Cu copilul la munte - recomandari locatii, cazari
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaiub spune:
witeflower noi la Ocna Sibiului nu mergem pentru lacuri, oricum nu cred ca s-a deschis sezonul
noi mergem la complexul balnear, am inteles ca s-a deschis de curand
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Ana68 spune:
May fetelor,ma repet si cu asta inchei,Ocna arata bestial de pe sosea,din exterior...si zau ca m-as duce macar sa belesc ochii pe acolo,daca loc nu prind...Multam' Cami de info si bine si Doamne ajuta!ca nu a fost nimeni ranit si sunteti intregi si nevatatmati.
Despre locul de distractie Week-end de la Mures...uau!...am auzit cate in luna si in stele,am vazut si poze de acolo....e foarte fain,spatiu imens,bazine de inot dupa marime si dorinta,iarba verde la greu,casute de inchiriat....anul trecut au petrecut acolo cei 3 frati ai lui barbate-miu impreuna cu familiile lor,vreo 10-15 zile,nu mai stiu exact cat au stat.Cert este ca s-au dus pentru 2-3 zile si au uitat sa mai plece...Merita,ai dreptate Cami!
Sa va mai zic o locatie minunata,insa mai departe de Sibiu si zona asta....in Bucovina fetelor,Vatra Moldovitei...pensiunea Mario...de vis...n-as mai fi plecat de acolo...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ioanaiub spune:
am fost si noi la Ocna Sibiului si ne-a placut foarte mult ... complexul e foarte frumos, conditii foarte bune de cazare, am avut parte de vreme superba, sambata a fost cald asa ca am facut baie in piscina de afara, abia am reusit sa tinem copiii afara din apa ... noaptea a plouat, cu fulgere si tunete, duminica dimineata dupa micul dejun ne pregateam sa plecam, noroc cu directorul complexului care ne-a convins sa ramanem ... duminica a fost ziua "portilor deschise" la complexul balnear, cu concursuri pentru copii si parinti, o atmosfera foarte vesela iar dupa amiaza concert Sarmalele reci ... una peste alta ne-am simtit foarte bine, mancare foarte buna, am fost foarte multumiti si o sa mai repetam experienta ...
la semnatura am pus si poze
editez: pozele sunt aici
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
witeflower spune:
Azi am fost intr-o excursie de 1 zi la Paltinis - sa ne familiarizam cu mersul la munte.
A fost foarte frumos - peisajele sunt superbe, aerul la fel. Nu ne-am dat cu telescaunul, ca i-a fost frica puiului, dar am privit de jos, ne-am catarat putin, ne-am plimbat si prin statiune si putin pe poteci - am cules afine. Am stat la picnic - mancare din ruxac - deci nu pot oferi detalii despre cazare/masa, dar sunt multe pensiuni noi in zona, care arata foarte bine.
witeflower spune:
Azi am fost intr-o excursie de 1 zi la Paltinis - sa ne familiarizam cu mersul la munte.
A fost foarte frumos - peisajele sunt superbe, aerul la fel. Nu ne-am dat cu telescaunul, ca i-a fost frica puiului, dar am privit de jos, ne-am catarat putin, ne-am plimbat si prin statiune si putin pe poteci - am cules afine. Am stat la picnic - mancare din ruxac - deci nu pot oferi detalii despre cazare/masa, dar sunt multe pensiuni noi in zona, care arata foarte bine.
witeflower spune:
Azi am fost intr-o scurta excursie la Paltinis.
Inaltime, munti si paduri cat vezi cu ochii, aer tare, peisaje extraordinare.
Ne-am plimbat si chiar catarat putin, ne-am jucat si am cules afine. Am facut picnic (si ce pofta de mancare avea puiul!); am privit la telescaun (ca i-a fost frica si nu am urcat...).
Nu ne-am cazat si nu am luat masa la restaurant, deci nu pot oferi detalii in aceasta privinta, dar sunt multe pensiuni noi in zona, care arata foarte bine.