Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
betty78 spune:
Nu cred ca are rost sa va spun ca Mario e racit acum . Ii curge nasul ingrozitor si nu prea poate sa respire. Efectiv nu mai pot....de 2 luni suntem bolnavi cand unul cand celalalt. Eu nu imi amintesc cand am racit ultima oara....exceptie o data in sarcina, dar in ultimile 2 luni am fost de 3 ori bolnava....Deja a devenit frustant pentru mine sa imi vad copilul bolnav si sa vad ca nu mai creste deloc in greutate...
Sper sa se termine cat mai curand....probabil este de la infectia aia urinara si probabil ca i-a slabit imunitatea. I-am repetat analiza si i-a iesit iar pozitiv infectia urinara asa ca trebuie sa ii dau din nou tratament cu Sumetrolim.
In rest zilele astea ma fost la birou, am avut ceva treaba, iar sotul a avut grija de copil...s-a desurcat de minune
Melaniatud intradevar noi am sarbatorit de 2 ori Pastele anul asta...asa este cand parintii au religie diferita
Piciulika scumpo, pana la urma nu am intrerupt tratamentul....Mario nu m-a lasat si am sunat la medicul pediatru si mi-a spus ca l-as chinui mult mai mult sa il intarc brusc si fortat si ca este mult mai usor pentru el sa il apaptez, chair daca i-au antibiotic.
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
melaniatud spune:
Roxana e o placere sa citesc ce povestesti tu!!!!
Ma relaxez...imi trec tot felul de lucruri prin cap...intrebari, comentarii dar sunt ff obosita si am casa plina de invitati caci e ziua lui tati.
Poate scapa Andrei pana la urma de necazuri ca doar nu se tin asa de el precum scaiul.
Abia astept sa te prind disponibila si sa am si eu timpul necesar sa vb despre STATUL IN FUNDULET ...poate reusesti sa-mi descrii cum sta Andreiutu ca tare ma tem ca are un frate geaman la Iasi.
Si acum de Pasti cum am fost plecati si cu vizite toti imi spun vai dar nu sta in fundulet? se clatina? nu se sprijina in manute? nu e bine!!!M-au innebunit
In fine abia astept sa pot gasi timp sa palavragim ca asa parca ma mai linistesc si eu
O noapte buna!!
betty78 spune:
Melaniatud La Multi Ani
lui tati.
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by betty78
Nu cred ca are rost sa va spun ca Mario e racit acum. Ii curge nasul ingrozitor si nu prea poate sa respire. Efectiv nu mai pot....de 2 luni suntem bolnavi cand unul cand celalalt. Eu nu imi amintesc cand am racit ultima oara....exceptie o data in sarcina, dar in ultimile 2 luni am fost de 3 ori bolnava....Deja a devenit frustant pentru mine sa imi vad copilul bolnav si sa vad ca nu mai creste deloc in greutate...
Sper sa se termine cat mai curand....probabil este de la infectia aia urinara si probabil ca i-a slabit imunitatea. I-am repetat analiza si i-a iesit iar pozitiv infectia urinara asa ca trebuie sa ii dau din nou tratament cu Sumetrolim.
In rest zilele astea ma fost la birou, am avut ceva treaba, iar sotul a avut grija de copil...s-a desurcat de minune
Melaniatud intradevar noi am sarbatorit de 2 ori Pastele anul asta...asa este cand parintii au religie diferita
Piciulika scumpo, pana la urma nu am intrerupt tratamentul....Mario nu m-a lasat si am sunat la medicul pediatru si mi-a spus ca l-as chinui mult mai mult sa il intarc brusc si fortat si ca este mult mai usor pentru el sa il apaptez, chair daca i-au antibiotic.
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Betty ce simptome a avut Mario de la infectia urinara? Cum ti-ai dat seama?
Lui Tudor de 2 zile incerc sa-i recoltez urina si nu reusesc pt ca atunci cand pun pungulita colectoare abia face 3 picaturi si sta asa ore intregi si cum o scot face pipi.
