Ginecolog in Piatra Neamt

Ginecolog in Piatra Neamt | Autor: bistriceanu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sunt o proaspata mamica si as avea nevoie sa imi recomandati un medic ginecolog serios in Piatra Neamt . Serios inseamna un bun profesionist care sa stie si sa comunice cu pacienta.
Deasemenea ma intereseaza daca ati auzit ceva despre doctorita Vintea Georgeta.
Multumesc anticipat

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Pune intrebarea si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120213&whichpage=1, la subiectul unde scriu fetele din Piatra, poate ai mai multe sanse de raspuns.

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina adica ai nascut sau esti graviduta? Felicitari, oricare ar fi situatia
Eu am nascut cu dr Munteanu, e apropiata de paciente, vorbeste f frumos, dar nu-mi place deloc cum mi-a facut operatia (am nascut prin cezariana). Eu sunt mai mult decat multumita ca bebe e bine, dar la operatie si eu cred ca o puteam face mai mica si mai putin dizgratioasa! In fine, daca vrei sa nasti natural e Ok.
Nu stiu ce sa-ti spun despre Vintea, dar iti spun sa NU te duci la Poparlan. Eventual incearca la Rugina, e bun.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pirina spune:

Eu sunt din Suceava insa am ales sa nasc la Piatra Neamt pentru ca sunt medici mai buni ca ai nostri. Am avut ca medic pe Rugina Gheorghe, eu i-am dat nota 10 si ti-l recomand, poti merge cu incredere la dumnealui.A venit la ora 5 dimineata cind s-a declansat nasterea, cit am stat in spital dupa nastere a venit zilnic sa ma vada, chiar si de 2 ori pe zi cu toate ca era in concediu. Vorbeste frumos, te asculta si-ti raspunde la toate intrebarile, am comunicat foarte bine cu el. Eu am avut probleme cu sarcina si am stat internata in spital si din ce am auzit eu este unul din cei mai buni medici. Daca vrei un nr de tel trimite-mi un mesaj privat!

Mergi la inceput