Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 10

Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne dragute!
va scriu de la birou, caci gata cu vacanta!
Tocmai mi-am luat micul dejun, alaturi de voi (adica citind din urma) - cappuciono fara zahar, crakersi cu dulceata de coacaze negre, fara zahar (eu imi cumpar St. Dalfour, nu are nici indulcitori, este induclita cu suc de fructe, delicioasa... si organica!) si branza de vaci.
Aseara am facut 35 de minute de tae-bo, dupa DVD; m-am bucurat foarte tare ca am reusit, desi acum ma dor tot felul de locuri pe care nu stiam ca le am in corpul meu.... Si n-am mai mancat decat vreo 10 capsuni, cu iaurt pe ele.
Tot aseara am vazut un film, ecranizare a unei carti pe care am iubit-o cu disperare - "Impreuna", de Anna Gavalda, pe care o recomand din inima. Filmul a fost dragut, nu atat de dragut precum cartea, dar OK. Din pacate pentru mine este in franceza (Anna Gavalda este din Franta) si cum eu nu vorbesc aceasta limba (of....) nu am relationat deloc cu dialogul, neintelegandu-l; iar dublajul in engelza era odios... Oricum, daca doriti sa cititi o carte buna, va recomand aceasta carte si aceasta scriitoare, in general.
Zuzilici, La Multi Ani pentru printesa! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Este o scumpa! Iar rochita, de fapt toata costumatia... super!
Ma duc la treaba si revin mai tarziu.
Sa nu uit - azi dimineata, Bucurestiul era un loc chiar placut. Soare, racoare, cum nu se claxona in disperare se auzeau chiar si pasarele cantand, drumurile aproape goale... Din pacate, de luni ne intoarcem la "realitate"!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Sabina spune:
neata! sunt la Busteni, reintru luni in forta.
Hristos a inviat si...spor la slabit!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

ina C spune:
Buna dimineata, fetelor!
Imi cer scuze ca nu am reusit sa raspund la timp, iar acum nu mai stiu sigur cine m-a intrebat:
Bebe e baietel si are 28 de saptamini.Am luat pina acum 8 kg, putin fata de prima sarcina.
Dordia, poti sa-mi spui ce suplimente ai luat in sarcina si pe ce perioade?
Eu am primit Elevit, Ferro-Folgamma si Magnerot...mi se pare ca sunt multe....
Va doresc o zi minunata!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 26+

gusta spune:
Neatza.
Gabriela vazut iepuras pictat si frumos.
Zuzi vazut printesa frumoasa de ziua ei.
Laura si eu astept poze.
Tzuni imi spui ce ai facut bun de papi?
Cuscra cum mai stai cu oboseala.
Carmen gata treaba.
Anda da de la ventuza mi se trage.
Ina putin mai ai si tu pana ai sa il ti pe bebe in brate.
Sabina te asteptam luni.
Florile nu sunt toate plantate ca ieri a tras o ploaie asa ca nici nu stiu ce sa fac ca azi e sarbatoare si nu stiu daca sa plantez mai departe.Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta

carina spune:
Neata,
Am o zi tare imputita azi: sunt in asteptare de rusi si parca m-a lovit trenul. Asa mi-as fi luat liber azi, dar amandoi team leaderii mei is in concediu asa ca.....
Laura: nu am tinut cont de calorii, am mancat cat un purcel pana m-a durut stomacul de-a dreptul. Nu stiu cat am pus pe mine, ca fiind chiar inainte de rusi nu e relevant - sunt balonata, umflata. Asa in situatia asta, am aproape 1 kg in plus (deci am sarit de 54). O sa vad mai clar saptamana urmatoare.
Zuzi: o minunatie de printesa ai
Ina: sarcina usoara in continuare.
Carmen: ce faci azi?
Claudita: tu ce program ai?
Meniuri nu mai postati?
Meniul de azi:
salata de fructe (100g de cantalup+150g de capsuni)+ 1 muffin
piept de pui la cuptor (150g) + pastai galbene fierte (250 g)+ 2 rosii micute
pangasius la cuptor (150g)+ cartofi copti (150g)+salata de rosii+ ceva dulce (inca nu stiu ce)
Va pup si intru mai tarzior,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

mamica dulce spune:
Neata si de la mine dragele!!
Vad ca nu sunteti in forma mare azi...nici eu, am un kil in plus...ieri a fost zi de leneveala, parca am fost in coma toata ziua , m-am trezit doar sa mananc Si am mancat nu gluma. Mi-am facut toate poftele, de la chinezarii, ciocolata,inghetata si hamburger. Daca n-ar exista din astea pe lume, zau c-as ajunge subnutrita in doi timpi si trei miscari
In fine, tot pe la 74 ma invart, asa ca nu e chiar de rau.Mai ales ca tre' sa-mi vine rusii si sunt si de la asta umflata rau.
Anda...poate te simti bine mai tarziu, gandeste-te ca maine vine weekendul.
Ina...felicitari pentru baetel, sarcina usoara in continuare!
Salut toata trupa, ma duc sa strang pe aici ca e ca la nebuni dupa ziua de ieri, apoi pragatit hartii,cursuri(3) astazi...ooof, ce m-am saturat!
Bine macar ca e cald si soare, poate pun o fustita astazi

Tzuni spune:
Gabrielama, aseara si eu m-am plimbat pe strazi cu Meri si era asa frumooooos: liniste, oameni putini, masini mai deloc...sa tot stai intr-un oras linistit! Bravo pt tae-bo. Eu tot incerc sa ma mobilizez pt sala si piscina - sunt la doua blocuri distanta de mine, da-s prea grasa ca sa ma misc pana acolo
Gusta, am facut curcan cu smantana si paste. A iesit ok.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

dordia2000 spune:
Zuzlilici...ce printesa dulce....sa va traiasca si sa va bucure vietile!!!
InaC...eu am luat Elevit si tardiferon folic toata sarcina asta exceptand medic de sustinere a sarcinii. Te si sarcina usoara in continuare. Si eu luasem in jur de 10 kg pana in sapt 28 cand am facut cerclajul si mi-am dublat kg luate...datorita sedentarismului.
Va poop pe toate!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

mamica dulce spune:
Slabuta activitate astazi...ce faceti fetelor???
Mie inca nu mi-a venit cheful de nimic...cum e la tine Anda? Mai bine?
Eu am strans putin, am bagat o masina de vase-si mai am una pe mai tarziu si trebuie sa ma imbrac sa plec la scoala + hartii. Nul, zero taiat chef!
Trebuie sa ma duc azi sa-i iau lui fi-meu adidasi de fotbal ca ma termina psihic. Azi s-a dus la gradi cu niste jafuri gasite intr-un sac de lucruri de aruncat, mai mici cu aproape doua numere, a stat in cap si a impins picioarele sa-i intre si n-am putut sa-l conving ca mergem si luam altii noi dupa amiaza.Merge cracanat,numai pe cant,dar musai! Nu intelegeti ca n-are copilul, are 2 perechi vechi de-o luna si sandale noi, si slapi,si de gimnastica si de toate. Numai ca n-au siret
ci scai,ca sa se poata incalta repede si singur. m-a disperat cu adidasi de fotbal cu siret
Sa mai zic ca s-a dus cu un tricou de fotbal alb pe care i l-am cumparat miercuri si de care nu s-a mai dezbracat de atunci decat noaptea?
Deh, tricou de fotbal cu germania.
Musai sa arate la copii ce are, chit ca curge jegul de pe el si e patat cu nutella si 3 feluri de inghetata colorata
Asa sunt si baietii vostri? Banuiesc ca fetele sunt mai stilate,la fi-meu conteaza numai chiloti curati, in rest imi spune...e egal mama, e cool asa si nu am cu cine ma intelege...cel putin azi dimineata am avut criza crizelor

Eftimie C. spune:
si de la mine cu a doua cafea in fata.Noi suntem singurei ca tati lucreaza cateva ore.Cica bugetarii sunt liberi de 2mai
Scuzati ca n-am intrat mai devreme, dar azi am avut program de trimis sms-uri si mail-uri in Italia si Franta (mama lor de limbi straine )
Noi de 1mai am sarbatorit la un gratar prelungit cu o vizita pana la 2 noaptea (Edi abia a facut ochisori).Azi stam prin zona (cica sunt concerte date de Primarie) si maine mergem la socrela si ramanen peste noapte pentru ca duminica se iese la cimitir la morminte si e o buna ocazie sa vezi toata familia adunata.Sa speram ca si vremea ne va permite ca sunt semne de