Mamici de nov-dec 2003, partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Slutare la toata lumea!!!!
Ce mai faceti??? De fapt am vzut ca fceti foarte bine!!!!
Carmena stai linistita, are dreptate mama ta, si mama mea tot asa imi spunea. La fel mi s-a spus si la ecografie cand am intrebat. Fericita mai esti, stai la racorica, dar noi ici ne prajim de a binelea!!!!

Vilma, n-ai aflat inca ce vei avea??? Ancuta e fetita ta?Bafta,poate vei afla la acum la eco ce minunatica vei avea.

Al meu pui se misca cateoadata toata ziua, dar cateodata doarme bustean, ce se intampla acum. Dr las' c ne trezim noi mi tarziu.

Ramonadima, bine ai venit printre noi!!!

alina-24 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Si dinnou listuta!!!!

1. Julia23 – 3 noiembrie
2. Lucia – 10 noiembrie
3. Crisu – 10-17 noiembrie
4. Yael – 15 noiembrie – fetita
5. Milana – 20 noiembrie - baietel
6. Alisa – 15-21 noiembrie - fetita
7. Laura Takacs – 20 noiembrie – baietel
8. Kokolina – 21 noiembrie - baietel
9. Alinkav – 21 noiembrie – baietel
10. Aerovnic – dupa 19 noiembrie
11. Bubu – 21 noiembrie - baietel
12. Pagurschimag – 28 noiembrie – fetita
13. Ramonadima – 24 noiembrie-1 decembrie - baietel
14. Mitzi – 29 noiembrie - baietel
15. Monicuta – 29 noiembrie - fetita
16. Cris1511 – 1-4 decembrie
17. Adriana – 3 decembrie
18. Umflatzel – 5 decembrie - baietel
19. Mariana75 – 5 decembrie
20. Zeeva – 6 decembrie
21. Corina-Lovina – 10-12 decembrie
22. Andreeas – 20 decembrie - fetita
23. Elenalove27 – 20 decembrie - baietel
24. Tinatache – 21 decembrie
25. Dpintilie – 21 decembrie - baietel
26. Vilma – 22 decembrie
27. Ven – 24 decembrie - baietel
28. Damora6 – 27 decembrie
29. Carmendraghici – 31 decembrie - fetita
30. Carmena – 31 decembrie

alinkav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
va multumesc mult la toate ca ati intrebat de mine si pt urarile de sanatate.
bun venit pt noile fete
carmendraghici iti doresc CASA DE PIATRA,NUMAI FERICIRE SI UN BEBEU SANATOS SI CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
Azi am venit si eu acasa,mi a spus dc ca sint mai bine si mi a dat tratament in continuare(no-spa,utrogestan si diazepam) si noroc ca am fost la medicul de familie si mi le a dat gratuite ca altfel ma costau peste 1 milion.ieri am facut iar eco si mi a spus ca bebeul a luat 150 gr fata de sapt trecuta,are acum 1,080gr,este f bine dezvoltat, activ si nu am vrut sa stiu ce este,asa ca o sa stiti si voi ce am cind voi naste..cu placenta nu mai am prob,sa mai ridicat dar prob este ca mi sa mai scurtat colul si bebe sta cu capul in jos,din cauza aceasta trebuie sa stau numai in pat si sa nu fac efort deloc pt ca altfel risc sa iasa afara cind am contractii.asa ca o sa stau f cumintica numai in patut(sper)nu ca la spital unde tot mai ieseam pe afara la o tigara si la o plimbarica ca ma plictiseam.cit am stat acolo urcam in fiecare zi la maternitate sa vad bebei si de abia astept sa treaca astea 3 luni sa l pot vedea si pe al meu.asa ma emotionam cind vedeam mamicile cum ii alaptau si i tineau in brate,nu mai am deloc rabdare....azi nu am avut deloc contractii cu toate ca am cam facut putin efort cu iesirea din spital si vizita la medicul de familie.m am cintarit si am 62kg,iar am luat 4 kg intr o luna,cred ca o sa renunt la prenatal.daca o sa ma simt bine poate ne vedem sapt viitoare.o sa merg si la control peste 15 zile si atunci o sa intreb iar daca pot merge la cursurile prenatale.
alinkav dpn meu este acum 7 noiembrie.
carmena concediu placut in continuare
va pupic pe toate si cu unele din voi o sa vb la telefon
julia si bb de 27 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendraghici spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pt urari. Si eu va doresc sa fiti fericite, sanatoase, sa aveti nasteri usoare si fara probleme, frumosi, sanatosi si destepti.
Nici eu nu-mi simt puiuta decat foarte rar, dimineata, mai ales cand ma trezesc pe burta. Atunci imi trage cateva ghionturi, parca spunandu-mi: mami, vezi ca ma strivesti. In cursul zilei insa nu o simt deloc ceea ce ma ingrijoreaza putin, desi stiu ca n-ar trebui. Ea probabil ca se misca, dar fiind foarte micuta eu nu o simt. Sper ca va incepe si ea cat mai curand sa faca balet in burtica.
Din pacate eu nu prea pot sa ma bucur ca e vineri, pt ca lucrez si samabata cateva ore, care chiar daca in general sunt destul de linistite (fara sefi si telefoane care te capiaza) te fac sa pierzi o zi. Va doresc in schimb voua un sfarsit de saptamana cat mai placut.
Gata, ca trebuie sa ma apuc de treaba.
, 19 sapt si 2 z.

Mergi la inceput

Salutare!!!
Ieri am obosit zdravan si azi inca ma odihnesc.Si mi-e un somn de nu mai pot!!!!!
Bine ai revenit acasa Julia. Sa fii cuminte, nu te mai agita.
Cred ca lui bebe al meu nu-i place cand stau pe partea dreapta in pat, de fiecare data ma loveste, si nu par de loc loviturile lui sa fie de bucurie. Cand stau pe partea stanga, tace.

Cred ca totusi am sa nasc natural dar cu epidurala, m-am tot gandit, m-am tot documentat. Si in primul rand mi-e frica de durere.

alina-25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Alina, da, Ancuta e fetita mea, are 2 ani si 3 luni. Poti sa ne vezi aici:
http://www.yamafoto.com/?ref=9703
in vacanta de la munte.
Da, sexul bebelusului ramane inca o surpriza cel putin pana miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Sa-ti traiasca, vilma, e o dulcica! Ce mare e! A mea o sa aiba atata cand bb va avea deja 6 luni, asa ca ne asteapta zile grele... dar frumoase (ma amagesc si io...). Sa-ti traiasca printesita si ne spui cine vine de Craciun la voi. La noi nu s-a vazut sexu', adica se vede ceva dar nu se stie daca e cuculet sau cordonul, tb sa mai avem rabdare... :( Bafta!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Multumesc, Cristinutza, sa fie sanatosi bebelusii toti!
Nu stiu care e ritmul la fetita ta, dar Anca e acum intr-o perioada de calm in ceea ce priveste dezvoltarea. Pe la 2 ani si 2 luni a fost un salt: a invatat 5 poezii, un cantecel, le-a repetat pana ne-a facut creierii chisalitza, iar acum abia daca am auzit-o de vreo 2 zile trancanind prin casa: "tei ieji, ucuieti, usa mamii decuiti..." si "inge, ingeashu meu,..." sau "doane-doane ceretata".
A inceput sa fie interesata de bebelusii din caruturi, nu numai de impinsul utilajului. Vom vedea noi ce-o mai fi pana la Craciun.
Toate cele bune tuturor gravidutelor.
Weekend cu soare.
Vilma si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Melany va avea 2 ani si 3 luni cind va veni bebe, care va fi calr baietel. L-am vazut din nou ieri, are 850 gr, e un dragut.

Mergi la inceput

Ce frumos povestiti despre copilasii vostri!!!
Vilma sa-ti traiasca minunea, e tare simpatica!!!!!!
Vreau si eu doi copilas, acum daca nu s-a inselat doc vom avea un baietel, dar tare mi-ar place sa am si fetita, sa fie scumpa lui mama. Imi ador baietelul, dar nu cred ca as putea fara o fetita.

Bubu felicitari ca totul e in regula, si ca bebe e sanatos.Oare cat are si al meu???Poate fac si eu in curand o eco. Maine merg la doc, sa vedem ce zice.

Pupici la toate si mai ales la rezidentii micuti!!!
alina-25 sapt

Mergi la inceput