Sincera sa fiu m-as lasa pagubasa daca as sti ca infectia urinara are simptome serioase
betty78 spune:
quote:
Originally posted by melaniatudquote:
Originally posted by betty78
Nu cred ca are rost sa va spun ca Mario e racit acum. Ii curge nasul ingrozitor si nu prea poate sa respire. Efectiv nu mai pot....de 2 luni suntem bolnavi cand unul cand celalalt. Eu nu imi amintesc cand am racit ultima oara....exceptie o data in sarcina, dar in ultimile 2 luni am fost de 3 ori bolnava....Deja a devenit frustant pentru mine sa imi vad copilul bolnav si sa vad ca nu mai creste deloc in greutate...
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Betty ce simptome a avut Mario de la infectia urinara? Cum ti-ai dat seama?
Lui Tudor de 2 zile incerc sa-i recoltez urina si nu reusesc pt ca atunci cand pun pungulita colectoare abia face 3 picaturi si sta asa ore intregi si cum o scot face pipi.
Sincera sa fiu m-as lasa pagubasa daca as sti ca infectia urinara are simptome serioase
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
nu a avut nici un simptom...nimic, adica asimptotic...doar ca s-a suprapus initial cu febra de la roseola, iar pana nu i-a aparut eruptia, tinand cont ca nu se stia de ce face febra mare, m-am gandit ca poate sa aiba o infectie urinara si i-am colectat pur si simplu urina. A fost o pura intamplare....
Cu colectarea deja am devenit experta...ii pun pungutza inainte sa ii dau sa suga si apoi ii mai dau si apa sa bea ca sa fiu sigura ca face...sau poti sa ii pui imediat cum se scoala din somn....
Betty78
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Off, intram si noi in randul bebelusilor bolnavi.
De ieri ii curge nasucul lui Andrei si i-am dat aseara si azi dim 4ml de Panadol baby, in ideea ca e paracetamol si am vazut ca e ptr raceala dar si ptr eruptii dentare si dureri dentare. Am zis sa impusc 2 iepuri deodata. Numai ca, banuiesc eu, asta i-a taiat pofta d emancare, ca altfel nu imi explic. Nu manca el mult dar atat cat manca. Acum a adormit si nu a papat nici masa de la 17 nici pe cea de la 8. si nici Panadol nu am mai apucat sa-i dau ca nu vrea sa inghita nimic. E groaznic. Ce e de facut ca tare nu stiu ce sa fac. Sa fie de la Panadol? Nu-i mai curge tare nasucul, i l-am desfundat si acum respira chiar bine, iar febra nu a facut deloc, sau sa tuseasca.Am o stare cumplita, as aca te inteleg perfect, Betty. EU oricum am facut psihoza cu nemancatul, ca el nu maninca nimic in afara de lapte si a mai avut si episoadele alea de nemancat, asa incat cum nu papa ce trebuie ma duc inapoi in timp si ma apuca depresia.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
betty78 spune:
Nana uff multa sananate lui Andrei..Sincera sa fiu nu cred ca Panandolul este cauza lipsei de pofta de mancare a lui Andrei, ci mai degraba raceala...poate sa il doara gatul si asta sa fie motivul, iar oricum cand sunt bolnaviori o sa vezi ca nu mananca..eu ma lupt cu episoade de genul asta de 2 luni incoace. Multa sanatate
Betty78de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Off Doamne. Sper sa nu tina mult ca in stilul asta il mai diversific la sfantul asteapta.
Ti-am dat Pm, Betty.
Multa sanatate tuturor bebelusilor.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
offf, multa sanatate lui Andrei si lui Mario si sa se faca repede bine, numai de bebei bolnavi sa nu auzim, mamicilor greu incercate
Nana nici eu nu cred ca e de la Panadol, probabil e indispus de la boala, oricum ei au perioade in care nu papa nici cand sunt sanatosi si daca mai zici ca ies si dintisorii... noua cand a avut mucisori ne-a dat aerosoli si imediat de desfunda si nu facuse febra sau alte complicatii
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Celia spune:
Luy,multumiri speciale pentru urari, deosebite ca intotdeauna,.
Cecilia, Betty, multumim de urari,.
Transmitem si noi urarile :
La mai multe lunite pentru sarbatritii din perioada asta.
La multi ani, pentru mamicile , taticii, bunicii, sarbatoritii din perioada asta.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni