Sezatoarea canadiana (90)
Raspunsuri - Pagina 19
columbiana spune:
quote:
Originally posted by nelia
N-am citit ca nu am timp, dar mi-am adus aminte ca ne-a tras Ange de urechi la ultima intilnire si pe buna dreptate, ca nu ne-am gindit nici una sa o anuntam. Poate sa o anunte cineva? O fac eu, daca gasesc numarul ei nou de telefon, ca pe aici se pare ca nu prea intra. Poate cineva il are mai la indemina... Nu de alta, dar ar fi chiar o pierdere sa nu o cunoasteti!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
mey care pe buna dreptate, noi filfiim intilnirea asta de pagini bune; poa' sa intre si ea sa ne mai lase un rind sau macar sa ne citeasca, daca vrea sa ne vada si dupa aia sa vina cu trasul de urechi
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
columbiana spune:
si io-s ochi si urechi cu masina de spalat vase, c-am avut o porcarie ieftina rau si am scapat de ea cu casa veche; acu' sa vedem cit costa un Bosch, ca eu de f'tui pomana nu mai cumpar electrocasnice.
Ktrinel sa-ti dea DD sanatate ca m-ai scutit de citit cartea la masina de spalat; am tras o fiertura la toate albiturile cu Sanitizen de mi-a trecut dorul de cele europene :-)
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Lorelai spune:
quote:doriana, mincarea in canada nu e chiar ieftina dar daca gatesti acasa, te organizezi bine si nu sinteti pretentiosi iti cam poti permite orice produs vezi pe rafturi. dureaza ceva pina te prinzi ce sa cumperi de unde dar odata ce stii unde le gasesti poti minca sanatos si bun fara sa cheltui o avere.
Originally posted by doriana_lee
intre timp vreau sa imi mai ziceti despre mancare.
voi va permiteti sa cumparati tot ceea ce aveti nevoie sa puneti pe masa?
legat de subiectul caselor, eu nu stiu pe nimeni sa fi cumparat casa cu banii jos. toata lumea are credit, pe o perioada mai lunga sau mai scurta. chiriile sint destul de mari iar atunci cind platesti pe luna tot atit cit ar fi o rata la banca nu iti mai vine sa stai in chirie. e adevarat ca sint cheltuieli extra cu casa dar macar e a ta si confortul e altul. acum se dau credite pe 35 de ani si daca ai aconto bunicel pot plati rata chiar mai mica decit er fi chiria.
CriPOD spune:
Asa e, asta noua e de inox, pe termen lung e mai ok. Desi, cea veche era de plastic, dupa 10 ani, inca nu mirosea. Ceea ce spune multe despre gospodina din mine, ma gandesc... Dar cele pe care le-am gasit in case puteau, indeed.
Eu la niciuna n-am curatat ce-am bagat in ele. A mea are "quick rinse", care ia grosul si dup-aia poti astepta sa se adune mai multe, nu-mi pica parul din nas cand deschid usa sa mai bag.
Pai, Ana, daca tot te muti iar peste 4 ani, le lasi alora Bosh in casa?
Voi stiti ca io's cu tolba de povesti... vanatoresti... deh, batranetile...
Ca romanu'i pesimist deja stim , da' romanu'i si rezistent la nou... in prima faza... ca dup-aia zici ca-i pe comision...
Vine mama prima data in Ca. In prima zi cand vin acasa, ma ia in primire... "Apai lasa-ma, ca masina aia nu spala cum trebe, nu-i de treaba. Las' ca spal eu cu buretele, cum stiu eu nu stiu de ce dati banii pe porcarii". Io buimaca, adica nici macar nu-i da o sansa? Ea: "Am luat o farfurie de-acolo sa-i pun mancare copilului si avea inca urme de mancare, a trebuit s-o spal cu mana iara". Sa va mai spun ca eu tocmai adunam vase murdare sa umplu masina inainte sa-i dau drumul? Bine macar ca avea achelarii, altfel poate-i nu observa ca-i murdara
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Lorelai spune:
quote:hi, hi, hi... soacra-mea mia zis ca nu sint bune masinile astea ca "va invata puturoase".
Originally posted by mQQm
Vine mama prima data in Ca. In prima zi cand vin acasa, ma ia in primire... "Apai lasa-ma, ca masina aia nu spala cum trebe, nu-i de treaba. Las' ca spal eu cu buretele, cum stiu eu nu stiu de ce dati banii pe porcarii".
clau07 spune:
Laura, Copii ii duc la gradinita pe amandoi. Dar parca au stiut ca sunt libera si Sebastian s-a imbolnavit, de sambata trecuta e cu diarie si varsaturi. M-au sunat de la gradinita in fiecare zi sa ma duc sa-l iau mai repede. Sper sa se faca bine sa pot incepe lucrul cu sufletul impacat.
mqqm, mai facut sa rad si sa ma gandesc la mama mea care are acceasi parare despre masinile de spalat vase.
maru spune:
quote:
Originally posted by mQQm
laurajr, exact, trai, trai pe vatrai! Azi s-a dus la nu's ce meci de fotbal mare la Cluj. Sper sa nu-l bata the hooligans. In alta ordine de idei, daca-i asa cum zici tu, si io cre'ca spargeam avioane pe-aci daca nu as fi cu kuru'n doo luntri, phew!
maru, tu incerci sa te fofilezi neobservata? Iti iei casa langa laurajr? Sau ti-ai luat deja?
ktrinel, la dishwasher, pt mine, TREBUIE sa accepte vase murdare. Am vazut ca unii treuie sa le clateasca inainte de a le baga acolo si io's prea lenesa pt asta. Eu am luat un mytag azi toamna, cu sanitizare si blabla. Dar ma scoate din minti ca nu stiu cat mai are de spalat. Cea veche avea un buton care se rasucea si stiam, ok, acu usuca. La asta, se face un led verde, si cand e gata se stinge. Astea doo chestii imi trec prin minte. Am fost f happy si cu kenmore care l-am cumparat dincolo, l-am folosit 10 ani, no problem.
Edit: tulai ce-am bolduit juma de postare, te dureau okii...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
nu cobim
don't jinx it
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
aha, hai ca s-a mai luminat de ziua cu masinia de spalat vase...acu, cu ce e mai bine, cu pastile, gel..or other «ingredient» sa spele...
Ana, nu cred ca imi da mana la un Bosch...nici eu nu prevad sa stau mai mult de cativa ani in casa asta...mai precis iulie 2010 cand mi se termina dobanda de 4% ...apoi mai vedem ...
deci s-au spalat misto, hm??
doriana, clar in rate...stiu doar niste rusi si niste chinezi care le-au luat cu banii jos...si or mai fii...
apropo de asta, matgravidut, tu ziceai de familia aia care strange aici bani ca sa isi faca vila in romania ??...mie mi sa pare o scuza, ca nu cred ca se poate....asta nu e tara in care sa faci atatia bani...la munca in italia, spania, da...poate strangi, dar aici ....mira-m-as !
maru spune:
laurajr zicea de familia care isi face vila in ro, si am si eu niste vecini la care Canada pute rau
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/