Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Ne-am repatriat si noi ieri, a fost super mini vacanta, ne-am simtit bine la parinti si copiii au fost in extaz.
Am citit rapid capitolul trecut si nu prea mai stiu ce-am citit, stiu doar ca am vazut-o pe Daria, o bebelusa super frumusica si scumpica.
Am vazut si poza Mephalei cu puiutii scumpi, cam zgarcita cu o poza doar.
Mai revin, avem si noi multe poze, dar n-am reusit sa le urc pe webshots.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Lilina si Alina bine v-ati intors din plimbari!

Lilina, f frumoase pozele, Vladone, peisajel, voi 2(3), locul de joca super original !

Cristina, ti-am trimis PM. Daca nu reusesc sa citesc in timp util rasp tau, o rog pe Itzy sa-mi dea nr. tau de telefon .

Mephala, eu am impresia ca amandoi iti seamana intr-o oarecare masura, mai ales la ochi cred .

Lexi, plimbareala multa si vreme frumoasa sa aveti. M-am indragostit de 2 ochisori albastri si o fatzuca alba ca laptele .

Mamilili, niste poze nu te induri? Asteapta sa ma intorc macar, sa nu le ratez iar .

In seara asta las pe alte bufnitzoaie la butoane...eu abia maine cred ca reusesc sa intru. Va pup si va scriu de pe alte meleaguri .

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

'seara

gagici, multumim pt.aprecieri
am uitat sa povestesc ceva interesant in legatura cu pensiunea la care am stat...in ziua de Paste ne-au dat oua fierte si tempera ca sa le coloram si am stat toata dimineata si am pictat si ne-am distrat iar copii au primit cate un mic cadou si le-au pus iepurasi de ciocolata si oua de ciocolata in parc, pe fiecare leagan....super dragut (chiar nu intelegeam de ce ne-au sunat inainte sa ne intrebe daca venim cu copiii)

maine mergem la gratareala, pacat ca nu am mai gasit mici
va urez un 1 MAI senin, plin de mici, bere si altele de sezon, distractie placuta

fug, ca e fi-miu istericos

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, asa se termina micii astia...

Maine dimineata cred ca vedem pozele Alinei si ale lui MamiLili.

Sandra, drum bun spre alte meleaguri.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Drum bun si distractie placuta tuturor zilele astea.

La noi schimbare de planuri. Mergem la munte dar nu singuri, cu papusica...dar si cuuuuu.... Vladissimo, Lilina & company.
Ne-au invitat la ei asa ca va las si eu la bufniteala in seara asta ca am de facut bagaje.

Va pup si sa ne auzim cu bine

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by lilina

gagici, multumim pt.aprecieri

gagica, cu multa placere!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bitzy-Itzy, Lilina, drum bun si distractie maxima!

Sandra, distractie frumoasa si voua!

Alina Morostes, hai c-o sa fiu mai generoasa cu pozele next time.

se uita careva la meci? meci tare, , beau un pahar de bere si pentru voi!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va doresc si eu tuturor distractie maxima maine! Se anunta si o vreme superba!

Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine in ceea ce priveste planul BB 2! Ar fi frumos sa fie fetita, dar nici baietel nu imi displace deloc, sanatos si frumos sa fie, restul nu mai conteaza! Insa momentan trebuie sa ma ocup putin de starea mea de sanatate care cam scartaie de la o vreme; apoi dam drumul la "plan"!

Va pup!
O noapte linistita!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hallo!
Back si noi!
Mephala esti super-amuzanta!!!Barbata-miu se uita la meci si eu beau vin pe langa el!
Noi azi am facut 2 ani de casnicie mai exact 731 zile(prietenii stiu ca au calculat )si vreau sa va spun ca din cele 2 aniversari de pana acumasta e cea mai reusita.Nu am vrut sa iesim in oras ca suntem full de la Paste asa ca am stat acasa,au venit nasii la noi halit pui la rotisor,salata rosii si castraveti si salata de fructe..na ca v-am zis si meniul si tort cu vin...eu tot beau vin...hac
Mexxa multumesc pentru mesaj!
Bitzy-Itzy( Mephala)si Lilina distractie placuta impreuna!!
Mira,Itzy eu am chef de toate cele de acolo si cum implinim 2 ani ,macar acum
Beatrix stiu un secret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani fericiti si de-acum incolo Lullo-libelullo. Vezi ca la 2 ani se sarbatoreste nunta de piele...o gentutza, ceva, niste pantofiori de la domnul sotz?

Ia zi si noua secretul ala ca sigur nu-l poti tine doar ptr tine.

Am vazut toate pozele anuntate: cumatra Mexxa, Vladone la pensiune, Maria nemtzoaica .

O sa-ncerc sa pun si eu cateva de la manastiri, la cererea publicului.

In rest, v-am zis, atata timp cat e ecranul verde cand dati pe Eurosport, nu contati pe mine!

Mergi la inceput