Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
zeririlouiza spune:
raca mersi mult, si sa stii ca bine am zis toate ca ai nostri clopotei sunt cei mai frumosi si observ ca voi il obisnuiti pe bebel de pe acum cu masini tari
Ellenuta, frumos filmulet iti vine sa o manaci cu totu
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
grati.ela spune:
Ema eu am mers la aquagym la hotel Majestic. Am vazut ceva complex cu piscina pe Emil Racovitza, pe langa Romstal dar nu am mers acolo.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
multumim fetelor pentru complimente!!!!
grati 850 ron pe zi???? hmm .. parca mi se pare mult totusi ..
noi plecam in parc .. aha .. stiti de ce era bitzi asa maraita .. facuse kk si daduse pe afara .. am schimbat-o de la piele .. ce mama denaturata sunt .. offff
va pup
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
iulia82 spune:
Neata!Of...iar am ramas mult in urma...va scriu scurt si la obiect ca s-a trezit gaza mica si nu stiu cat o tine cumintenia
Miki,Angi felicitari pt laptop-uri si pt sotii ascultatori
Ereenaa,pe mine nimic nu mai mai mira cand e vb de tampenia celor din jur...dar nu mai pun la suflet si nici nu ma cert,ca n-ai ce sa certi cu prostu.
Laura_I,sracuta de tine,cred ca te-ai speriat rau de tot la faza cu scarile;eu sunt foarte stresata cand cobor scarile,tot timpu imi imaginez ca am sa pic cu fata in brate...cat despre mersul la mare,noi vrem neaparat s-o ducem,mai ales ca e indicat ca in primul an bebelusii sa fie dusi la mare.O sa-i luam borcanase,fierbatorul electric si incalzitorul de bibe...ne-om descurca cumva...cel mai greu v-a fi drumul,ca sunt vreo 900 de km.
Vaccinu de 4 luni se cheama INFANRIX HEXA(asta daca si cel de la 2 luni a fost tot Infanrix..din cate stiu eu)
Mitsubebe conrad e ffff frumusel.Am mai vrut sa spun asata de mai multe ori dar mereu am fost mai pe graba si-am uitat
Miri foarte frumoase pozele,ai 2 baieti minunati...greu va fi cand vor umbla fetele dupa ei....
Creata veri biutiful Mariuca ta....tare bine-i sta in roz....cand ma gandesc ca atunci cand eram la odisee spuneai ca tie nu-ti plac nu stiu cat hainutele roz..
Irinuka ,Doamne da frumusel e Palugelu mic...tot mai frumos pe zi ce trece...-ici la bebele bolnavior...las ca trece!
Ramo imi pare tare rau ca analizele au iesit asa...daca nu gasesti un medic bun,pediatru, in Satu Mare pot sa-ti dau adresa si tel unei dr ff bune de aici.
Elenuta,frumoasa rochia...ceva de genu asta am si eu,doar ca e auriu cu negru si-am s-o port in iunie cand voifi nasa de cununie...asta daca nu-mi ngasesc ceva mai mini pana atunci.Si Eva e tare dragalasa si vesela.
Urla fata de rupe pamantu.V-am pupat!!!!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.
emabucuresti spune:
Hihi, scumpica!
Chiar ca-i vreme frumi de parc, si noi iesim curand
quote:
Originally posted by Ellenuta
multumim fetelor pentru complimente!!!!
grati 850 ron pe zi???? hmm .. parca mi se pare mult totusi ..
noi plecam in parc .. aha .. stiti de ce era bitzi asa maraita .. facuse kk si daduse pe afara .. am schimbat-o de la piele .. ce mama denaturata sunt .. offff
va pup
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
mersi grati de info!Dar uf, ceva in nord caut eu,Emil Racovita asta pe unde o fi? Si cred ca ai vrut sa scrii 85 ron?
emabucuresti spune:
LauraI intr-adevar nashpa faza cu scarile, si eu cobor si urc 3 etaje cu bebe si mi-e mereu teama.
Si mi-a amintit si mie postul iuliei sa o felicit pe Angi de cadoul primit.Acum astepti router-ul,right? Si eu! Ca sa pot sa=l veghez pe bebe cel cu nasul in cearsaf si sa va citesc si pe voi.
ginnette spune:
Ciao fetelor,
vazut poze cu:
- Vanessa & Albert (Dana-danonique) - niste ingerasi scumpi!
- Mariuca (Creata) - ce mai, adevarat vedeta !
- Conrad (Lavi-mishu) - niste ochi superbi !
- Rares (Irinouka) - o dulceata!
- Eva-Maria (Elenuta) - bijuterie
si Miri&company - o familie frumoasa.
Mai am de vazut ceva poze, dar sa-i raspund Laurei_I: vaccinul de 4 luni se numeste INFANRIX - PENTA (nu are valenta de hepatita B-sper sa nu gresesc); la 6 luni se face "HEXA" la fel cu cel de la 2 luni.
Natalia_S, ce face Fanny? Cand te duci la control? totul este in regula, da?
Gata, am stat cam mult si stapana a sunat dupa mine.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Elenuta foarte faina rochita, cred ca o sa arati de milioane
Irinuca imi pare rau ca are otita Rareselu'! Doamne ajuta sa ii fi trecut! Ma doare sufletul sa-i stiu asa mici si ca sufera A trecut de 6 kg? Bravooo! A mea vedem in seara asta, ca se invarte in jurul lui 6 de ma scoate din sarite: ba >6, ba iar <6 Tare putin mi-a luat in ultima luna, numai 200 si ceva de g, dar nu pare slaba...in schimb mi se pare tare lunga, abia astept sa mi-o masoare sapt viitoare!
Fetelor cum se cheama vaccinul pt 4 luni? Infarix si mai cum?
Aaa si vreau si eu sa vad pozele Cretei, dar nush ce, pana mea, e aia ringo
LauraI dr meu pediatru mi-a scris pe un biletel despre vaccinul de 4luni urm : Infanrix Pentavalent treb sa contina DTP, ACT HIB, AP fara hepatita B
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Elenuta foarte faina rochita, cred ca o sa arati de milioane
Irinuca imi pare rau ca are otita Rareselu'! Doamne ajuta sa ii fi trecut! Ma doare sufletul sa-i stiu asa mici si ca sufera A trecut de 6 kg? Bravooo! A mea vedem in seara asta, ca se invarte in jurul lui 6 de ma scoate din sarite: ba >6, ba iar <6 Tare putin mi-a luat in ultima luna, numai 200 si ceva de g, dar nu pare slaba...in schimb mi se pare tare lunga, abia astept sa mi-o masoare sapt viitoare!
Fetelor cum se cheama vaccinul pt 4 luni? Infarix si mai cum?
Aaa si vreau si eu sa vad pozele Cretei, dar nush ce, pana mea, e aia ringo
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Infarix Penta sau denumirea comerciala Infarix DTP-HBV-IPV
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!