Cu copilul la munte - recomandari locatii, cazari
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Ana, nu stiam ca au renovat Ocna Sibiului. Ai poze de acolo?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ioanaiub spune:
Crinuta uite www.ocnasibiului.ro/" target="_blank"> aici site-ul de la Ocna, noi vom merge acolo week-end-ul viitor si o sa-ti spun mai multe dupa ce vad la fata locului ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by Ana68
ioanaiub,Cheile Gradistei este un loc pe cat de pitoresc,pe atat de curat si cu o calitate a serviciilor ridicata...E foarte frumos.Daca vrei liniste,sa auzi cum creste iarba si nu te intereseaza balamuc cu muzica si distractie,este locul ideal.
atunci o sa luam in calcul ca destinatie pentru un week-end in vara asta
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Ana68 spune:
crinuta,nu am poze de la Ocna Sibiului,din pacate...ceea ce am scris pe pagina anterioara este ceea ce am vazut,caci venind dinspre Medias catre Sibiu,am preferat varianta ocolitoare pe la Ocna Sibiului,care ne scoate pe european dupa aeroportul Sibiu,adica evitam traversatul Sibiului.Deci eu am ramas foarte mirata de ceea ce am vazut,impresionata placut...nu ma asteptam.Oraselul arata...cam saracut,daca pot spune asa,in schimb locatia de acolo e foarte frumoasa.
ioanaiub,abia astept sa citesc impresiile tale de la Ocna Sibiului si spun asta pentru ca mi-a placut foarte mult cum arata si ma bate un gand...smecheresc de a trage o fuguta pana acolo,ca de la Medias la Ocna fac cam 40 de minute cu masina...asa ca n-as rata o asa destinatie de vara,mai ales cu piscinele alea super faine de acolo...In ceea ce priveste Cheile Gradistei...tot ce am scris nu e minciuna.Eu am mers acolo anul trecut,in sfarsit de octombrie,intr-un week end,la un teambuilding....ma rog,vorba vine,ca fiecare a facut ce l-a taiat capul.Deci am stat doua nopti in cazare la Cheile Gradistei,in motelul de pe deal ,ca sa spun asa,cel care are si piscina interioara,de care,evident,am beneficiat la greu.Nu poti sa-ti imaginezi ce superb este ca tu sa fi in piscina la balaceala,iar afara sa ninga ca-n povesti...In fine.Este liniste multa acolo,am vazut atunci multi copilasi micuti...complexul turistic este la poalele muntilor,padurea jur-imprejur...e bestial.Daca vrei sa vezi poze facute de mine:
CHEILE GRADISTEI
Se vede tot complexul turistic,sunt poze si din camera cred...
Sa aveti un week end super!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
anya spune:
De Transfagarasan ce stiti? S-a deschis? Ca ma batea un gand sa-i duc pe ai mei la un sanius
melany72 spune:
quote:
Originally posted by ioanaiub
am vazut pe net Cheile Gradistei www.cheilegradistei.ro/index.php?p=home" target="_blank"> aici si mi s-a parut interesant
a fost cineva acolo? e chiar asa frumos cum arata pe net?
o alta locatie interesanta e la Ocna Sibiului (nu e munte dar cred ca e aer curat), vrem sa mergem acolo saptamana viitoare, e un complex nou, din cate am inteles ....
Am fost. Mi-a placut.Recomand si pt copii. Are restaurantul facut pe un rau...super.
ioanaiub spune:
Ana68 mi-ai facut o pofta de Cheile Gradistei cu pozele tale ... superbe
trebuie neaparat sa mergem
crinuta spune:
Sunt absolut socata, de ceea ce au realizat la Ocna Sibiului.
Eu cand eram mica mergeam mereu, doar eram aproape, asa ca fac comparatie, va dati seama.
Felicitari celor care au realizat asta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Ana68 spune:
ioanaiub,ma bucur ca ti-au placut pozele...si eu mi-am propus sa-mi car vara asta familionul pana acolo...si la Ocna vreau.....cate nu vreau eu...
Transfagarasanul se poate urca...venind dinspre ambele parti,si dinsprejud.Arges si dinspre Sibiu.Bun!venind dinspre jud.Arges,dinspre Vidraru,se poate urca numai pana la Cabana Capra(cred ca pana acolo,ca inca e zapada sus),venind dinspre jud.Sibiu se poate urca numai pana la Balea Cascada.Cine doreste mai sus,la Lacul Balea,urcarea se face cu telecabina.Tunelul de trecere intre Arges si Sibiu este inchis(este sudat),se deschide abia la 1 Iulie,din cate imi amintesc eu.
Eu am trecut TF-ul anul trecut in luna Iulie,dupa data de 20.Soseaua e acceptabila pe partea de Arges si buna pe partea de Sibiu,daca nu se merge cu viteza e buna pe toate partile.O chestie cam rea e ca dupa traversarea tunelului,coborand dinspre Lacul Balea,nu prea exista parapetul de pe marginea soselei.
In pozele de la semnatura am si poze facute anul trecut pe TF...chiar asa se numeste si albumul,Transfagarasan...cine e curios sa se uite...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
witeflower spune:
Ana...si fetelor interesate de zona Sibiu - Medias - pe la Biertan nu am fost, dar am auzit ca e f. frumos. Un fost coleg de-al sotului are o pensiune acolo si vom intreba.
Deplasari la fata locului nu prea putem face - momentan, pt ca sotul meu...si-a sifonat masina...si si-a "blocat" permisul pt vreo luna (ceea ce ne incurca planurile de concediu, il incurca si pe el la servici - dar ne bucuram ca nu a fost nimeni ranit, asta e).
La Ocna Sibiului am fost si noi vara trecuta si ne-a placut mult, decat ca piticul nostru nu a vrut sa intre in apa...pt ca e verde ("Mami, tu stii ca eu prefer apa albastra! Si nu mai zice sa probez colacul sa vezi daca mi-e bun...Stii bine ca daca il probez, o sa zici sa intru in apa si nu vreau!"). Dar trebuie sa va treziti de dimineata ca sa prindeti locuri bune, pt ca se alomereaza f. devreme.
Uite inca un loc care-mi place - la Tg Mures: "Week-End" -ul. Noua, personal, ne place chiar mai mult decat la Ocna Sibiului. Nu e apa sarata, dar te poti balaci in piscine de toate marimile - apa buna si curata, soare si umbra naturala, mancare - tot ce vrei pentru un week-end calduros de vara.