Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 17

carina spune:
Carmen ai nimerit partea cu desertul doar ca nu e hipocaloric. E un tort pe care imi propun de mult sa il fac dar n-am avut curaj pana azi. Maine va pun poze ca sa vedeti minunatia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, mananca chipsuri si se uita la film,
nu faceam asta, dar mi-ai dat o idee buna!

Tzuni

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, mananca chipsuri si se uita la film,
nu faceam asta, dar mi-ai dat o idee buna!
dar ce faceai, Maria-Ta?

_
Carmen, cu

justasmallkiss spune:
Neatza fete dragi.M-am trezit cu noaptea in cap,am spalat holul pt ca era plin de bälti
,am fost cu animalul afara si acum imi beau cafelutza si bineinteles am deschis calculatorul sa vad ce faceti.Eu am lucrat in week-end si cum aseara eram rupta m-am culcat odata cu gainile.
Am citit in viteza din urma sa fiu la zi cu noutatile.
Hopesesti o draguta,merci la fel...si tu ai o mândrete de baiat.
Criscosty,vazut poze de familie frumoasa.
Marilena,pai dupa cate povestesti si "maimutica" ta e neastâmparata si se tine de prostii.Am vazut si pozele voastre.Pitica e o papusa vie,tu arati f bine si referitor la diferenta de vârsta dintre voi...nu te mai lua dupa gura lumii,voi sa va intelegeti si sa fiti sanatosi.Cunosc aici o familie de români,el 55 de ani,ea 26.Toata lumea i-a bârfit si s-a uitat stramb la ei,din cauza diferentei de vârsta,el are un baiat de seama sotiei dar uite ca nu i-a interesat gura lumii si sunt de o gramada de ani impreuna,se inteleg f bine,au un copilas de 4 anisori si al doilea e pe drum.
Delia,ma bucur ca te-ai simtit bine in Turcia.Am fost si eu in Istambul,aveam vreo 11 ani pe atunci,nu imi aduc aminte prea multe pt ca am fost in trecere cat am schimbat autobuzul spre Iran dar ce mi-a ramas in minte e "kepab-ul" lor cu paine proaspat coapta si carne de oaie.
Dordia,ma bucur ca te simti bine si bebe e papacios si cuminte.Ai doua comori,sa-ti traiasca sanatosi.E greu uneori cu ei dar frumos.Ai grija de tine
Tzuni,de multe ori mi te imaginez cum esti cu Maria,dupa cat te cunosc eu "virtual",dulcica,zapacita si nebunica,imi dau seama ce placere trebuie sa fie pt pitica sa te aiba ca si mamica si ce bine se simte alaturi de tine.
Violeta,ia-ma si pe mine la Brasov Ai prins doar vreme urata?
Mik,te simti mai bine?Sanatate multa iti doresc.
Carmen E.,daaa,simplu,ia lama si rade pe toata lumea in cap.Soacra-mea radea de mine,poate o apuca pe Delia creatia si ma tunde si pe mine cand dorm.Gata distractiile?
Laura,pai daca iti place asa mult Dodo ti-l trimit pachet.Din pacate ne-am hotarat si cautam pe cineva sa il dam.Mi-e mila de el pt ca e dulce tare si o sa ii simt lipsa,dar NU MAI POT,m-am saturat sa curat pt el.Referitor la poze
esti super!!!
Anky,esti mai bine?Insanatosire grabnica iti doresc si sedere placuta acasa.
Gabrielama,bun venit si spor la slabit!!!
Vikinga,eu sunt de vreo 8 ani in Austria,da' eu limba(dialectul) lor tot nu il inteleg.In gradinitze,scoli se invata germana pura,eu la cursul de germana am invatat "hochdeutsch".Pacientele mele s-au obisnuit cu mine si cand imi mai baga vreo expresie in vieneza lor si observa ca fac ochii mari,isi dau seama ca n-am inteles nimic si imi mai repeta din nou in germana,dar chiar acum cateva zile,m-a intrebat o baba la care am mers pt prima data,dupa ce mi-a turnat ea ceva si n-am inteles si am mai intrebat-o de vreo doua ori ce vrea de la mine,daca sunt proasta de nu o inteleg Superbi vikingii tai,de tine nu mai spun...
Carmen,pacat ca nu ai castigat concursul,dar cum spui tu... poate data viitoare.
Ce mai fac piticotzii cu ochisori albastrii?Bine,sanatosi?Poze...sincera sa fiu nu am mai facut de o gramada de vreme dar promit ca o sa fac in curand si pun sa le vezi.
Hai ca esti tare,l-ai visat pe Maruta
Zuzi,mamica si pitica frumoasa.Ce-a trecut timpul si ce "mumoasa" e prichindica.Tu esti bine?Cum te descurci cu toate pe cap?Munca,soacra,casa....mai ai timp pt pitica?
Claudia,si...l-ai batut pe sotz?
Anda,astept si eu poze cu minunatia de tort.
Aaa,Marilena,ziceai ca il inveti pe sotz romaneste,apropo de invatat romaneste sti ca cel mai repede se invata prostiile.Instructorul meu de la scoala de soferi se mândreste cu o gramada de expresii invatzate in romaneste...cand a inceput el sa strige dupa fete pe strada tot ce a invatzat,imi venea sa bag capul sub volan de rusine...nu de alta dar sunt o gramada de romani aici si poate chiar se nimerea vreunul pe strada care sa-l inteleaga.
Pup si celelalte fete si va doresc o saptamana frumoasa tuturor.Nu ma dati disparuta...cand reusesc intru iar pe la voi.
P.S:Am scris o propozitie si n-o mai gaseam...acu' am vazut ca mi-a sarit la sf. mesajului.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Azi cumatra mea se interneaza pentru a da nastere celui mai dulce finut din lume si eu am emotii mari

Eftimie C. spune:
Am reusit sa recuperez din urma.
Claudia wow ce costum fain i-ai propus Vikingei.As vrea sa o vad in album cu asa ceva
Laura am vazut pozele tale si nu erai deloc sifonata, ba din contra, aratai supeeeeeer.
Hopes ai scapat de sot si copil?Ai calculatorul doar pentru tine?
Tzuni multumesc pentru filmul recomandat, tocmai l-am tras.
Am o intrebare care ma macina.De ce ai scos-o pe Meri de la semnatura
Anda esti in sedinta sau scrii mail-ul pentru fini Stii tu ce se spune, sa nu faci afaceri cu neamurile...cred ca acum s-a convins si sotul tau.Sa ne tii la curent
P.S. Abia astept pozele cu tortul Scrii reteta si pe blog?
Onitza wellcome back!
Carmen eu eram curioasa ce anume ai visat cu Maruta
Gusta nebunica mica, ce cuvinte dulci a invatat olandezul?
Criss, Mamica dulce, Zuzilici ce vesti ne mai dati?
Of, Ioana cata treaba mai ai cu Dodo.E necesar sa-l dai pentru ca nevoile lui va pot provoca multe boli periculoase.
N-am prea inteles eu cum e cu serviciul tau.Mergi la domiciliul pacientilor?Un fel de asistent de familie?
O zi buna tuturor!si sa nu uitam:LA MULTI ANI tuturor barbatilor pentru azi!

Eftimie C. spune:
Se pare ca n-am cu cine face conversatie azi , dar iata ce am citit eu azi (nu prea e cazul la noi ca suntem niste mancacioase)
Esti pe cale sa devii anorexica sau ai devenit deja? Iata 10 motive pentru care "ar trebui" sa fii anorexica!
1. Nu va mai trebui sa probezi hainele. Vor arata exact ca pe umeras
2. Nu iti vei mai face probleme legate de contraceptie. Oricum nu vei mai putea face copii
3. Nu va mai trebui sa iti faci planuri pe termen lung, oricum vei muri in curand.
4. Poti sa traiesti tot restul vietii in toaleta. Oricum vei fi singura.
5. Nu vei mai avea crize de invidie pe strada. Vei rade in sinea ta de toti trecatorii
6. Vei avea mult mai mult timp pentru tine... noaptea, cand foamea nu te va lasa sa mai dormi.
7. Vei avea numai prieteni virtuali. La un moment dat vor ramane si ei fara net. Nici la spital, nici in mormant nu ai conexiune.
8. Niciun barbat nu te va parasi pentru alt barbat. Au avut deja o experienta gay cu tine.
9. Nu va fi nevoie sa mori pentru a deveni stafie.
10. Poti sa te devii imaginea orasului Auschwitz. Am auzit ca nemtii platesc bine.

Hopes spune:
buna dimineata,
N-am avut nici o sansa acasa la calculator, asa ca m-am resemnat si de azi sunt la serviciu. In sfarsit !!! Incepusem sa ma plictisesc rau acasa.
Diana R
TLaura am vazut pozele in care arati suuuuper si se vede ca v-ati simtit excelent. Mi-ai facut pofta de mare si de soare
Gusta pai invata olandezul romaneste sa-l aduci si pe el in RO. Mara ta vorbeste si romaneste?
Mephala ce fac baietii?
Eftimie C tinem pumnii
Mik, Vikinga, Delidana, Tzuniiii si restul fetelor ...hai trezirea

Eftimie C. spune:
Ciao Hopes!
In sfarsit aud si eu pe cineva ca se bucura sa mearga la servici
Nu stiu pe unde sunt fetele si ma ingrijoreaza Carmen care de obicei e cea care ne da prima binete.