Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!sarbatoritilor zilei.

Noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, deci contam pe tine pe net daca nu pleci maine.

Greyeras, cum o asezi tu in leagan pe Aduta? Cum o tii adica? Eu nu l-am pus pe Andrei. Iar cu olita, asa facea si Alexandra pana a descoperit ca se poate pune pe cap si asa a tinut-o pana am ascuns-o de tot.

Papanash, eu sunt sigura ca am nevoie de un control la cap, dar nu ma duc ca e ca si cum as recunoaste. Si mi se pare normal sa iti faci griji, desi cred ca pentru socrela ta nu e cazul chiar de camere.

Vorbeati de mancare blenduita. Cica treaba nu e de dinti, ci de relfexul de mestecat. Tendinta aia de a morfoli mancarea in gurita. Ca atare cine o are poate sa pape mai putin blenduit, cine nu nu. Iacata fata mea crescuta cu papa la blender pana la adanci tinereti (adica un an jumate) nu mesteca nici acum carnea de lene.

Sim, vazut una bucata cuceritor numit Stefan, tare frumusel si vesel e el. Nenica dar l-ai calit, bravo tie, ca eu nu l-am scos pe al meu la cracii goi pana acum, nici macar la maneca scurta. Si asa l-am mai scos si eu fara scufie pe cap si iacata otita care ar putea fi cica si de zilele alea cu vanticel. L-am vazut pe Stefan cocotat pe canapea, si Andrei numai asa ridicat sta, se ridica pe orice. Motiv pentru care azi, intr-o secunda de neatentie a mea, a cazut cu tartacuta direct de parchet. Offf!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Papanash, eu stiam ca trebuie luat ceva alb cand vezi dintele. Acum cat de trainic o fi nu cred ca e mare problema, ca pe la 5 ani oricum il schimba.

Gabitz, tinem pumnii sa fie bine dupa vaccin.

Carpatina, o sa fie tare bine sa rasfeti fata toata ziulica, ai sa vezi tu. Din cand in cand e bine venit un moment din asta. Pentru ca nu prea am stat pe la birou nu am reusit sa iti mai scriu pe mail si de acasa se pare ca am probleme cu accesarea serverului. Dar pe scurt, pentru linistea ta , sunt chiar bine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Haideti sa va spun de azi, de mersul la doctor, ca nu am mai apucat.

Fost la ORL, mucii nu sunt muci si otita nu e chiar otita. Dar baiatul e in suferinte inca si destul de rau. Deci, ne-am dus cu un nas aparent super infundat si cu Andrei fornaind. Surpriza, nici la aspiratorul lor nu a iesit mai nimic, usoare urme de muci curati. Asadar e vorba doar de o mucoasa inflamata, posibil viral, posibil alergic. Din nou Zyrtec 5 zile.

Legat de urechi, otita nu e bilaterala, ci numai pe stanga. Gat super ok. La urechiusa stanga e usor inrosit timpanul, nici urma de puroi sau alte probleme. Posibil sa dea dureri si sa il supere, inteleg insa ca nu e chiar cauza unor asemenea istericale. Nu stiu, o fi combinatie cu dintii aia. Oricum nici gand de antibiotic, am ramas pe picaturile date de dr ieri (of ce o sa imi lipseasca Fugarevici de la Medicover) si Nurofen de 2 ori pe zi. Atata ca nu se justifica mai mult! A zis ca antibiotic dat aiurea presupune ca o potentiala suprainfectare ulterioara sa fie rezistenta la el, si cat nu e vorba de febra, nici gand sa se justifice. Asa ca vineri la control si mai discutam atunci.

Cam asta cu Andrei, deci nimic clar.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Buuun, acum sa iesim din registrul casnic, si sa trecem la chestiuni mai relaxante, gen shopping. Abia azi am ajuns si eu la Baneasa Shopping City si ma intreb cum am putut sta atata timp departe. E cel mai cool mall de la noi, imi place cum arata si ador magazinele de acolo. Ce sa spun, nu am reusit sa vad decat vreo jumatate pe indelete, am probat vreo 50 de produse si nu exagerez, si am si devalizat magazinele ca am cumparat o multime. Eu recomand cu caldura o raita pe acolo. Desi am fost avertizata ca pici pe spate de preturi, am constatat ca nu e chiar asa, se gasesc si magazine super care sunt acceptabile. Evident preturile mai mari ca afara, ca dovada ca la Orsay desi scria pe eticheta pretul in euro 9.90, in RON era 45.

Deeeci. Sa va zic cam care e treaba si ce mi-a placut. dar intai precizez ca la haine de copii nu stateau prea bine, numai pe la M&S si Zara aveau ceva ca lumea dar scumpe rau nenica. Am vazut la Feeria in schimb un magazin cu produse Kanz dar nu am supervizat preturile.

Asa, sa revenim la toale. Nu am ajuns la Peek&Clopenberg, desi era pe lista si vazusem cateva marci bunicele. Dar revin cu info si de acolo. La toale am fost super multumita de rochite de la Xanaka, cam la 1.2-1.7 mil bucata. Superbe, mi-am achizitionat vreo 3, care merg si de birou si de seara nepretentioasa. Si am gasit unul din magazinele mele favorite din Munchen, si anume Orsay. Am recunoscut mare parte din colectie, am gasit si ce imi luasem eu la ultima vizita la nemti, dar putin mai scumpe aici. Super incantata am fost, desi aveau multe rochite care mi-au placut, eram deja decavata si m-am rezumat la niste blugi pana la genunchi. De altfel pentru asta intrasem in mall, iar pana acolo ma dusesem dupa paine.

Incaltari dragutele la mai multe magazine, unele mai scumpe, unele rezonabile. Super rezonabile si pantofi haiosi si la moda am gasit la Humanic, magazin destul de bunut in Viena. Mi-am luat si niste sandalute si niste balerini pentru plecarea la turci, desi mai luasem niste balerini de la Andre unde erau iar incaltari frumoase si comode.

Cele mai mari achizitii le-am facut insa la Reserved, primul in care am intrat si in care am petrecut o ora jumatate. Ce sa mai spun, marimi perfecte - mi-am luat toale 38, incredibil!, modele pe gustul meu, seamana putin cu stilul Debenhams. Dar mi-a placut mai mult aici. Si as mai fi devalizat mult si bine aici daca nu ma grabeam sa vad ce mai este. Luat si aici rochita, fustita, 2 pantaloni si 2 bluze. Mor dupa ele, sunt foarte la moda acum, dupa spusele finei mele experta.

Am gasit si un Bershka, magazin care imi placea la spanioli, insa nu aveau haine pe marimea mea. Maxim 42 si ala nu imi venea la modelele lor. La fel la Piaza Italia erau haine dragute si chiar ieftinute, insa L era cel mai mare si nu imi veneau.

Cam asta, va mai spun eu maine, ca a venit sotul si e curios ce am devalizat atata. Pupici si noapte buna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

oooo Rox sa-ti fie de bine si sa le porti sanatoasa, bine ca nu ai reusit sa vezi tot , ai mai lasat cate ceva si pentru noi , am si eu planificata o vizita acolo, da peste vreo 2 saptamani , am zis sa se mai linistesca lumea pe acolo
multa sanatate piticului Andrei, offf nu il mai lasa bolile astea mititelul, multi de la Miru sa se mai inveseleasca

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

cat despre net maine , eu o sa fiu prin zona, dar depinde de incapabilii astia de la firma de internet...., am vrut sa ii schimbam, dar nu avem cu cine...la romtelecom nu vrea sotul meu si altii deocamdata nu sunt pe aici , o sa vina RDS-ul in curand, ce ii mai astept...

maine o sa merg in vizita la o colega de serviciu a sotului, e internata la Municipal, e insarcinata in 5 luni jumatate si i-au gasit un limfom pe legatura dintre plamani si e cam varza, eu ma duc sa o mai incurajez, da sincer nu stiu ce sa ii zic....off, dupa ce sa chinuit o gramada sa faca bb, acum s-ar puea sa trebuiasca sa renunte la bb...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna seara si de la noi,

Am intrat sa vad ce mai faceti...

Rox, imi pare rau ca ai probleme cu Andrei...

Cecilia

Sim vai ce voinic este Stefan...Mario nu prea a mai luat in greutate in ultima luna...doar ca se pare ca s-a mai lungit, dar in rest e chiar slabutz, fata de cum era.

La Multi Ani sarbatoritilor din zilele acestea....sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii de-a lungul vietii

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Betty, de acum nu mai iau ei asa mult in greutate, sunt sigura ca Mario e bine. Sper ca tu te simti mai bine acum. Cat despre boala lui Andrei, ce sa zic, decat ca am scapat usor, ca de la raceala aia de la munte nu am mai avut probleme cu el.

Prisi, multumim, si eu sper sa scapam repejor de ce o fi asta, desi tare ma tem ca dintomaneala aia e si ea de vina. Ii iese al2lea incisiv lateral jos si cred ca inainteaza cei centrali de sus. Cat despre mall-ul Baneasa, eu zic sa nu mai astepti 2 saptamani ca pana atunci chiar nu mai las nimic. Mai ales ca pe 11 mai se vireaza salariul.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G
Prisi, multumim, si eu sper sa scapam repejor de ce o fi asta, desi tare ma tem ca dintomaneala aia e si ea de vina. Ii iese al2lea incisiv lateral jos si cred ca inainteaza cei centrali de sus. Cat despre mall-ul Baneasa, eu zic sa nu mai astepti 2 saptamani ca pana atunci chiar nu mai las nimic. Mai ales ca pe 11 mai se vireaza salariul.

Rox ,

Poze

da, dar raman masurile mari ca nu o sa-ti iei si corturi

poze

Mergi la inceput