Bucurii de sept-oct 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
floricel79 spune:
Multumim de sfaturi, rosu in gat a trecut - se pare - dar a avut diaree zilele astea si e la regim.
Ce sa-i mai dau de regim in afara de
-lapte fara lactoza
- orez cu mar copt
- paine prajita
- ceai
- branzica de vaci
Maine ii dau si cascaval, supica de pui, budinca de taitei cu branza de vaci.
Cristina, Daria e o scumpa; aseara ma uitam la ea cu sotul meu si nu ne venea a crede ce mici au fost si ... astia mari :)))
Roxana01, Daria e o papusica printesica. Ce bine-i statea ei cu rochita roz.
Am uitat sa va zic ca am scos suzeta de o saptamana si 3 zile. Uneori mai plange noaptea (mai ales daca nu suntem acasa - am fost la bunici zilele astea) dar suntem pe drumul cel bun.
Si se invata si sa adoarma netinuta de mana.
Are mama fata mare
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
itzy-bitzy spune:
si pt voi toate.
Floricel...ooo ce bine ca ati scapat de suzy...cum ai procedat? cat a plans dupa? Ca v-am povestit esecul meu cu dezvatul...e drept ca am si cedat dar...Zi-mi ca ma intereseaza.
Din cate stiu eu...poti sa-i mai dai pilaf (orez) cu pui si rondele de morcov fiert printre el...supa de morcovi, morcovul fiert este f. indicat, banane, ceai de menta, smecta,...evita citricele, sucurile, cartoful...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Martha, tot dupa canapea esti?
eu cred ca tot acolo este...nu indrazneste dar ne pandeste...hai Martha, vino incoace sa ciocnim niste oua...care mai are
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Itzy, unde ati fost mai exact? Mi-a placut mult ce am vazut eu in fotografii.
La Telega, Campina...la casa de vacanta a socrilor Lilinei . Ti-a placut pt. ca bunicul lui Vladone este foarte pasionat de gradinarit. Are acolo o adevarata gradina botanica, plante si flori chiar si din Japonia si India din cate am inteles...si la fiecare are cate o placutza scrisa cu numele /denumirea in latina. Este un domn ...jos palaria, ce sa mai! Asa-iLilico ?
Itzy-Bitzy
cu
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am revenit sa va spun ca poimaine plecam la Roman,o gramada de treaba ce-o sa fie,zilele astea alergam peste tot ca nebunii sa cumparam cele necesare.M ramane cu Petra.
Ultima noutate facem pipi la olita aproape de fiecare data ziua ,noaptea mai avem plin,dar ziua ma anunta cand face pipi,scoatem cuc din chilot si-l tinem deasupra olitei si facem.Sunt tare mandra de el,el singur a comis-o.De vorbim le vorbim pe toate chiar propozitii lungi "nu bun apte sicla" /nu e bun laptele din sticla ,"a cadut muta"/a cazut maimuta si multe altele care nu-mi vin acum.
Patanie: in seara asta ca de obicei zazaleala de seara inainte de a adormi si el ma tot cauta sa ma deschieie la bluza si zic "ale cui sunt zazele astea?" si el "a meu"
Vazut pozele superbe,Itzy ce peisaje si ce gradina amenajata Liliano,socru tau e ca tata o sa va arat si io poze cam cum poate sa arate gradina lui.
Sper sa ajung cat mai repede la Iasi,oricum am o intalanire de afaceri cu sotul Mexxei asa ca viu sigur Iesencelor.
Hai sa ne vedem cu bine!
itzy-bitzy spune:
Roxana ..eee...desi eu am mai vazut-o pe Daria, m-am amuzat si m-am delectat cu toate pozele. Intr-adevar este ff haioasa si vesela. Sunt cateva care m-au dus cu gandul la niste poze desenate in carti ale copilariei, asa vesele mi se par...www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?UV=311562872339_42070340413&collid=19502908113.99781994313.1209993441021&photoid=90744240413&folderid=0&view=1&page=&sort_order=&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">asta, www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?UV=311562872339_42070340413&collid=19502908113.99781994313.1209993441021&photoid=32614240413&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">asta si www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?UV=311562872339_42070340413&collid=19502908113.99781994313.1209993441021&photoid=51633240413&folderid=0&view=1&page=&sort_order=&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">asta
Mephala...aia cu bitzy-itzy am inteles-o, dar acum ma uitam nedumerita si nu-mi dadeam seama cine e doamna Bytzy
Festina ...si eu sunt de aceeasi parere...Dar niste poze n-ai facut in saptamana asta? Totusi...
Mamilili cum fu la petrecere? Stiu ca n-avem nicio sansa sa te vedem nasica dar macar asa o vorba...doua
Sandra tu te recuperezi dupa drum?
Sephora, gata faci bagajele? numai maine nu-i poimaine...
Apropo de bagaje...Lakioana voi in ce stadiu sunteti cu pregatirile?
Scumpiko...jar mananci!...claaar!
Xandrutza...ti-e mai bine? Auzi dar nu ne-ai spus daca l-ai simtit pe samburel...deja cred ca e vioi nu?
Alexutza tu cum mai esti cu arsurile si greturile?
Gety ...tu ai promis niste poze...!
Cam atat mi-am adus aminte...gata norma pe ziua de azi ca m-a luat sotul de-o aripa...va puuup!!!!!!!!!
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Sephora
,noaptea mai avem plin,dar ziua ma anunta cand face pipi,scoatem cuc din chilot si-l tinem deasupra olitei si facem.
...................
"ale cui sunt zazele astea?" si el "a meu"
...Scuze nu m-am putut abtine sa nu mai scriu ink unul
gata am plecat ... v-am pupat
Itzy-Bitzy
cu
Mirabelac spune:
Ceai, cafea, guma, suc!
Poftiti!
Revin!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Vreau sa stiu daca a comandat cineva de la quelle www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:feccb9dc250ccffe1db0e27a0204c9f9&fsreloaded=1&" target="_blank">tricicleta asta? Daca da, cum este? Sunt in cautare, dati-mi ceva idei. Merci mult.
Daca nu se vede e vorba de Tricicleta HAUCK.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lilina spune:
neatza, multumim de coffee, ceai si guma
mira, cred ca stiu despre ce tricicleta e vorba, cea rosu cu negru, exact aia vroiam sa o iau si eu pt.Vladone dar mi-a luat-o sotul inainte, in sensul ca a cumparat una din Germania, care nu e decat aratoasa, dar nu e practica deloc.
parerea mea este ca o bicicleta buna pt.un copil de un an jumate-doi trebuie sa aiba urmatoarele:
-maner pt.parinte, cu control pe ghidon,
-tavita pt.picioarele "micului sofer", pe care ulterior (cand invata copilul sa mearga) sa o poti scoate,
-spatar inalt si centura.
Avand in vedere aceste aspecte, eu zic sa fii foarte atenta cand alegi o tricicleta. Spor la shopping. Astept sa vad ce ai gasit.
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe