Mamici ian-febr. 2004 - (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Scuffy, nu mai trebuie explicatii...ca am reusit...chestia este ca initial am copiat tot ce ai scris ... si normal ca nu mergea ... trebuie copiat numai de la http:// pana la sfarsit... si apar pozele cu bb....E super ca ai poze ... eu cu stresul pe mine am uitat de fiecare data sa cer! Ce bine se vede!...pacat ca nu incapea tot, era prea mare bb...cate spatamani avea cand ai facut pozele astea? Super!

A mai pus cineva poze pe udeva? Lili?

Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

draga helen,
nu stiu ce se intampla cand copiez adresa cu pozele imi apare adresa de e-mail. trebuie sa copiez tu cu mousseul de la http pana in capat la sfarsit si sa deschzi explorer-ul si copiezi acolo si te duce in pozele cu bebe.
multumesc pt. complimentari... prietenul meu pare matur, si este cu 9 ani mai mare ca mine, dar nu este nici pe departe asa cum ar trebui sa fie un barbat la 38 ani, in primul rand, nu intelege femeia. in general barbatii inteleg greu femeile, dar al meu parca nu intelege NIMIC.
in fine...
vad ca tu ai ceva problemute cu sarcina, sper sa fie totul bine, eu pana acum n-am nimic, astept cu nerabdare rezutatele de la nisteteste de sange (pt. defecte de nastere). in rest, problema mea majora e nesomnul, sunt ingrozitor de oboista, azi noapte iar n-am inchis un ochi. sunt si tare emotiva si fraiera si le pun pe toate la inima, dupa o cearta cu prietenul, nu mai sunt in stare sa dorm 3 nopti, iar el sforaie in 2 min... ce sa-i faci...
culmea mi se pare ca mereu trebuie sa-i cer sa-mi faca si mie un masaj, pe umeri, in talpa, si el se asteapta sa fac la schimb, eu nu prea ii fac, ca sunt f. obosita, si lipsita de forta, si imediat ce fac un efot cat de mic, obosesc ca naiba, si chiar imi zice dar eu nu-i fac? el nu intelege ce inseamna sa fii gravida, si are impresia ca lui trebuie sa i se acorde acelasi tratament.
ei, ce sa-i faci...
sper ca voi aveti barbati mai sensibili la capitolul asta...
sper sa poti vedea pozele, daca nu o sa-ti trimit in e-mail, sunt 4 poze cu bebele, si sunt f. clare (2 dintre ele) ca sunt facute cand am ajuns la urgenta cu accidentul, si aia au aparatura super sofisticata....

sanatate,
scuffy
17 sapt.

Mergi la inceput

acum am citit ca ai vazut pozele...
sunt facute acum fix o saptamana, miercurea trecuta, avea 16 sapt si 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Dragelor,

Este fantastic! Am fost impreuna cu sotul meu, care a fost fascinat de ce a vazut. Doctorul va arata mainile, piciorusele (de fapt le distingeti si voi). Se vad toate degetelele, inimioara! Nici nu pot sa-mi imaginez: are 14 cm, 191g, talpa 2,05 cm, inima este deja impartita si functioneaza individual! Pozeaza, dupa ce te sucesti putin! Se intoarce pe toate partile, iti arata cam tot ce vrei sa vezi! Este dulcic foc! Este un omulet de 14 cm cu organele esntiale formate, va puteti imagina? Sunt convinsa ca o sa va placa! Eu am inregistrat ecografia pe caseta video! Este super! Cred ca abia asteptati sa ajungeti sa va vedeti bb-ul "la televizor", nu?

Va pupic dulce si sanatate multa, multa, multa!

Georgy (17 sapt si 3 zile)

Mergi la inceput

draga georgy,
felicitari! ai aflat ce sex are? eu voi merge intr-o luna abia cu caseta video cu tot. l-am vazut si eu acum o saptamana la o eco, dar nu si-a dat seama ce este.
sotul e fascinat? e primul bebe?

Scuffy 17 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Buna dragelor,

Scuffy, este super! Am aflat ca este baietel! Sotul meu este in extaz! Oricum mi-a spus ca daca este fetita o va iubi mai mult ca pe mine, asa ca...Dar daca este bietel, va mai avea si el un "barbat" in casa! Pentru ca noi suntem doua fetite (eu si catelusa)!

O zi buna,

Pupici

Georgy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Buna fetelor,
N-am mai scris de 100 de ani, dar v-am urmarit destul de constiincioasa. Problema este ca eu am santier in casa, de o saptamina umblu cu sotul meu dupa gresie, faianta etc. In general ma simt f. bine, doar ca dupa o zi de umblat prin oras, nu prea mai pot sta in picioare cind ajung acasa.
Georgy, se pare ca o sa nastem in aceeasi zi, si eu tot pe 11 ianuarie o sa nasc (probabil), tot la Giulesti. Pe mine m-a chemat dr. la sfirsitul lui august la ecografie, din ce spui tu inseamna ca daca m-as duce acum as vedea sexul lui bb, dar incerc sa-mi cultiv rabdarea si sa mai astept 3 saptamini.

Va pup pe toate si va doresc sa aveti rabdare si curaj sa treceti peste toate incercarile care va asteapta.

Diana - 17 saptamini si 3 zile.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tin@ spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti? Sper ca toate sunteti bine. Voi ati inceput sa va ganditi la cumparaturi pentru BB? Eu am fost nevoita. Al meu sot m-a intrebat ce ar putea sa cumpere de pe afara, asa ca am inceput cautarile pentru a afla niste preturi la biberoane, sterilizatoare, chestii nevoluminoase dar destul de scumpe. Asa am dat pe net de un site care mi s-a parut foarte util, asa ca va dau si voua adresa (acum fac si reclama gratuita).
http://reclama
Chiar as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti de preturi, ca produsele indiscutabil sunt bune. Acum e vorba de un magazin virtual. Aveti incredere in cumparaturile facute pe net? Si mai am o intrebare: Ce ziceti, este util sterilizatorul pt. biberoane? Din ce-am auzit pana acum, parerile sunt impartite.
Astept raspunsuri.
Va pup pe toate, Valentina 19 sapt (maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Scuffy, Diana_B, Georgy ... vad ca ati intrat in sapt.18...inca nu ati simtit miscarile lui bb?

Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala26 spune:

Buna fetelor!

ma bucur ca sunteti bine si bebeii la fel. Noi suntem OK. Ne miscam in continuare, iar azi-noapte l-am simtit pe cel mic din exterior, nu numai din interior. Am pus plama pe burtica jos si mi-a dat un ghiontuletz!:)

Analizele au iesit foarte bine, cu exceptia anemiei! In curand sper sa ma vad si cu ginecoloaga.

Va urez toate bune si mai ales sanatate!

- 17 saptamani

Mergi la inceput