Mamici ian-febr. 2004 - (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenelu spune:

Diana,

Si eu am visat ca am nascut. Nu stiu daca era baiat sau fata, dar avea ochii verzi: unul mai inchis la culoare, celalalt deschis, deschis. Dupa cate vad, toata lumea visesaza, te miri ce.
Probabil ca subconstientul nostru e mai nerabdator ca noi sa stie cum o sa fie bebe.
Eu una, abia astept sa-l tin in brate. Toata ziua ma mangai pe burtica (a inceput sa se vada, desi port bluze largi) si seara ii vorbesc.
Nu am simtit inca nici o miscare, desi am inceput sa fiu foarte atenta. E primul copil si doctorita mi-a zis ca o sa-l simt abia la inceputul lui septembrie.
Astept sa fac mica scanare a bebeului, cand o sa am si o caseta cu puiutul meu cel mult asteptat.
Pana atunci, sunt foarte cuminte.
Acum sunt in saptamana a 16-a.

Va pup pe toate

Jenelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Lidia, iti tin pumnii ptr. cerclaj! O sa fie bine! Bafta!
Helen - 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIM spune:

Salut burtici !

Ma inscriu si candidez pentru lista mamici ian-feb 2004!
Sunt in saptamana 16 si ar trebui sa nasc la sfarsitul lui ianuarie - inceputul lui februarie, mai exact intre 31 ian. - 6 feb. 2004
Am citit mesajele voastre si recunosc ca ele m-au incurajat sa va scriu.

Crim si bb din burtica ( bb baietel)

Mergi la inceput

Salutare fetele,

Ce mai faceti? Pe unde mai sunteti?...tota lumea-i in concediu? Ce va mai fac bb-ii si burticile? Sper ca bine! Eu arat tot mai gravida..mai ales in hainele pe care in sfarsit am reusit sa le fac ... ca nu mai cuprindea nimic! Se pare ca burticile incep sa creasca tot mai mult!

Mie ieri mi-a fost f greata! e oare posibil sa fie de la sarcina ... nu am mai avut deloc greturi de vreo 3-4 sapt! dar de la mancare nu are cum sa fie ca efectiv nu am mancat nimic care sa imi faca rau! m-am cam speriat ca dadeam si semne de raceala cu usoara febra ... si m-am gandit tot la prosti( gen listeria)....Azi vad ca ma simt bine ... tot o sa fac analizele!

Va pup,
Helen - sapt.16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

Saltare fetelor
Ieri am fost la ecograf si totul merge bine, si am aflat ca vom avea inca o fetita, :)), tare ne-am emotionat , si l-am intrebat pe medic daca e sigur, si a zis ca daca vrem punem pariu, :)), am zis, va cred!!
va pup, Fabi saptamna 16

Mergi la inceput

Felicitari Fabi, banuiesc ca ai fi vrut un baietel...dar sigur fetita care va veni iti va aduce numai bucurii! Si eu sper sa am o fetita - este primul copil si poate singurul (sotul asa vrea...eu nu stiu ce sa zic) si daca tot va fi unul singur as vrea fetita... mie inca nu mi-a spus ce este...probabil ca va mai trece destul de mult pana imi va spune!

Helen - sapt 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

'Neata, dragi burticutze!

Am revenit si eu dupa o lunga pauza, am citit mesajele voastre insa pur si simplu mi-a fost greu sa scriu...Am intrat in sapt. a 18-a, ma simt f. bine, vesela, ma "indop" in continuare cu lactate si fructe (zemoase sa fie) si tratez lucrurile cu mult optimism! Mi-a revenit nitzel si energia, parca nu mai dorm "pe mine" ca in primele trei luni, si am mai mult chef de miscare, de trebaluit, etc...
Celor mai vechi la acest subiect le-am spus, si ma repet: vad lucrurile in mod pozitiv, motiv pentru care de cate ori citesc mesaje cu tente de ingrijorare, de alarmare, incerc sa le evit, nu din lasitate, ci pur si simplu incerc sa nu ma incarc cu energii negative! Incerc sa nu devin ipohondra, sa ma caut de toate cele, da'de voi gasi ceva in neregula si la mine, sa am ce dezbate pe forum! Atat timp cat medicul ma asigura ca totul este normal, eu ma simt bine, nu vad de ce m-as alarma si sa incerc sa caut nodul din papura?! Ma iertati daca gandesc asha, nu sunt superficiala, dar cred ca pentru psihicul unei viitoare mame este foarte important!

Poate asta este si motivul pentru care am incercat sa nu ma implic in anumite discutii (interesante de altfel), am preferat sa fiu doar "martorul din umbra".

Ce mai faceti voi, in rest? Cum suportati caldurile? am observat ca transpir mai des ca inainte, am devenit obsedata cu spalatul in zonele intime si nu numai, plus ca dc. inainte nu ma "cremuiam" dupa fiecare dus, acum incerc sa "ma iubesc " mai mult si sa nu ma neglijez deloc! S-a scris mult despre celulita si vergeturi, inclusiv despre posibile remedii, iar eu am inceput sa folosesc gelul "Supliform: de la Hofigal, este extrem de racoros, se absoarbe f. k lumea in piele...doar ca e f. mic tubul..... Noroc ca nu e scump!

Sper ca si voi sunteti bine, incercati sa fiti cat mai increzatoare si mai optimiste si va mai astept la taclale!

Ra - sapt. a 18-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Dragele mele,

vreau sa va cer un sfat si sa va intreb daca la voi se vede tare burtica...eu am avut primele trei luni cu greturi mari si cu stare de rau, am slabit trei kg si in plus eu ca si conformatie nu sunt tare voinica dar ...ce m-a speriat a fost ca ultima oara medicul mi-a spus cam stramband din nas ...Cam mic copilul asta ! Dupa masuratori a coincis cu ce stiam eu adica saptamana 15 si 4 zile de sarcina si desi m-a intrebat istoricul meu in care eu am avut mereu un ciclu mai lung si o ovulatie mai tarzie ma tot tinea ca lui ar trebui sa-i iasa masuratori de 18 saptamani ( cert fiind data ultimului ciclu 16 aprilie) dar ii ies de 16 ( ceea ce mie imi coincidea cu ecografiile precedente) . In sfarsit acu toata lumea ma tine cu vai dar n-ai burta deloc , dar tie cand iti creste burta ? de imi vine sa-i omor pe toti.

Pe bune ca unei colege care ma tot intreba dar draga tu n-ai burta i-am zis ca l-am lasat azi acasa pe bebe ! Voi ce ziceti ?

Va pup mult
Gazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky24 spune:

Buna burticutelormamicilor si viitoarele mamici

De ceva vreme nu am mai scris si eu nimic dar nu prea am avut timp ,dar de citit am avut timp:)
In sfirsit am aflat si noi ce o sa avem chiar daca presimteam de la inceputul sarcinei ce o sa avem;
mi-sa confirmat acum 4 zile ca o sa avem un baiat.
In rest am intrat in a 20 saptamina burta incepe sa creasca si sa creasca cred ca am sa arat asa la sfirsitul sarcinei chiar daca nu ma-m ingrasat mult doar 4 kg. pina acum

va urez o sarcina cit mai usoara la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Georgy, ai spus ca ai facut echo tridimensionala. Unde ai facut-o ? La Giulesti ? Ca eu n-am facut pina acum decit echo bidimensionala. Saptamina viitoare ma duc si eu la echo si as vrea o tridimensionala. Am impresia ca la echo tri se vede mai bine daca ceva nu e in regula. Nu ca as fi ingrijorata, dar paza buna trece primejdia rea. Ti-a inregistrat si pe caseta video ? Sau macar o poza, ceva ?

Diana, 19 saptamini si o zi.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput