Mamici norocoase de sept-oct(46)
Raspunsuri - Pagina 4
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Ratonelu salut. Mesajele vin mai greu la inceput si de aia e un pic mai nasol. Bine ai venit!
Msettepink iau Rovamycine - din motive de paranoia cu Katze, daca nu era ea. Si bineinteles iau la recomandarea medicului. Pisica mea e numai de casa, nu a iesit din casa si inca doarme cu noi in pat. Asa ca mai bine previn decat sa imi para rau.
Eva, la noi tocmai a inceput sa ploua marunt.
Mi-am facut si eu vre-o 2 poze dar m-am speriat cand le-am vazut.Sper sa nu imi mai cresca sanii ca e de rau. Deja sunt imensi. Nu e de mirare ca nu imi vad burta... e din cauza lor.
Diseara le descarc ca sunt inca in telefon... trebuie sa imi mai fac curaj sa le si postez.
18+ inca
La faza cu crescutul sanilor aprob si eu fiindca mi-au crescut cu 3 numere am ajuns de la 80 b la 95 d :) asa ca fii pe pace ca sigur nu se vede rau :) la mine sotul e super incantat
20
mamica de
denisa.g spune:
Codruta la noi tocmai a plouat cu piatra in Mamaia Maine am inteles ca o sa fie frumos (23 grade). Asa ca hai, drum bun maine spre Constanta !!
Andy.p - pescuitul - super fani !!!!!!!!
Vrem sa obisnuim si bebele :)))
Rotanelu - bine ai venit!!!
La fel ca si voua, si mie mi-au explodat sanii . Mi-am cautat sutien dar nu am gasit mai nimic sa mi se potriveasca. Mai cautam !!
20 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
Denisa cauta la Triumph ca au modele foarte frumoase, eu de acolo mi-am luat.
20
mamica de
denisa.g spune:
Clau_geo - . Mi-am luat si berica de-a ta pt maine pt gratar :))
20 +
andy.p spune:
clauSa vezi ce repede va trece si apoi ca mamicutza mandra vei fi la plimbare.
Sotzul meu e super incantat ca mi-au crescut sanii,si eu de altfel mai ales ca nu m-am putut mandri niciodata cu ei.Acuma ca vine vara numa bine ii scoatem la inaintare.
20+
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Foarte frumoase pozele :)
La 17 s aveai burtica mica si draguta, cred ca si din cauza ca erai slabuta inainte de sarcina.
Zi-mi si mie cum ai facut sa oui jos la semnatura linkul cu pozele ca eu nu am reusit nici pana acum sa aflu cum se face?
20
mamica de
Codruta27 spune:
Denisa, saru` mana mult pentru buletinul meteo! Sper sa ajungem! Asta seara hotaram!
Sa aveti un 1 Mai muncitoresc plin de distractie!
Pupici apasati pe burtici!
18+ Vlad
Bebe mic
clau_geo spune:
mesajul meu anterior a fost pt Denisa dar se pare ca am uitt sa mai spun asta :) dee asa e cu neuronii acum
20
mamica de
denisa.g spune:
Clau mie mi-a zis anca cum sa fac.
Intri pe : www.flickr.com si incarci pozele
20 +