1001 de nopti!

1001 de nopti! | Autor: soanso

Link direct la acest mesaj

aseara am vazut un episod din acest serial,m-a impresionat povestea aceasta si sacrificiul mamei!

Sehrazat s-a casatorit cu Ahmet, fiul unei familii renumite, în ciuda faptului ca; familia acestuia a fost împotriva acestui mariaj, ;i au un copil împreuna
Ahmet moare într-un accident de masina înainte ca cel mic sa împlineasca un an iar Sehrazat ramâne singura în lupta pt supravieuire. Însa necazurile ei nu se sfâraesc aici ia primeste o noua lovitura de la viata atunci când afla ca baietelul ei este bolnav de leucemie si trebuie sa lupte din toate puterile pentru a-asii putea salva copilul.
Povestea începe în momentul în care trebuie sa faca rost de 200.000 de dolari ptr transplantul fiului ei. Tratamentul este stabilit, este gasit si un donator din Azerbaician , doar problema banilor urmeaza sa fie rezolvata.
La început Sehrazat îi cere ajutorul socrului sau, un om cu o putere finanaciara impresionanta. Însa fara rezultat. Dupa câteva încercari nereusite se hottaraste sa ceara un împrumut unuia dintre cei doi patroni ai companiei la care lucreaza. Însa propunerea pe care o va primi de la seful sau îi va da viata peste cap si totul va lua o alta întorsatuera.

urmariti acest serial???pe mine m-a impresionat profund!


SOSO (20 dec 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Da, urmaresc acest serial turcesc. Foarte buna ideea celor de la kanal D sa-l difuzeze in Romania. In Turcia este un serial de succes.

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cllaudia-pacat ca se difuzeaza doar lunea si martea...

un link cu rezumatul primelor 2 episoade....abia astept sa vad continuarea!

http://www.kanald.ro/series/1001_nopti/episodes/episodul_1.html

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Intamplator am dat si eu de serialul asta lunea trecuta (incepuse de vreo 5 min.) si am intarziat un pic pe canalul ala din curiozitate. Nu am mai vazut pana acum un film turcesc si, realmente vroiam sa vad de ce-s in stare. Recunosc ca sunt o persoana anti-telenovele, insa serialul asta, desi e o telenovela, imi place. Cu mici exceptii (vezi cadrele in care ea plangea pe strada), e destul de realist realizat. Abia astept ora 20,15

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

In reluare cand este?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Episodul de aseara va fi undeva in jur de ora 2,insa cel de luni il mai dau sambata in reluare iar cel de marti duminica cred ca in jur de 1.Pentru curiosi asa ca mine se gasesc episoade si colaje cu eroii pe you tube.(daca vreti sa cautati binbir gece).


mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

E dragut ca e rezumat insa eu nu inteleg deloc limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Noi il urmarim pe Kanal d turcesc (se difuzeaza in fiecare marti seara) si parca au ajuns pe la episodul 60 si ceva. Sunt foarte multe rasturnari de situatie dar parca deja prea se lungeste povestea si a inceput sa ne cam plictiseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:


Leyla,
spune-ne si noua ceva ....macar un picut
Sehrazat si Onur sunt impreuna pana la urma?
cateva vorbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

In principiu da, dar de asta ziceam ca am inceput sa ne plictisim, atunci cand zicem ca gata hai ca in sfarsit le este bine, tot mai intervine cate ceva si iar se cearta. acuma sunt de vreo 2-3 episoade iarasi despartiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

miki68,exact intamplator am dat si eu peste acest serial initial am crezut ca e film ,sotul meu facea misto de mine ca ma uit la filme "indiene" ,mie mi-a placut foarte mult ep 2 dar cu siguranta nu voi avea rabdare sa vad 60 episoadesi eu sunt o persoana anti telenovele(nu am urmarit niciuna ,dar acesta deocamdata imi place si am de gand sa-l urmaresc.
aseara asa mila mi-a fost de bietul copilas ca mi-a venit sa plang.
imi este putin incomod sa ma obisnuesc cu limba turca ..suna tare ciudat...
azi e in jur de 20,15.sa vedem ce v-a mai fi!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput