Mamici ian-febr. 2004 - (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Bine v-am regasit, burtici!
M-am facut o lenesa si eu, adica citesc dar nu mi-e greu sa mai scriu.
Noi am intrat in sapt. 19 - a si avem un pic de burtica - asta depinde ce imbrac..unii chiar nu stiu ce am eu acolo :-) Asa ca nici eu nu pot spune ca m-am ingrasat..decat 2 kg..dar de-acu sa vedeti!!
O sa ajungem . Am ajuns sa am 4 mese regulate 9-13-15-19 si ..fara pofte ... Voi mai aveti pofte? Eu de multe ori nici nu stiu ca sunt insarcinata..am asa o buna dispozitie..poate doar caldura asta excesiva ma deranjeaza caci transpir mai mult ca altadata.
Voi cum va simtiti?

Va pup,
Lavv(19 sapt si 2 zile)

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: la voi a miscat bebe?
Eu am avut cred..o parere sapt trecuta dar nu cred ca a fost. Iar doctorita mi-a zis sa merg la eco dupa ce misca bebe, adica pe la 5 luni si ceva...Asa e la primul..cica e mai lenes.
Lavv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Stiu ca nu am mai scris de 1000 de ani insa nu prea am mai fost pe la birou si altfel nu am cum sa intru in legatura cu voi.

Bun venit tuturor mamicilor si sarcina usoara !!!!!!!!!!!!!

Noi suntem bine - analizele ne-au iesit bine, exceptand listeria care ne-a iesit 1/160 (dr ne-a spus sa nu ne alarmam). Maine mergem la spital la control si speram ca totul este excelent.

Voi unde v-ati facut acele echo tridimensionale ? Casetele video le-ati dus voi ? De care erau ?

Noi am intrat in saptamana 16 si gretzurile ni s-au cam dus... aproape de tot. Ne-a revenit apetitul si speram sa nu ne ingrasam prea tare.

Trebuie sa fug dar mai vorbim...

Andra 15 saptamani si 3 zile si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Buna fetelor,

Gazi: Stai linistita! Mie de 3 saptamnini , de cand a miscat, imi creste burtica vazand cu ochii! Eu am intrat in a 20-a saptamana. Pana atunci, totata lumea ma intraba :"Dar tu unde tii draga copilul, ala?" Chiar si sotul meu era un pic neincrezator! Acum ma mangaie pe burtica, asteapta sa miste bb si imi spune "grasuta lui tati" (in conditiile in care eu am 1,73 cm inaltime si am plecat de la 55 kg!) Acum am depasit 60 kg dar ma simt bine!
Diana: Echogarfia am facut-o la Centrul medical Sanador (P-ta Alba Iulia, costa 1.130.000 lei cu tot cu inregistrare). Examinarea s-a numit morfologie fetala si ...DA, am inregistrat-o pe caseta! Este super, m-am uitat ieri la ea din nou si se vede frumos ceea ce face bb! L-a masurat, l-a cantarit, l-a marit, l-a micsorat, etc! Mi-a aratat si inimioara cum este impartita! Oricum, eu pe 24 Septembie am programare la dr. Pop! Am auzit ca este foarte bun!

Fetelor am o nelamurire, am zile cand ma simt super si zile cand ma doare burtica, de fapt nu burtica, sub burta! Nu am dureri insuportabile, dar ma sacaie si le simt! Voi ati avut astfel de probleme? Al meu dr. este plecat in concediu si m-a lasat "a nimanui".

Pupici, la toate burticile si BB-ii lor,
Georgy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Merci mult Georgy ! si eu sper sa creasca burtica ca parca de doua saptamani sunt la fel , acum mi-au mai trecut greturile si ma apuc sa mananc. la tine cand a miscat bebelusul ?

Aceleasi dureri le-am avut si eu explicatia pe care mi-au dat-o dr a fost ca bebe creste si uterul trage de ligamente in plus daca esti mai mica de conformatie uterul este mai rigid si durerile pot fi un pic mai mari. Eu am luat seara inainte de culcare un supozitor cu scopatil.
Va pup mult burtici. Ah inca o intrebare si eu sunt programata la dr Pop dar in octombrie trebuie sa merg cu o caseta ?si ce fel ?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy spune:

Gazi, poti merge linistita cu caseta! Vei avea aspra a ce sa-ti dai cu presupusul! Este super! Pana in octombrie nu mai faci nici o echo?

Pup,
Georgy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

am si eu o intrebare.
ma intreaba lumea cat am si nu stiu exact ce sa spun. dupa ultima eco sambata viitoare fac 20 saptamani. 9 ianuarie mi-e sorocul. asta ar insemna 5 luni??? si mai departe, ar insemna ca voi naste la 10 luni?? nu prea inteleg. poate m alamuriti si pe mine, ultimul ciclu a fost pe 13 aprilie.

Scuffy
19 sapt

Mergi la inceput

Draga Scuffy,
si eu sunt la fel ca si tine , cu um. 13 aprilie, dar mie mi-au calculat d.n. 18 ianuarie !!!
Teoretic cica incepand cu sapt 37-a poti naste oricand, asta insemnand cu 22 decembrie 2002 :-) Poate ar fi mai bine de nascut anul asta pentru a ne ajuta la indemnizatie (prindem varianta veche) ..dar acum...cand o vrea bebe sa vina, nu?
Eu spun ca am 4 luni si un pic..5 luni se fac in sapt 22-a , pe 13 sept, gresesc? Ai vazut la echo ce ai? Ti-a miscat deja?
Cum te simti, te-ai ingrasat mult?
Lavv
sapt 19-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Draga Scuffy,
Calculul celor 40 de saptamini se face din prima zi a ultimului ciclu. Daca aceasta a fost pe 13 aprilie, inseamna ca bb al tau se va naste pe 18.01.2004. Deci acum esti in saptamina 18, si iese socoteala. Consulta site-ul babycenter.com intra pe pregnacy(stinga sus), apoi pe pregnancy calendar(stinga jos), bifeaza - first day to last period (cred ca asa se scrie), dupa ce i-ai dat ziua de 13.04.2003, si convinge-te singura. Asta-i valabil pentru ciclul normal de 28 de zile (cazul meu);daca nu, ajusteaza la cit tzine la tine si vezi ce-ti da. Spor la sociteli!Misuca si bb de 17 sapt
Ps. Eu am alta problema care ma roade!!! Mai fumeaza vre-o una din voi? Daca da cit? Daca nu , cum v-ati lasat, ca-i mare belea!!!
va burtici si sa aveti bb-i sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna burticilor,
Eu merg luni la eco la dr.Pop ( in sfarsit a renuntat cineva si am reusit sa ma programez).. poate aflam ce este bb..Abia astept sa-l vad .. si sa-l simt ( mi s-a parut acum cateva zile ca s-a miscat.. dar nu stiu sigur...)
Eu nu ma prea pricep, dar ar fi bine sa completam lista cu data si locul nasterii si cu sexul bb. Ce ziceti?
Saptamana trecuta m-am deranjat la burtica de la pepene rece de la frigider.. si am intrat in panica..nu am stiut ce pot lua mai ales ca nu trecea sub nici o forma cu leacuri naturiste ( menta, orez,paine prajita..)am luat cateva pliculete de Smecta..Dupa vreo trei zile mi-a trecut.. in sfarsit...
Va pup pe toate.
Lili si din burtica 17 saptamani

Mergi la inceput