Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi. Multumesc pentru tratatie Mira.
Itzy, foarte frumoasa gradina, felicitari socrului Lilinei! Sa stii ca samburelul e activ, primul fluturas l-am simtit cam pe 6 aprilie, dar mai energic e din 15.
Sephora, felicitari pentru toate progresele lui Matti! Drum bun spre Roman. O sa mai poti intra pe forum?
Florina, ma bucur ca ati renuntat la suzi. Despre regim ti-a scris bine Itzy, nu am alte idei acum.
Alina, sa stii ca nici Narcisa nu prea vorbeste romaneste. Ieri a incercat sa spuna papuci. In rest tot pe limba ei vorbeste.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lilina astea sunt caracteristicile:

Cu bara de tractiune detasabila si centura de siguranta in 5 puncte. Pedala se regleaza - cu sau fara roata libera. Roata din fata are suspensie si se poate fixa. Scaun reglabil. Centura si spatar cu pernite. Cu frana pe spate, cos detasabil si manere moi. Maner pentru transport integrat in ghidon. Dimensiuni cca. diametru in fata 21 cm, diametru la spate 16 cm. Greutate 6,5 kg. minute.

Pe mine ma satisface asta pt ca are scaun reglabil dupa cat de mare e copilul, mai in fata sau mai in spate si pedale care se fixeaza sa stea cu picioarele pe ele cand este impins.

Noi mai avem una dar e pt bebei si nu mai incape demult, nu mai vreau impopotonata si nici cu tavita pt picioare care e pozitionata aiurea. Am cautat prin oras si am gasit tot asa, doar la Carefour am gasit ceva fain (asemanatoare cu asta de la quelle) dar e 6 bulioane.

Ma gandeam ca a luat-o cineva pe asta sa-mi spuna cum e ca dimensiuni ca nu-mi dau seama, sa nu fie prea mica si asta.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!
Mira, merci de cafea!

Scumpick, ca ai intrebat de noi!

Suntem bine cu totii slava domnului, numai ca am probleme cu timpul, sau mai bine zis cu lipsa lui!
La noi a venit vara, asa ca am stat numai plecati si pe afara, iar seara picam toti rupti! V-am zis ca Eric si-a schimbat programul si doarme acum la 21-21.30, pana strang, pregatim geanta pt cresa, mai fac mancare deja e tarziu, nu mai deschid calculatorul si mergem la somn!
La lucru e iarasi problema ca am inceput sa scriu la teza, ma omoara efectiv statul cu ochii numai in calculator! Cand lucram in laborator ma gandeam ca ce usoara e munca de birou, acum m-am razgandit!
Lucrez la partea de introducere si m-i se pare ca merge asa greu cu toata literatura, plus figurile ce trebuie scanate si apoi bibilite sa aiba toate aceeasi marime, scrisul la fel si alte maruntisuri de astea de iti ia o gramada de timp!
Cand termin cate ceva mai intru sa va citesc, am vazut toate pozele minunate cu bucuriile si voi, dar nu mai apuc sa si scriu!
Va rog nu va suparati! Dupa ce prinde si teza mea cat de cat un contur revin in fortza! Macar primul capitol sa-l termin ca asta m-i se pare cel mai greu!

Va pup pe toate si pe Bucuriile din dotare!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

floricel, multa sanatate. poate manca pui fiert, morcov fiert, stiam chiar si banana

mira, dupa explicatii pare super ok. oricum o poti da inapoi daca nu iti place, partea nasoala e ca trebuie sa astepti aproape o luna dupa ea. bafta

multumesc pt.aprecierile facute la gradina socrelulului meu. el e super indragostit de natura si a facut din gradina respectiva un mic paradis al florilor. cum arata iarba cand am fost noi de 1 mai, nu a mai aratat niciodata. plus ca in iulie e perioada de apogeu, cand infloresc toti trandafirii, peste 30 de tufe, de toate soiurile si culorile, unii sunt 'campioni' adusi din Franta si Germania Va spun ,e maniac cu florile, isi comanda tot felul de soiuri.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatzaaa

Mirabela am incercat si eu s-o postez dar nu merge...insa poate fi vizualizata in josul paginii, dreapta...www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:feccb9dc250ccffe1db0e27a0204c9f9&fsreloaded=1&" target="_blank">Tricicleta

Eu am zis ca nu ii luam inca o tricicleta...pe la 2 ani as vrea...dar mai vedem la vara ...
Cu limbuta cum mai este Davidut?

Beatrix spor la scris si la documentare...Mie, la licenta si apoi la master imi era mai usor sa incep capitolele mai intai si apoi, la final sa conturez introducerea si concluziile...

Lilina vreau sa iti spun ca va striga fii-mea prin casa mereu "Lielie", "Dudu/Dudutz", "Alie", mai ales dupa ce ne uitam impreuna la poze

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Ma scuzati dar n-am avut timp sa vad poze si sa citesc tot, am o groaza de treburi la serviciu si acasa si nu reusesc sa tin pasul cu voi, la serviciu nu merg pozele, avem restrictie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Itzy merci, tot greu de gasit e, am reusit alta metoda. www.quelle-international.com/ro/default/produkt-images/_w355_h302/1/7/174911_i600_123456.jpg" target="_blank">TRICICLETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Lilina vreau sa iti spun ca va striga fii-mea prin casa mereu "Lielie", "Dudu/Dudutz", "Alie", mai ales dupa ce ne uitam impreuna la poze

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

pe Vlad l-am invatat sa spuna unde a fost
"unde ai fost mami, la Telega ?"
si el
"a eegaa"

Mergi la inceput

aaa si l-am mai invatat pe Vladone sa cante
ii zic "hai mami sa cantam. LA LA LA"
si el
"ia ia iaaaa ia ia iaaa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, mult spor la scris! Te asteptam sa revii. Eric!
Lilina, e o bijuterie gradina. Poate reusesti candva sa faci si poze la trandafiri.
Mira, spor la treburi, iti doresc sa faci rost si de ceva timp liber, pentru tine.
Itzy, cumva papusica trage nu doar la Vladone ci si la soacra?

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput