Mamici de Noiembrie-Decembrie (22)
Raspunsuri - Pagina 4
bebecris spune:
merciiiii.....sunt ffff fericita de bulina mea
am intrat deja in saptamana 12
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
maryb spune:
bebecris, felicitari, bine ai venit la noi la odisee si sa ai o sarcina usoara. Si bineinteles un bebe sanatos.
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
fetelor....pe mine a inceput sa ma manance burtica, ma furnica si trebuie sa ma scarpin putintel....diseara imi cumpar crema Mustela si abia astept sa-mi aplic pe burtica si sa o masez usor...
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
Brie, ma bucur ca te-ai intors cu bine, chiar ma gandeam la tine!
Hai ca de acum tre' sa se mai diminueze starile de rau! In privinta necazului cu socrul... din pacate, stiu prea bine cum e... tatal meu traieste cu o semi-pareza de 15 ani de zile (juma' din viata mea!
). E bine ca socrul a inceput sa vorbeasca din nou, cu multa rabdare si ingrijiri speciale, se poate recupera (chiar daca nu 100%)... Mi-e tare mila de soacra ta... ea va duce tot greul... voi sunteti departe...
Eu am rontait azi (la birou
) juma de borcan de castraveti murati, au fost un deliciu! E asa bine fara greata si varsaturi... Abia astept sa va aud pe toate ca ati trecut de perioada asta grea! Aaaa... si mereu am la mine suc de grefe, sucul asta m-a scos pe mine din belele! ...E ciudat cum ne schimba sarcina gusturile!![]()
Uf!
Dupa atatea zile ploioase si reci, a iesit si la noi soarele, acum as vrea sa fiu la plimbare cu Sebi, nu la birou.... (flamandaaaaa!)
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
cristi_2003 spune:
fetelor
o intrebare am si eu
cum peste 11 zile am nunta ce fac daca fix in ziua aceea ma ia cu greturi? pana acum nu am avut semne, dar... Se poate lua/face ceva?
3+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
ancaoradea spune:
Ginye55Multumesc pt raspuns, cred ca voi face si eu o echo sapt viitoare, pana atunci incerc sa nu ma gandesc, asa cum ai spus tu. Insanatosire grabnica iti doresc!
Fetelor, mai aveti greturi dupa 13 sapt? ca eu am dat la rate aseara...oare cat mai tin?
13+
bebecris spune:
stiu ce inseamna mancarimile de burtica...ma scarpin de zici ca am raie nu alta!!!
eu folosesc johnson baby....si este excelent....
am avut pana acum o sarcina extrem de usoara...fara varsaturi...greturi...am mancat fara probleme....greturi au mai fost dar nu asa rele cum am tot auzit la alte mamici....
11+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
leeloo5979 spune:
mi-am luat niste mere verzi...o frumusete. tare ma bucur ca de cand sunt burtoasa, nu mananc dulciuri, pur si simplu nu am pofta de dulciuri - bomboanele pe care le-am luat acum 2 luni de zile, si acum sunt in dulap, lu' soata nu ii vine a crede. in schimb mor dupa ciorbe, mancaruri...chestii sarate...acre (fara sa fi fost vorba de greturi)...si tot asa.
Leeloo
12 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
justme25 spune:
Maria K..multumesc ca m-ai introdus si pe mine in lista cu gravidutze...
Justme
4+
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
Otiliav spune:
Brie, ma bucur ca ai revenit si ai si vesti asa bune. Sa speram ca toate vom invinge Rh-ul asta. Eu o sa ma linistesc profund daca analiza de la 13 saptamani va fi ok.
Justme, ai putintica rabdare, au o sa ajung la primul eco la 12 saptamani, vad ca mi-o iei inainte oricum.
Propun sa facem o listuta cu cine consuma castraveciori murati, saraturi, acrituri si daca are baietel sau nu. Ne mai distram si noi pana aflam ce avem in burtica
.
Eu la fetita am bagat dulciuri din plin, capsuni, cirese, pepene rosu si struguri pana la refuz.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2