Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
creata2008 spune:
Gata sunt cu ele, enjoy!
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Acum astept pozele Cretei... Tanam tanam...
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Revin maine cu comentarii, ca Dani e obosit si vrea sa adoarma, iar eu tacan tastele, ca deh, e ora 12.36 si am tastarnita. Plus ca maine ne pregatim de un drum in jur de 7-8 ore, cam asa. Si va conduce doar Dani.
Pup fetele, somn usor!
PS: am raspunsuri pt Shose, Miri, Ancasoare (multumesc de semn), dar maine.
PS2: e in Mamaia telegondola, Miri, dar mai nou si in Piatra. Intre 309 si 632 m. Maine vreau sa vad si pozele tale, ca din povestite ziua a fost plina.
Gata, ciao!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Mitsu-bishu spune:
Vaaaai, Creata, dar sunt geniale pozele!!! Ca sa nu mai vorbim de "interpretari", care se potrivesc manusa! am ras de m-am umflat la aia cu "nu cred ca scapam asa usor" , m-am distrat si la cele cu papatul in telegondola, hihihi si am ramas muta de uimire la pozele Cretei mici in prim plan.... Cat a putut sa creasca, imi aduc aminte ce fragila era ea, saracuta si ce fatzuca mica avea, ca o maimutica, acum are un capsor rotund si falcute foarte bine conturate... Iar de ochisori... Nu mai spun ca e de prisos...
miri, nici comentariile tale nu sunt mai prejos! L-am vazut pe "muno" cu carliontii mari din nou, am zarit tortul cel "betonat", hihihi, se mai intampla! Te-am vazut imbracata super trendy, imi place foarte mult chestia de la gatul tau, nu stiu cum sa ii spun... L-am vazut pe Sacha la fel de dodolots la talpitza goala, mai mai! Si, nu in ultimul rand, am baloshat la tortul de Paste... Felicitari pentru momentele frumoase!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
Hihi, acum asteptam poze de Honey si micul crestin Andrew-John!
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Of, ma uitam la Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008, unde activeaza Irda, care a fost cu noi... Se pare ca iar are problemutse, e numai in saptamana 32 si e deja internata cu colul sters complet, dilatatie 1... Medicii se lupta sa mai tina pe bb macar o saptamana - 2 in burtica... Eu ii tin pumnii...
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Vai, mi s-a ridicat parul pe mine!!! Imi vine sa plang... Acum 2 zile s-a descis odiseea Mamicilor de ianuarie-februarie 2009!!!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NataliaS spune:
'Neata!
Sper ca ati petrecut zile calde si frumoase alaturi de cei dragi voua...m-am gandit la voi si la faptul ca n-am reusit sa va urez Sarbatori fericite!...si de abia acum am prins un calculator prin zona(sunt din nou la Oradea la mama) asa ca va spun acum un Hristos a inviat!
Si ca sa fiu sigura ca nu raman iar intarziata, va urez de pe acum sa aveti o minivacanta minunata de 1 mai
Multumesc pentru urarile de ziua Stefanitzei :) - am facut 4 lunisoare, avem 6600 g si 65 cm, multa energie, ne-am invatat cu verticala de cand ne poarta mama in marsupiu si orizontala a inceput sa arda la spatic...si am inceput sa ma chinui cu ridicatul in funduletz - isi ridica capul si trunchiul de o palma de pe saltea, fara ajutor, si ramane asa scremuta toata vreo 2-3 min contemplandu-si varfurile picioarelor E o scumpa mica si o iubesc de nu mai pot, iar acum astept sa se trezeasca pentru masa de noapte...dar cred ca iar face ca intr-una din noptile trecute cand mi s-a trezit de abia pe la 5.30 sa manance...
Va pupacesc si sper sa reusesc sa intru ceva mai des zilele urmatoare, desi printesa asta mica nu-mi mai da prea multe clipe de ragaz in timpul zilei, iar cand o face mi le umple cealalta printzesa - ca deh si de ea trebuie sa se ocupe mama
Acum fuuuuug ca da semne de foiala :)
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Lala_D spune:
Salutare zuzici
Am revenit si noi acasa dupa vacanta la munte sanatosi si voiosi . Sper ca ati avut sarbatori fericite, copilasi cuminti si sanatosi. Nu cred ca voi apuca sa recuperez cu cititul deoarece voi sunteti niste vorbarete
Andrei in ziua de paste a implinit 4 luni si s-a sarbatorit in poiana, in padure pe varf de munte cu un mielut la protap si o droaie de prieteni de toate varstele.
Este un dulce, vorbaret, mofturos rau la mancare, incearca sa se ridice in fundulet daca sta in scoica sau leagan ( uneori chiar reuseste drept pentru care am pus obligativitate la centuri), se rostogoleste dar ne mai ramane cate o mana blocata si atunci incep plansetele de nervi.I-au crescut mugurasii de dintisori in gingia de jos si marginea gingiei incepe sa se ascute semn ca vor sparge cat de curand ( de aici si niste maraieli si plansete si manute pana la coate in gurita ).
Saptamana viitoare facem si noi vaccinul si un bilant de 4 luni .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
Buna dimineata!Eu beau o cafeluta fara de care nu as reusi sa-mi deschid ochii.Mai vrea cineva?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
raca spune:
Vin si eu la o cafea Dana...fara cofeina
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem