Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 9

CRISCOSTY spune:
Seara buna fetele! Eu azi am muncit, ca si maine de altfel Am venit de la munca si am iesit in parc, am stat pana la 9 asa ca nu am mai avut timp decat de un dus, culcat Dany si sa va scriu cateva randuri....sunt franta, vreau sa dorm
Gabrielama bun venit alturi de noi si bafta. Am vazut un iepuras frumos...asteptam si poze cu tine.
Zuzi ce printesa frumoasa am vazut M-a dat gata rochita...sa creasca mare si frumoasa, sa va bucure sufletele.
Nu prea am reusit sa citesc din urma, dar recuperez eu. Va pup pe toate...merg la somn ca-mi pica ochii in gura. Noapte buna!
Crys si Dany

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Seara buna fetelor!
Criscosty, Mephala, Carina, Eftimie, mamico, Hopes, Dordia, Violeta, , Zuzi,!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Hmm! Asta-i discriminare!

p.s. Astept pozele cu tine si Alina.

ZIETGEIST
Zuzilici

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Vikingii mei mici:)
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Vik ai niste vikingi superbi.

Sa-ti traiasca puii sanatosi si norocosi ca frumosi sunt de pici.

ZIETGEIST
Zuzilici

vikinga spune:
Multumesc Zuzilici, danke fetelor, am sa transmit complimentele puilor de vikingi prin o mie de pupaturi:)Zuzi vazut Bella mica si frumoasa foc la 2 anisori! Pozele is facute in casa cea noua? Pare spatioasa si luminoasa sa aveti numai fericire in ea!Nemtoaicele ati vazut topmodelele in seara asta, eeeei ati vazut si voi ce patesc fetele fara incredere in ele
? Acasa cu ele. La costum de baie inaine de eliminare au mers toate ca niste curci bete.. aoleooo! Pina si noi fricoase rau de costumele de baie am fi mers mai intepate
Care v-ati uitat ia bagati niste pronosticuri, mama poate cistiga Gisela
. Mie inca imi place Raquel dar n-as crede ca o sa cistige ea.Azi am fost la un gratar la niste prieteni si am mincat un friptan de porc, mi-a intrat pe git vad, s-a mai dus din greata de carne, dar nu ma grabesc sa o reintroduc, asa mai rarut ca-i mai dragut.Meniu azi:MD: chifla alba cu marmelada de capsuni light+ cafea cu lapteP: chifla tot alba ca asa m-a lovit pofta cu 3 felii de somon afumat si o lingura de sos pt pesteG: mix de alune si fructe uscate(is fixata acum pe amestecul asta mi se pare DELICIOS! mai bun ca ciocolata)C: o felie mare de porc la gratar, nu a fost file, nu prea gras totusi,2 linguri mari salata de varza murata, 2 linguri mari salata de legume cu sos de iaurt, 1 lingura sos de usturoiAm avut pofta de un desert acum asa ca am facut o salata de fructe din capsuni, citeva boabe de struguri si fulgi de cocosVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

liris spune:
Dragelor,
multumesc ptr complimente. ar fi misto dc Robert ar fi si cuminte pe cit e de frumos . eu pe de alta parte nu-s nicidecum asa de minunata, supla, etc cum ati avut voi gingasia de a ma complimenta, but thanks.
Vik ai niste copii f. frumosi. Aldo, pina acum nu mi-a fost clar, dar si el seamana bine de tot cu tine.
nu stiu ce sa va povestesc ....... nu prea am nimic interesant de spus ...

Luna75 spune:
noapte buna ! si de la mine
eu acum m-am trezit (ora 5 dimineata) si ce as putea face la o ora asa de matinala ?!

tlaura spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by tlaura
Seara buna fetelor!
Criscosty, Mephala, Carina, Eftimie, mamico, Hopes, Dordia, Violeta, , Zuzi,!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Hmm! Asta-i discriminare!![]()
p.s. Astept pozele cu tine si Alina.![]()
ZIETGEIST
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Scuze, scuze,

Am vazut pozele cu printesa ta; fara comentarii! E superba, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Da, o sa pun si poza (caci practic am facut numai una si vreo doua cu copii), dar astept poate ne vedem si in seara asta si mai facem cateva!
Desi sunt slabe sanse!
Carina, e soare pe la noi, dar nu atat de cald pe cat mi-as dori. Sunt in jur de 20*C.
Eu sunt curioasa: cum te-ai descurcat de Paste? Adica ai mancat ca si pana acum, in limitele caloriilor? caci eu desi m-am straduit nu am reusit!(da' bine ca scriu cu rima)!

Si bineinteles ca am pus un kg la loc. Sau aproape un kg! Partea proasta e ca acum nu mai imi gasesc ritmul si banuiesc ca o sa mai dureze ceva!

Dordia, un

mephala, multi inainte! Desi eu as fi zis ca ai pana in 30. Undeva pe la 27. Ar fi interesant sa treci si varstele acolo in tabel; parca vad ca ma trezesc inteleptul satului!

Gusta, sa-ti traiasca Mara! Da' e marisoara, credeam ca are mai mult! Cum sarbatoriti luna viitoare?

hcclara spune:
'Neata! am treaba multa...multa!
an-k, am inteles enigma acum, sa creasca mari si sa fie sanatosi, da niste poze nu ne pui?
Carmen, multi inainte! si eu tot in iulie, 31 anul asta!
Gabrielama, frumoasa fetita ta, sa va traiasca si sa va bucure!
Zuzi, dulce Bella, si ce-i placea cu coronita, cred ca a fost tare incantata! cum e soacra?
vik, le-am vazut pe alea, da, mie imi place Wanda, si cred ca Janina are sanse, restul nu prea cred!
Plec sa ma apuc de treaba, va tzucalesc sa aveti o zi buna!
Tumpi, pe unde umbli?ca n-ai mai dat pe aici...

Tzuni spune:
neata natiune!
neata laura, ca vad ca esti prima!
eu deja am gatit pt azi si ma apuc de munca.
sunt in zona.
va pup
Ela
Tzuni mic si drag si scump si pisicos