Grup de suport pt.slabit 5 kg.sau mai mult
Raspunsuri - Pagina 12
carmen94 spune:
mey!mey!.....Fomalhautiiiiiiiiiii! cum adica te demoralizam fetita?!?!
lasa-le tu pe alea cu 5 si 6 ca gagicile sunt vechi in subiect.mai au putin si-si ating scopul....
uite aici la mine 72....72....ete la Danitin 74....74.....noi suntem alea care trebuie sa le ajungem din urma pe gagicute sau chiar sa le depasim(hihihi....ce visez si eu!e de inteles!.aici e dimineata si abia am apucat sa iau o gura de cafea).hai ,te pupic
dulcetica................sa sti ca si eu am patit ca tine......citisem despre o cura de eliminare a toxinelor.cura se tinea 3,5 sau 7 zile(deci nr.impar de zile)in care mancai numai mere si consumai multa apa.am tinut si eu cura 3 zile.am dat atunci jos numai 150g.in schimb daca o tin numai cu cafea o zi intreaga am reusit sa dau si 700g,dar iti dai seama ca ficatelul meu nu e prea incantat de acest regim......
poate depinde si de fructe.stiu ca strugurii,bananele ingrasa......
si hai ca ai fost tare cu ....,, Luna e slaba si n-o mai pasioneaza subiectul!Asta s-a intimplat cu ea...restul sintem aici.,,
MsLara...............listuta e frumoasa,dar numai atatea suntem?Luna poate o fi plecata in vacanta.cine stie?! noi o asteptam.
silar..............eu am citit si m-am hotarat sa tin si eu regimul care=l recomanzi.sa vedem cu ce rezultate.
va pupic
MsLara spune:
Carmen am trecut pe cine mai e activ, mai ales acum in iulie. Cum mai intra cineva, cum modific.
....ce bine ca la tine e abia pranzul...la noi se termina week-endul deja
Emma lupta iar cu cancerul
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
danitin spune:
Salutare!
Am fost ieri toata ziua la strand si astazi de dimineata am dormit ca buturuga, n-am auzit nici ceas, nici nimik, asa ca acu is in intarziere mare, Din graba am uitat pana sa ma si cantaresc, asa ca azi nu stiu cum stau, dar la cata miscare am facut ieri, nu cred ca rau ...
MsLara - multumesc mult pentru listuta, din pdv meu e perfect, parca vad acolo 4 floricele insirate. Chiar ma ambitioneaza ....
Fomalhauti - pai eu sunt categorie destul de grea, la 1,62 ... 74 de kg nu e chiar puf de papadie! Si am avut si 78 ...
Azi de dimi am incalcat un pic protocolul si am mancat paine prajita cu pate de ficat cu ciuperci facut in casa. L-a facut soacra-mea si e nebunie de bun asa ca, doua feliutze mici mititele nu m-am putut abtine..... La pranaz le fac la ai mei ardei umpluti si eu am sa incerc sa mananc doar unul, fara paine iar seara poate ceva fructe de mare... In plus am mult de umblat si am sa merg pe jos asa ca sper bilantul sa fie pozitiv.
Va doresc o zi buna!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silar spune:
quote:
citat din mesajul lui Fomalhauti
As veni si eu aici, dar ma demoralizati! Si eu vreau sa slabesc, dar cand va vad pe voi, cu 6 in fata, chiar 5, ca sa nu mai vorbim de 49kg....
Nu exista pe aici un subiect "grup de suport pentru slabit pentru grase adevarate" sau "grup de suport pentru slabit 5kg sau muuuuult mai mult"?
Oricum, eu va citesc, sunteti simpatice....
Esti dulce rau, asa am inceput si eu ca tine. Si uite-ma ca acu mi-e tare bine in pielea mea. Incearca Scarsdale are de toata in el si nu uita apa, plimbarile, si nu te baza pe fructe dacat ca desert. Mai este ceaiul antiadipos baut un ceai seara, care te poate ajuta (numai ca trebuie sa vezi daca-l suporta corpul tau). Eu am terminat si cu ceaiurile iar regim nu mai tin, baza mea sunt cei 2 l de apa pe zi, e mese/zi, si papa nik dupa ora 18, din pacate miscare nu pot sa ma fac - asha ca trebe sa am grija de mine cu pot.
Eu am 1,62 cm si la 57 de kg ma simt nemaipomenit, si sa vina mie cineva sa-mi zika de 52 de kile la 1,62 cm sa vezi ce-i fac. Important este sa te simti bine in tine, nu sa fii sabiuta.
Sfatul meu e sa incepi usurel si asteptam targetul tau si cantarul din fiecare luni dimineata.
te pup
silar spune:
quote:
citat din mesajul lui dulcetica
Luna e slaba si n-o mai pasioneaza subiectul!Asta s-a intimplat cu ea...restul sintem aici.
Mia esti tare!Eu cu 0.5kg as putea in ritmul asta sa dau 2kg pe luna ceea e bine, dar nu foarte motivant.Sa stiti ca incerc sa ma tin tare!Cel mai rau este ca maninc intre mese.Azi am facut un pic de gimnastica, dar scirtii din toate incheieturile si risc sa ma dezmembrez.Cu toate astea o sa perseverez!
dulcetica
Daca tot mananci intre mese incearca cu morcovi - tin si de foame si sunt si sanatoasi
Spor la coarda :)
carmen94 spune:
vin si eu la raport.
meniul de ieri
dimineata:cafeaua fara zahar si o felir de paine cu pate ficat
pranz:legume fierte cu carne de pui
seara:fructe
azi....sunt inca la cafeluta ....in rest nu stiu caci inca nu am stabilit meniul.
m-am cantarit ieri si aveam 71.2
va pupic pe toate
eunice78 spune:
quote:
citat din mesajul lui dulcetica
Da ,dar nu-mi plac morcovii,prefer ciocolata.
dulcetica
Nu stiu cum se face, dar te inteleg perfect .
Chiara, FELICITARI. inca trei kg pentru tine..o sa fie floare la ureche. Ce ai mai facut? Ai tinut iar dieta lui Catalin Crisan?
Eu taman ce m-am intors din concediu. Dupa 2 saptamani de all inclusive si stat cu burta in sus..nu indraznesc sa ma cantaresc...
Apropo, Fomalhauti, la hotelul la care am fost, au fost mai ales englezoaice. Incepeau undeva la 90kg si se terminau la 150 kg. Si nu aveau nici o problema sa poarte costum de baie in 2 piese si sa isi expuna tatuajele de pe abdomenele super "plate".
Important e cum te simti tu bine. Daca vrei sa slabesti, esti binevenita si aici, chiar daca sunt si fete cu 49 kg. (Eu cred ca am avut greutatea asta in clasa a 4a.Chiar nu are relevanta cate kg ai. E un topic de suport, in fond.
Fetelor, spor la slabit!
Sper ca Luna e in concediu.
MsLara spune:
Eunice dupa cum am spus sunt "pitica", deci 49 kg la un metru jumate' inseamna ceva rotunjor...ehee, sa fi avut eu macar 1.60 m nu intram decat sa fac galerie .
Deci, nici un motiv de "invidie" pt nimeni...
Tu mai esti in cursa, punem floricele intermediare?
Emma lupta iar cu cancerul
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
eunice78 spune:
quote:
citat din mesajul lui MsLara
Tu mai esti in cursa, punem floricele intermediare?
Nu stiu ca nu m-am cantarait. Imi ajunsesem targetul inainte de concediu dar acum...mai stau o saptamana pana ma cantaresc. Apoi va zic ...