Mamici ian-febr. 2004 - (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

dragi burtici,

aici sunt o gramada de poze cu mine, daca vreodata va plictisiti... si pe unul din cele 2 site-uri este si un mic album cu 4 poze de la eco

http://uk.f1.pg.photos.yahoo.com/lumina_sim

http://f1.pg.photos.yahoo.com/luminita74@sbcglobal.net

Scuffy

Mergi la inceput

a 2-a adresa nu am scris-o:

Mergi la inceput

ufff... tot eu sunt...
se pare ca o scrisesem bine, dar nu se copiaza bine ca sa se poata apesa direct pe ea, asa ca trebuie sa o copiati voi si sa o scrieti sus la adresa unde vreti sa intrati...
"http://f1.pg.photos.yahoo.com/luminita74@sbcglobal.net"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Burticilor, ce mai faceti?
Si eu am din cand in cand intepaturi in partea dr.La prima eco la 6 saptamani mi-a spus ca ar fi un chist de 2,5 cm... dupa, la urmatoarele eco nu am intrebat..ce s-a intamplat cu chistul...
Mi-ar place sa vad mai multe eco... sa le comparam...
In fiecare dimineata cand vin la birou abia astept sa intru pe forum sa vorbesc cu voi...
Va pup.
Lili si din burtica 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Buna,

Am vesti noi...Am fost la echo tridimensionala (morfologie fetala) si am aflat cam tot despre bb.Este in parametrii normali (Doamne ajuta!), are organele externe formate si o parte din cele interne! Le-am vazut! Este baietel! Sambata a miscat mai tare ca de obicei si suntem foarte fericiti! Ultima data pentru nastere este 11.01.2004 - Giulesti Am refacut si analiza de listeria si mi-a iesit iar 1/160, deci fara tratament!
Tonny, dureri am si eu in zona ovarelor! Doctorul mi-a spus ca uterul se sprijina pa niste picioruse. Pe masura ce creste uterul, piciorusele se intind si da acea durere! Te va durea probabil toata sarcina, dar nu este grav!

Fetelor astept vesti de la voi! Aflati ce veti avea! E un sentiment fantastic! Bafta...Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Buna, fetelor. Cu bucurie ma alatur voua, viitoarele mamici din ianuarie februarie 2004. Eu voi naste la Municipal (dr. Anca) pe 29 sau 30 ianuarie. A propos de dureri, am inteles de la saraca mama care s-a chinuit vreo 12 ani sa ma aiba ca astea sunt normale (presupun ca cu niste limite) si inseamna ca "se fixeaza sarcina". Georgy cum e la eco? Cum se vede BB? As vrea sa stiu cat mai multe detalii, ma duc si eu peste 2 saptamani.
Pupici multipli,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Bine-ai venit intre noi, Rotty!~

Banuiesc ca ai un Rottie, eu la fel...
Ziua mea de nastere e pe 30 ian. bb-ul ar trbui cam tot atunci sa vina pe lume, ca si al tau, avem o gramada in comun.
Plus ca voi naste tot la Municipal!

Ei, ce zici?

Cu simpatie, Ra
16 saptamani

Mergi la inceput

draga georgy,
felicitari!! mai povesteste-ne despre eco tridimensionala. e adevarat ca ii poat evedea trasaturile fetei si chiar cu cine seamana, sau e prea devreme acum?

scuffy

Mergi la inceput

nu stiu de ce cand scriu adesa pe site-ul asta nu se poate accesa, mai incerc o data, si scuze ca ma repet intr-una si tot nu se vede...

http://f1.pg.photos.yahoo.com/bc/luminita74@sbcglobal.net/lst?.dir=/BEBE&.view=t

scuffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Salut gravidutele!

Bun venit celor noi!

Nu am mai scris de ceva vreme dar am urmarit tot timpul ce mai este pe forum. Ma bucur ca toate sunteti bine cu sarcina ... sper ca si eu!

Am in continuare usoare sangerari maronii ceea ce ma nelinisteste...dar asta e, nu am ce face! Am terminat si tratamentul, acum astept sa se intorca dr. meu din concediu ca sa merg la eco...asta va fi sapt viitoare...sper totusi sa fie bine! Altfel, ma simt zic eu, bine ...greturi nu prea mai am decat f vagi si f rar, dureri de burta mai am usoare....Merg ala serviciu inca de sapt. trecuta iar sapt viit. raman in caoncediu de odihna ptr. 2 sapt! Cam putin...in plus din cauza medicului nici nu pot pleca in prma sapt ... asa ca ramane ca in a 2 sapt. de concediu sa mergem cateva zile la Sinaia...si cam atat!

Fetelor, asa emotii am inceput sa am de cand vad ca tot cu sangerarile astea o tin ... si in plus de 2 sapt jum nici nu mai stiu care este situatia! In schimb, burta imi tot creste...este adevarat ca sunt si cam balonata ptr. ca tot mananc crditati ..adica f multe fructe: pepene, struguri , prune etc si mai bag si cate o salata..asa ca este de inteles! Peste toate astea mai beau si o cana , doua de lapte cu cacao pe zi si tot constipata sunt!....dar daca nu simt ca ma scapa rau, nici nu incerc..ca asa mi s-a spus de catre dr. , sa am mare grija cu constipatia (se referea la efortul de a face)!

Scuffy si Irina, imi pare tare rau ca nu sunteti intr-o situatie f fericita, desi probleme avem cu totii...dar eu zic ca sunteti forte curajoase si cred ca cel mai important lucru este sa aveti grija sa nu se puna problema de a vi se lua copilul ... este cel mai important lucru!

Scuffy, vad ca te temi cel mai mult de sistemul medical din Ro...este adevarat ca lasa de dorit dar medicii sunt in general buni si totusi cu spaga si cu restul nu este chiar o tragedie ... te descurci cumva!Este mai important copilul! Am vazut pozele tale - cele 4 albume ...esti f draguta...si la fel si prietenul( banuiesc ca el este in cateva din poze) si pare chiar un barbat matur...ar fi bine sa se si comporte ca atare, dar nu am vazut pozele cu bb....unde sunt! La mine s-a dechis direct prima adresa data de tine....altceva nu stiu ... nu am inteles ce sa tastez exact... intocmai cum ai scris tu?..am incercat dar nu merge! Poate imi spui cum sa fac sa-l vad si pe bb!

Va pup,
Helen - 14 sapt

Mergi la inceput