Salarizare traducatori

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!

Ripley, nu stiu de ce n-a intrat mailul...Ideea e ca aseara am avut destul curaj cat sa-ti spun ca daca vreodata ai prea mult de munca si nu mai poti face fata...eu as vrea sa colaboram...Eu sunt pe engleza si franceza (e drept ca franceza mai putin, desi mi-e tare drag!) si mai ales pe domeniul medical...Am si autorizatie si stampila...si dorinta de munca...am si CV daca ajuta ...
Cam asta era in mail...ID-ul meu de mess e anca342002 daca ai vreodata nevoie sau mai vrei sa vorbim.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Adela, ar fi bine sa-mi trimiti un PM aici cu datele tale, dar in principiu eu am colaboratori de ani de zile de aici din Cluj pe ambele limbi. Insa daca voi avea nevoie - sper sa intre ceva lucrare majora - te voi contacta. Mersi mult.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mycat spune:

Riplay,
Sunt noua in domeniu ,cu putina experienta. Imi doresc din suflet sa merg pe acest drum ,dar ... ca la inceput. Indraznesc sa te rog ceva. Ma poti calauzi putin? Si daca ai clienti poti colabora cu mine pana ma obisnuiesc si eu? Orice inceput e greu ,dar nu imposibil. Am atestat pe engleza. Multumesc. Astept un raspuns de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Mycat, daca vrei, imi poti trimite datele tale sau un ID pe pm si vorbim.Eu sunt in cautare de colaboratori.
Toate cele bune!

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ripley, buna!

Scuze ca te abordez asa, dar am o mica urgenta legata de o traducere. Termenul e sambata la pranz. Iti trimit nr. meu de telefon pe PM. Suna-ma, te rog, daca poti.

Multumesc!

Mergi la inceput