Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 9
afibebe spune:
Hristos a inviat !!!
nu am mai scris nimic de cateva zile insa am citit tot.
am fost ft ocupata zilele astea, am avut musafiri, ieri am implinit 2 ani de la casnicie insa am petrecut de Pasti.
Cristi se comporta ft ciudat.
Duminica si luni a fost ok.De marti e numai un marait.
Dinti nu mai par sa se iveasca.
De azi nu mai vrea sa manance.
E numai un urlet.
Daca il scot afara nu mai are nimic.Cum il bag in casa urla de ne aud vecinii.
Vrea numai in brate, noapte nu mai doarme cum dormea.se trezeste la 1 si pana la 2 se joaca si tot asa.
ce credeti voi?
e rasfat sau are vreo suferinta si nu imi dau eu seama?
sincer m-a epuizat de marti.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
greyeras spune:
Greyeras, pe unde stai tu?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
[/quote]
Asta vroiam sa te intreb si eu, mi se parea cunoscut locul de joaca unde il dadeai pe pitic in leagan. Eu stau chiar langa Piata Resita, iar aici la noi in zona sunt numai parculete cu leagane din acelea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
[Greyeras, cum o asezi tu in leagan pe Aduta? Cum o tii adica? Eu nu l-am pus pe Andrei. Iar cu olita, asa facea si Alexandra pana a descoperit ca se poate pune pe cap si asa a tinut-o pana am ascuns-o de tot.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
[/quote]
Pai e leagan exact ca cel din poza lui Sim, si sta foarte bine in el pt ca e special pentru bebelusi si a invatat sa se tina singurica, dar nu e nevoie pt ca o sustine leaganul. La noi in zona s-au facut multe parculete cu acest tip de leagane. Ma cam repet.
Sa porti sanatoasa noile achizitii si sa te bucuri de ele.
greyeras spune:
Am venit si noi acum de afara.
Eu sunt mai bine acum, bine in sensul ca aseara am fost la Urgenta la Spitalul Bagdasar pt ca nu mai puteam de durere. Acolo mi-au facut vreo 4 injectii si am reusit sa ma mai calmez. Acum urmez tratament si ma simt mai bine.
afibebe spune:
baiatul meu s-a mai linistit si a si papat 230ml dar numai laptic.
decat nimic, e bine si asa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
prisi spune:
buna,
am ajuns si eu acum acasa, am dus fata la mamaie si eu m-am relaxat putin, am fost intai la spital la prietena si apoi la mall, am facut ceva cumparaturi dar m-am plimbat putin singura si nu a fost chiar rau
miru e cam maraita , ma duc sa o culc si revin
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
gata , a adormit pitica, dar nu a vrut sa pape mancare, asa ca i-am dat putina tzitzi si gata, a cazut
Rox si eu ma gandeam sa incerc pastilele alea, da treb sa termin cu alaptatul, nu cred ca au ceva reactii adverse, sunt cu ceai verde in concentratie mare, dar eu ma gandesc sa nu ma ingras mai rau dupa ce termin cu ele, ca am si ceva probleme de tiroida
Afibebe la mai multi ani, si noi am facut pe marti 2 ani de la cununia civila, dar am sarbatorit in trei, ne-a adus tati flori si am iesit la masa in oras , a fost dragut, Miru a fost fascinata de ambalajul de la flori , cred ca 10 min a chiuit continuu
despre Cristi nu stiu ce sa zic, si Miru a facut exact la fel saptamana trecuta si nu se vedea nici un dinte, dar acum s-a albit gingia, eu cred ca mai tare ii deranjeaza dintisorii cand sunt inca in gingii, zic si eu
poze
prisi spune:
am fost la zara, aveau niste haine pentru fetite mortaleeee si pantofiori de la 50 ron la 150, frumosi toti, aveau si de baietei dar la alea nu am insistat, acum il astept pe tati ca e la Londra si a fost ieri la H&M si a cumparat haine la fata, si daca nu sunt pe masura dau iama
am uitat sa va zic ca i-am pierdut niste pantofi a lui Miru inainte de Paste si m-am dus sa ii cumpar altii si la Miniblu aveau sandalute nr 17-18 si pantofiori la 180 ron, frumoase nimic de spus, dar cred ca au innebunit astia cu preturile la incaltarile pt bebei
poze
Sabina spune:
Hristops a inviat!
azi abia am deschis laptop-ul/. mai am 6 ore de zapp de randu trecut, deci voi fi succinta
Noi suntem f bine, Gheorghe merge in picioare prin patut si usurel tinandu-se de mobile prin casa, dar ii e cam frica. Tot de-a busilea e mai bine. il atrag cablurile, caloriferele si prizele....Sofia n-a fost asa, deci ceva ceva o fi cu diferentierea pe sexe
I inceput sa si gangureasca nonstop, nu multe silabe clasice, dar macar mi-am luat o piatra de pe inima, ca eram strasata ca nu vorbeste
mancare dam blenduita, eu abia dupa ce incerc peste vreo cateva zile cu biscuit sa vad cum reactioneaza ma risc la ceva mai zgrumturos. Are ceva miscari de masticatioe dar mi-e inca teama.
Sofia a trecut la apelative f duioase, cel mai mult ii spune lui Gh "snitelul meu"
:-)))
cam atat. Va pup!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo