Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

'neatza ,dana
multumesc de cafea ,dar eu nu beau, nu cred ca am baut 2 cani in 27 de ani

mitsu:-)))ce m-ai distrat. primaria a schimbat autobuzele cu unele noi si vreo 3 au rampa pr carucioare deci daca nu vine primul unul special am sa urc eu grozavia de carucior de 13 kg fara copil . oricum am practica ,stau la et 3 din 4 ,normal ca fara lift

sa aveti o zi grozava ,eu ma duc cu piticul urias la salon sa ma rasfat putin. inca nu m-am hotarat daca sa ma vopsesc sau nu. am fost tunsa ffff scurt si acum e tot natural ,toata lumea imi spune ca arata bine ,mie imi pare putin cam inchis......mai am vreo 3 ore sa ma gandesc

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

V-am spus ca duminica am fost la gratar cu mai multe familii de romani.Am ramas cu un gust amar.Eu m-am bucurat de progresele fiecarui copil,le-am admirat tuturor hainutele,i-am laudat pe toti,i-am luat in brate si le-am dat oua Kinder celor care erau deja in stare sa le manance.Mie nu mi-a zis nimeni ca ai mei ar fi frumosi sau ca au crescut.Stiu ca fiecare parinte e orbit de propriul copil dar nici asa sa nu mai ai o vorba buna pentru ceilalti.Ma tot intrebam daca doar eu ii vad frumosi iar pentru ceilalti sunt niste copii banali.Asta e!Din punctul asta de vedere mi-e dor de prietenii de acasa.Hai ca mi-am spus si eu supararea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Creata, am vazut pozele de pe ringo, si cele noi si cele de la botez. Sperba. Mariuca e asa frumoasa!!!! Zici ca e o papusa!!! Va pe amandoua

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

RACA e buna si cafeaua fara cofeina.Eu am descoperit ca imi place abia acum vreo 3 luni.EREENA daca nu merge cafeaua avem si suc de portocale.

poze albert

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe Sofia mica...Doamne ce scumpica e asa cu parul valvoi. Ii manac bolfutele!!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
si eu pe aici la o cafea..... rasfoind pozele de la miri, le tot dau "watch again" in slideshow.
Acuma.....m-am tot plans de Benji ca nu papa doar doar s-o suci si o incepe sa pape ca inainte. Cine zicea ca bebei la 4 luni se fac cuminti ???? Aseara la 20:00 dupa baie papa 100ml. Somn pana la 03:30 unde mai papa 140ml ( inainte ajungeam spre 200ml noaptea) apoi la 06:30 chicotea in leagan si a mai baut din varf de buze 50ml. !!!!!!!! Ieri abia am ajuns la 750ml in total!!!!! Ce o avea??? Daca stau sa ma gandesc ar zice bunica-mea daca ar fi mai mare ca are viermisori de nu papa....... viermisorul de el e f in forma, activ dar mi-e sa nu dam inapoi.... il vad tot mai prelung la fata!!!!!
Ce frumos cand sotii mai fac cadouri! ( Miky) Sa stapanesti sanatoasa laptopul sa ne scri multe mesaje!
Mai era ceva de spus dar ....
Asa.... eu am curatat ieri 4,5 kg ceapa......taiat.... put! Am dat si cu parfum pe maini, spalate si cu spray dezinfectant inca mai persista usor mirosul, dar vad ca nu l-a deranjat prea tare pe Benji. Pt ce atata ceapa???? In sf si-a adunat azi pt la pranzul sotul toti colegii ( au de fapt o sedinta-azi e Walpurgisnacht si au program special) si da o masa in cinstea faptului ca a devenit acuma 4 luni tatic! Si dupa cununie a dat o masa care a avut un efect suprinzator. Asa ca am facut aseara gulas iar la culcare dadeam instructiuni cum se fierb macaroanele si se face salata ca si garnitura..... Sotului era sa ii scape cam mult ardei iute dar am pescuit repede eu afara cei cativa ardei rosii si iuti...... sunt curioasa cum le transporta toate .....daca si de data asta e un succes fac firma de catering!
Eu trec la facut bagaje maine in zori o taiem la soacra ....care e insa in Florida pana marti..... noi ne instalam in casuta si stam cu burta la soare si la un gratar de 1 mai!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Vroiam de mult timp sa va intreb ce parere aveti despre o mama care isi lasa copilul in grija sotului si pleaca fara regret cu un alt barbat.E cazul prietenei cumnatului meu care si-a lasat baietelul in Romania,a venit in Franta cu un tip,s-a despartit de el,a mai avut vreo cateva relatii si acum l-a gasit pe fratele sotului de care e taaare indragostita.Nu o condamn ca nu s-a inteles cu sotul ca nu cunosc detalii dar eu nu mi-as lasa copiii pentru nimeni.Eu nu cred ca il iubeste pe cumnatul meu ci cred ca profita de situatia lui financiara.E si cu vreo 5 ani mai mare ca el dar macar e foarte frumoasa.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by danonique

Vroiam de mult timp sa va intreb ce parere aveti despre o mama care isi lasa copilul in grija sotului si pleaca fara regret cu un alt barbat.E cazul prietenei cumnatului meu care si-a lasat baietelul in Romania,a venit in Franta cu un tip,s-a despartit de el,a mai avut vreo cateva relatii si acum l-a gasit pe fratele sotului de care e taaare indragostita.Nu o condamn ca nu s-a inteles cu sotul ca nu cunosc detalii dar eu nu mi-as lasa copiii pentru nimeni.Eu nu cred ca il iubeste pe cumnatul meu ci cred ca profita de situatia lui financiara.E si cu vreo 5 ani mai mare ca el dar macar e foarte frumoasa.

poze albert

asta da "femeie de casa"

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Ceska sper sa aiba succes si de data asta mancarea.In legatura cu Benji oare nu are putin rosu in gat sau niste mucisori?Si Albert a avut cateva zile cand nu prea avea pofta de mancare ,apoi a inceput sa tuseasca si cand am sunat doctorul mi-a zis sa chem un kineziterapeut sa ii scoata mucisorii din gatut.Acum a revenit la vechile obiceiuri si mananca la fel ca inainte.

poze albert

Mergi la inceput

Dana, eu in general am o parere f "buna" despre femeile care isi abandoneaza copii, indiferent de situatie. Dar saa il lase ca sa plece cu alt barbat, asdta e si mai si...Din pacate mai exista si femei de genul asta...

de Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput