maine ce mai face, si daca tot baiat a ramas.
Kokolina, ce mai faci. Parca azi trebuia sa te duci la 3D. Sa ne povestesti cum a fost, ca-s curioasa rau.
Fetelor, tot nu vreti sa raspundeti daca ati cumparat cate ceva ptr bebe, sau intentionati.
Mai vorbim, va mai povestesc si maine ce si cum!!!
alina-25 sapt si 4 zile