1001 de nopti!
Raspunsuri - Pagina 19
matildasep spune:
Halit Ergenç divorteaza, si se zvoneste ca pt. partenera sa Bergüzar Korel, care s*a despartit in vara de prietenul ei...
Deci s-au indragostit oare?!!
Fetita mea, 3 ani si doua luni:' Esti o dragoste minunata de coscolata(ciocolata)!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
Amonar spune:
Anto, si eu il urmaresc inca! Nu pot sa nu-l urmaresc......unele chestii ma enerveaza la culme dar cu toate astea il urmaresc, inca imi place. Ce m-a uimit tare a fost episodul in care S+O s-au casatorit, a fost la inceputul epidodului si nici nu mi-am dat seama ca era vorba despre casatoria lor...am impresia uneori ca taie din film. In rest, ma enerveaza maniera lor de a comunica, adica de a nu comunica...probabil ceva tipic culturii Turcesti..cu toate ca Romania se cam aseamana in asta.
Dar...sant curioasa mai departe...
alycia spune:
si mie imi place "1001 de nopti"...dar ma enerveaza Sherezat cu ifosele ei...si asa cum spuneti voi LIPSA DE COMUNICARE dintre cei doi...insa melodia generic a filmului e superba...
Amonar spune:
Cine stie ce se intampla dupa episodul cu nunta, adica dupa ce pierde ea copilul? M-am uitat pe youtube si am vazut ca mironosita este iarasi suparata....Si cand naiba o prind pe nebuna aia in flagrant? In care episod?
chiquitita spune:
Stiti cumva cum se numeste melodia pe care au valsat Onur si Sehrazat la nunta? Sau vreu link catre melodie?
leyla spune:
Aseara am ratat episodul iar pe kanal d turcesc l-am vazut de prea mult timp asa ca am uitat...era cumva o melodie catata live de vreunul din cantaretii invitati? Barbat sau femeie? sau mai bine ma duc sa caut pe undeva episodul sa vad despre ce e vorba...
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita Stiti cumva cum se numeste melodia pe care au valsat Onur si Sehrazat la nunta? Sau vreu link catre melodie? |
leyla spune:
Nu pot sa vad video de la birou dar cred ca vorba de Ferhat Gocer, dar nu pot sa-mi dau seama ce melodie a cantat...aflu eu cumva...sau da un search pe youtube si o sa gasesti multe melodii de-ale lui Ferhat, poate o sa dai si de respectiva. este cantaretul meu preferat care de curand a fost si in Romania
chiquitita spune:
E un tip mai batran. Aseara cand am vazut episodul, evident ca era si traducerea, super versuri, ca acum le caut si pe alea, dar de unde...
leyla spune:
Sigur e vorba de el.
Pe siteul Kanal D nu poti sa vezi ep de aseara? asa poti vedea si versurile din nou....
eu am cd-uri cu tipul si pe cd-uri sunt de regula si versurile, dar nu stiu daca te intereseaza versurile in turca...
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita E un tip mai batran. Aseara cand am vazut episodul, evident ca era si traducerea, super versuri, ca acum le caut si pe alea, dar de unde... |