Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 11

CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Eu tot la munca si nu mai am chef de nimik. La noi ploua si sper sa se opreasca pana plec eu ca nu am umbrela...si vreau sa ma duc sa ma tund... nu mai suport parul asta, vreau sa ma tund scurt.
Vikinga ti-am vazut pozele, ai niste copii tare frumosi.
Anky sanatate.
Gabrielama si mie mi-a placut ieri si azi in Bucuresti...liniste si pace, ziceai sa m-am mutat in alt oras. Ai dreptate, sa vezi de luni
Sabina adevarat a inviat! Ce bine de tine...cum este vremea la Busteni?
InaC sarcina usoara in continuare.
Cuscra oboseala nu o mai simt, deocamdata. M-am remontat zilele cat am sta acasa, da parca vad ca de saptaman viitoare o iau iar de la capat. Te-ai apucat de gradinarit?
Anda hai ca vine weekendul...mai ai un pic.
Eftimie sper sa ai parte de vreme frumoasa, la noi ploua deja.
Laura, Claudia, Mamica
Tzuni ce bunatati ai facut....ma primesti si pe mine la masa?
Carmen unde esti?
Dordia si noi te pupam...si pe puiutul mic
Crys si Dany

CRISCOSTY spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Ziua buna! Eu tot la munca si nu mai am chef de nimik. La noi ploua si sper sa se opreasca pana plec eu ca nu am umbrela...si vreau sa ma duc sa ma tund... nu mai suport parul asta, vreau sa ma tund scurt.
Vikinga ti-am vazut pozele, ai niste copii tare frumosi.
Anky sanatate.
Gabrielama si mie mi-a placut ieri si azi in Bucuresti...liniste si pace, ziceai sa m-am mutat in alt oras. Ai dreptate, sa vezi de luni
Sabina adevarat a inviat! Ce bine de tine...cum este vremea la Busteni?
InaC sarcina usoara in continuare.
Cuscra oboseala nu o mai simt, deocamdata. M-am remontat zilele cat am sta acasa, da parca vad ca de saptaman viitoare o iau iar de la capat. Te-ai apucat de gradinarit?
Anda hai ca vine weekendul...mai ai un pic.
Eftimie sper sa ai parte de vreme frumoasa, la noi ploua deja.
Laura, Claudia, Mamica
Tzuni ce bunatati ai facut....ma primesti si pe mine la masa?
Carmen unde esti?
Dordia si noi te pupam...si pe puiutul mic
Crys si Dany
Crys si Dany

Gabrielama spune:
Declar masa de pranz: salata Cesar, cu fooarte putin sos + o cafea
Am promis o lista de produse bio/organice pe care eu le cumpar (adica cam tot ce se gaseste in Bucuresti...) + locurile de unde le cumpar (ca idee, cele mai multe le gasesc in Slegros);
- Unt BIO La Dorna (ambalaj rosu) - Carrefour, Selgros, Billa;
- Cascaval BIO La Dorna sau Camylact - Selgros, Angst
- Branza tartinabila Tartina - Selgros, Carrefour, Billa;
- Paine ecologica - Billa, Naturalia, sau fac eu acasa;
- Dulceata St. Dalefour - Selgros, Nik;
- Pateuri de legume - Inedit - Selgros;
- Miere - Apidavia - Selgros;
- Carne de pui - Puiu' Light - Selgros;
Pentru fetele din Bucuresti interesate de "problema", s-a deschis un magazin de profil pe strada Hatmanul Arbore, vis-a-vis de Spitalul de Urgenta.
Mamica Dulce - fetitele sunt la fel de pretentioase la haine si pantofi. A mea vrea numai in rochite/fustite, chiar si cand merge cu bicicleta sau rolele. Cu greu ii mai punem pantaloni pe ea! Sa va mai spun de pantofi - cumparati impreuna cu ea - pe care nu i-a incaltat niciodata...
Noi plecam azi - in vreo 2 ore - la munte. Va doresc un weekend linistit, cu multa miscare si fara multa mancare! Sau mai bine - un weekend asa cum il vreti voi!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Gabrielama spune:
Am uitat: oua ecologice Cortina - Selgros, Carrefour.
Ma mai gandesc... si mai scriu duminica seara!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

CRISCOSTY spune:
Gaby multumim pentru lista Drum bun spre munte si sa aveti vreme frumoasa.
Crys si Dany

carina spune:
Salutare,
Anca: la fel ma simt - parca as avea capul de o tona. Mersi de intrebare si sper ca tie sa iti treaca mai repede
Cris: mersi ca imi amintesti ca vine weekendul. Abia il astept.
Restul de fete ce faceti? DOrmiti sau sunteti la plimbare?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

gusta spune:
Anda prezent.Eu am mai plantat niste flori si am facut de mancare si acuma pauza de suc ca dupa ma duc sa trang in bucatarie.
Delia spor la varuit.
Cuscra da ce vorbareata ai fost azi.
Gabriela distractie placuta la munte.
Tzuni gata treaba.
Carmen nici un semn pe ziua de azi.
Dordia eu am mai zis ca la ce baietel cuminte ai imi faci dor sa mai fac unu.
Eu ma simt super ametita si ma chinuie o durere de cap asa ca cred ca ma dupa ce strang ma duc sa ma intind pe canapea.
O intrebare am vazut azi un cd cu Cindy Crawford cu niste exarciti ce parere aveti sa imi cumpar sau sa stau cuminte,ca eu multe chesti mi-am luat si nu am folosit,delasatoare mai sunt.
Marilena si Mara Augusta

violeta70 spune:
Buna fetelor!
Eu sunt la Brasov, din pacate in casa. Aici este o vreme imputita, innorat, acum ploua, acum se opreste. Asta este.
Ieri am fost in Poiana cu Matei (nepotelul meu) si cu Eugen (al meu sot). A fost superb, vreme frumoasa. Am urcat cu telecabina pana la Postavarul, unde era zapada. Apoi am coborat in Brasov. De ieri pana duminica sunt "Zilele Brasovului". Am urmarit Junii care au defilat pe cai si o superba defilare de masini vechi (trabanturi de toate culorile, si alte masini vechi). Apoi am mers in Piata Sfatului si am mancat Pizza si am ascultat muzica (erau diverse concerte). Din pacate azi nu am iesit decat pana la piata si ploua marunt si mocaneste.
Sa vedem maine cum va fi. Sper macar sa nu mai ploua.
Fetelor aveti niste copii superbi ( Vikinga, Gabrielama, Zuzilici, Tzuni, Gusta, Mephala, Liris si celelalte fete)
Zuzilici este noua casa? este superba si atat de intima!
Gabrielama nu esti cea mai "batrana" de aici, eu implinesc in august 38 ani. Bine ai venit si stai linistita, cu noi vei da jos cele cateva kilograme in plus.
Gusta de cand te intereseaza gura lumii? Va sta foarte bine impreuna. Si nici nu se vede diferenta de varsta. Atata timp cat voi va intelegeti si tineti unul la celalalt, este ok. Restul nu conteaza. Aveti o minunatie de copil impreuna si asta este tot ce conteaza. Mersi pentru lamurirea privind casutele in miniatura. Sunt superbe.
Cu greutatea nu prea stiu cum mai stau, cand am plecat (pe 30 Aprilie) aveam 63.5 kg. Era de asteptat, tinand cont ca am mancat din toate, si mai ales proteine (carne, barnza, oua). Dar nu-mi fac probleme, atata timp cat nu depasesc 65 kg. Sper ca luni, cand ma voi cantari, sa nu am un soc. Oricum va fi nu vreau sa ma stresez, ca stresul cauzeaza.
Va las acum, ca poate iesim un pic sa ne plimbam, daca se mai insenineaza.
Va pup si va doresc o dupa-amiaza cat mai placuta, si un week-end cat mai placut, daca nu mai intru.
Pupici

Eftimie C. spune:
Ce zi nasoala
Laura ca tot intrebai de varsta, eu fac curand 31ani.
Carmen imi pare rau ca decizia juriului te-a trimis pe locul 4, oricum cred ca esti fericita ca forumistii te-au situat pe primul loc Eu admir poza ta si consider ca e o adevarata CLIPA DE VIATA.
Gabrielama multumim pentru lista de produse eco.
Sa-ti traiasca motata, ca e tare dulce si frumoasa si va doresc weekend placut la munte.
Claudia poate ca odata cu nunta lui Tzuni, gasim un adevarat motiv sa ne apucam de slabit si sa eclipsam modelele si frumusetile de la Pro.
Delidana sper ca azi n-ai zugravit.Sarbatoarea e mare!Sa ne arati poze.
Zuzilici Isabella e tare scumpa si a avut o tinuta demna de o
In poze apare si mami tau?Semanati tare bine.
Sabina ai parte de timp frumos si odihna placuta la Busteni.
Criss sa pui poze cu noua ta tunsoare.
Va si merg la bucatareala, ca vreau sa fac o prajiturica si sa vopsesc oua pentru duminica.