Sezatoarea canadiana (90)
Raspunsuri - Pagina 20
mikiion spune:
Sorry ca nu am raspuns la subiectul cu cetatenia. Dar nu am intrat de duminica. Se vede ca a venit caldura, iar numai prin parcuri stam.
Ieri ni s-a stricat si masina, nu ceva grav, dar suficient ca sa trebuiasca sa-l iau pe Marc de la gradi pe jos, cu doua autobuze Sper sa fie gata maine.
Sunt f. f. interesata de subiectul masina de spalat vase. Si eu vreau sa cumpar una ( asta dupa ce vad cat ma costa masina).
Eu nu inteleg de ce sunt diferentele astea mari intre 300-400 si 1200.
Si pe mine ma intereseaza sa fie f. silentioasa, ca apartamentul asta in care stau e asa facut ca si daca mergi prin salon si bucatarie trezesti toata casa.Ce alte caracteristici sa mai caut? In afara de cuva de inox. Eu oricum nu vroiam sa trec de 500.
So de ce sa lasati masinile in casa veche? Exista riscul sa nu se potriveasca de la o casa la alta? Ups, pai eu stau cu chirie......Si o sa ma mut , cred, la anu'
Si a doua intrebare. Ma lamuriti si pe mine, antieconomie ce sunt, cum e cu masinile ( automobilele) astea luate in leasing. Adica care ar fi dezavantajele. Ca de avantaje incep sa-mi dau seama. Ca daca vrem sa vindem masina asta, am avut revelatia ca nu reusesc sa platesc, cu banii luati din vanzare, creditul pe care l-am luat pt. ea.
Loreilam pot sa-ti pun niste intrebari pe privat? Am un interviu important( dupa ce decisesm sa stau acasa vara asta si sa fac cursuri de engleza, ma cheama unii imprortanti la interviu pt. un job de vara). Si am mai pierdut un interviu acum vreo luna, ca nu am stiut ce sa raspund la niste intrebari din astea tip. Si mi-ar place sa-ti dai si tu cu parerea despre raspunsuri corecte.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Loreilamsi uite niste flori din gradina botanica pt. tine
http://www.dropshots.com/mikiion#date/2008-05-05/21:59:51
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
CriPOD spune:
ktrinel, eu bag mai nou pastile, ca-i mai comod. Ani de zile am folosit gel. Cascade. Amandoua ok.
mikiion, casele se vand cu "appliances" de obicei. Frigider, aragaz, masini de spalat, uscat si altele. Uite eu ce am facut cand stateam pe chirie. Am cumparat kenmore-ul de la sears portabil. A fost un pic mai scump decat ala simplu, vreo 400. Cu roate, il trageam la chiuveta cand imi trebuia doar. Cand am cumparat casa, i-am luat carapacea, i-am scos rotile si am inlocuit-o aia veche de 100 de ani. A mea, cum am zis, nici n-avea cuva de inox si a fost super. Starter, e ok si asa ceva. A mea asta care am luat-o aici e mult mai scumpa si nu ma da peste cap. Dar eu nu ma prea agit cu tehnologia, ce-i drept. Pe de alta parte daca cumperi casa in curand, poate o iei cu appliances noi, si atunci dai banii degeaba...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Andrada spune:
Doina, faina casa, felicitari!
mQQm, nu ne-ai zis ce feedback a avut baiatul cu eseul lui despre barbatii romani,
A
PS stau cu un ochi pe voi (ma mai uit ca aveti idei interesante, una alta)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lorelaim spune:
Miki - adresa mea de e-mail este lorelaim@gmail.com oricand raspund la orice intrebare... daca ma pricep :-) Unde nu ma pricep... citesc, ma documentez si ma prezint cu raspunsul ASAP :-) intre timp mai pot trimite si cartzi (format electronic) cum sa ne pregatim de interviuri... daca te intereseaza... da' toate sunt in engl :-)
Multzumesc frumos de poze da' "floricica" asta http://www.dropshots.com/mikiion#date/2008-05-29/08:37:52 e cea mai "dulce" :-)
Fetelor - revin mai tarziu - ca omul meu ma "zboara" de la calcu de cand isi cauta intr-o vesela disperare documentatzie de Optical Networks, DWDM, etc... Cica... e mai importanta doc lui decat forumul meu :-) Nu pot sa neg... ca doar cu ajutorul acestei doc isi face proiectele si primeste salar... iar el e sg provider din casa... pe moment...
Lorelai
http://community.webshots.com/user/UndevaCandva
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
CriPOD spune:
maru, oops, trag fermuaru si arunc cheia, numai sa fie bine, ok?
Andrada, hai ca nici cu voi nu mi rusine, ca si eu tot cu ochii aruncati prin vecini... si cu limba proprie mancata si scarpinata (is foarte opinionated de felu' meu ). Aproape ca se cere de un subiect comun nord-american, desi, al vostru deja suna all inclusive, cum sa-i mai zicem la altul? "Fetele din nafta"? "sazatoarea naftalina" suna mai bine, parca?
Aia era constatarea filozofica a lu' fiu cu barbatii. Eseu fu' despre gipsies. De la sursa, nu de pe internet sau carti . Si inconjurat de buna-sa, care cred ca i-a insuflat niste idei "obiective" de inceput.
Si ca aduse vorba Andrada, io uit tot ce-i important, si de ce tot revin...
Donia, casa-i super! Numai fericire sa v-aduca. Vinu' nu l-am gasit, da' nu scapi, ca vin s-o masor live sigur! Ai butuci de vie in gradina?
Noh, gand la gand cu bucurie, fiu-miu si-a gasit de voluntariat singurel. Merge intr-un satuletz la o gradinitza (de copii) si la o biblioteca la o scoala. Am contactat eu niste organizatii filantropice, da' cu asta am ramas, nu mi-au raspuns. Mersi oricum de ajutor, ti-am dat asa un "short notice" ca m-ai uimit cu disponibilitatea, mai ales ca esti in mutari si cu examenu' dupa cap!
Ioi, tocmai trecu' un iepur adevarat prin fata usii glisante!cre'ca am ADD, serios
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
columbiana spune:
Referitor la masina de spalat vase, eu am lasat-o pe cea veche in casa pentru ca era un jaf, dar asta ce-o cumpar n-o mai las; aici numai in casele noi sunt appliances incluse, la cele deja locuite depinde de vinzator intotdeauna.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
bebitzu spune:
Am sunat-o eu pe Cami (Ange).Din pacate mi-a raspuns robotul insa i-am lasat mesaj si voi mai incerca maine de la servici.
Nu am retinut daca s-a hotarat pentru Marathon sau in alta parte?
Tot in acelasi complex este si Baton Rouge, noi am fost acolo odata si mi-a placut , are si loc de parcare .
columbiana spune:
Bebitzule, este tot la Marathon, in principiu; parca as vrea si eu Baton Rouge ca acolo isi gaseste Simonna coastele si nu ne dau aia asa repede afara (sper), am putea taifasui mai mult (mai ales ca nu mai ninge.
edit sa va spun ca am fost azi la control si nu era bacteria aia pacatoasa, n-a iesit la analize; e numai o infectie intestinala; cum am ajuns eu sa ma atace in halul asta niste antibiotice habar n-am, pentru ca niciodata (nici pe vremea studentiei cind ma hraneam aiurea)n-am avut probleme de genul asta.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
inacanada2005 spune:
Buna fetelor!
Va citesc de...2-3 ani...dar n-am scris niciodata...
Si, uite ca, acum, pentru ca ma "roade" tare o intrebare...n-am avut incotro si a trebuit sa scriu...
Ca introducere, intai: sunt si eu, impreuna cu familia, in Canada, mai precis Newmarket-Ontario. Ne place mult, mult aici, consideram ca...suntem acasa....
Avem casa in Newmarket, dar ne dorim tare si o casuta de vacanta. Numai ca ce ne place noua ( la lac...sa se plimbe sotul cu barca....) e mult peste cat as fi dispusa sa dau pe un cottage.
Asa ca, uitandu-ma mai spre sud ( adica in Michigan) am vazut proprietati super la preturi decente.
Deci, intrebarea mea se adreseaza mai mult lui Try: Am inteles , Try, ca ai niste prieteni care si-au luat o casa in Florida...daca nu e cu prea mare suparare ar fi posibil sa-mi spui si mie cum au luat finantare pentru casa aia ( mortgage, loan...?)si prin ce banca sau institutie financiara. Ca, spre exemplu Scotiabank (unde am eu mortgageul actual) nu finanteaza asa ceva.
Merci mult de raspuns si va doresc, fetelor, o saptamana cat mai insorita ( ca la noi e innegurat rau...)
Numai bine!
Anca