Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Luly, io nu i-as da actimel. Acu ce sa-ti zic io am un pitic (de fapt mai multi) dar nu dau Danone sub nici o forma. Si iaurt doar natural nik cu zahar, fructe.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Haideti ca-i numai buna!
La multi ani muncitoresti minunatelor!
Fetele de prin alte zari, pe acolo se munceste de 1 Mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Neata
mai Bucuresti da poze nimic de la intalneala. Apropoo la vara creca vom merge sa ne vizitam socri asa poate cunoastem si noi un brat de fulgi.Bine mai mult avem treaba cu ministerul justitiei sa-mi depun eu dosarul pentru cetatanie ca anul asta fac 5 ani de casatorie si asa pot obtine cetatania romana.
Am vazut toate pozele cu gagici care mai de care.Mai da fete frumoase bre sunt pe forumul asta.Stau si ochesc una cu cine sa semene printesa mea si uite ca toate-s frumoase foc.

BamboAntonia pe zi ce creste seamana tot mai tare cu sotul, repede baga un fratior sa semene si cu tine. Eu sper ca de data asta am dat lovitura, ca pana acum sanse zero

Am luat 7 kg pana acum dar impresia ca am mai multe, abia astept sa scap ca asa greu ma misc prin casa cu treaba, Mario nu sta o secunda e in permanenta miscare si trebuie sa fac ordine dupa el mereu.Ieri am calcat hainitele pentru bebelina nu-mi vine sa cred ca calc din nou bady de 0 luni.Mai am ceva de pus in geanta pentru maternitate si e gata.Mai am pana la termen dar prefer sa fie gata, ca simnt ca vine mai repede de 40 sap.Azi la Iasi se arata o zi frumoasa, poate imi conving sotul sa lase azi treaba sa mergem la un gratar.

O zi frumoasa va doresc

Stela 34s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Porumbito, , pe aici lumea se lupta sa scape de cetatenia romana si tu vrei s-o capeti?!!!
Poi fetelor, haideti odata, aviz Madaluta mai ales, ca tareeee mi-e dor sa scot majoretele de la naftalina...si ele saracele abia asteapta ca au intepenit de cand zac nefolosite!
Vazut pozici meseriase, Oana de Dia m-a inebunit cum mirosea ea lalelele, Antonia de Bambo tare smechera cu ochelari (chiar ii tine la ochi, nu trage de ei?), o Ale fericita cu tati si mami langa ea (Adina, tu radiezi fata draga cu consortul langa tine).
Lucia, Maria-sa este campion in iritatul la fundic (s-a nascut cu pielicica sensibila). Incercat n creme,dar aerul face minuni. (partea proasta este ca face pipi pe unde apuca, ultima oara de niste carti, chiar si alte treburi cu alta consistenta in mijlocul casei) dar sanatos sa fie, bucurosi le-om duce noi pe toate...asa se vindeca cel mai bine!
Ruxandra, multam fain de pontul cu Plaza, trimis una bucata barbat pe acolo si intors cu una bucata pereche sandale perfecte (marimea 24 dealtfel )
Mamici minunate si intalnite, mor de ciuda ca nu am putut sa ma alatur voua, a fost omor de omenire la banca, nici la baie nu am ajuns decat seara dupa 5...dar astept poze cu interes...
Voiam sa raportez ca Rares a renuntat singurel si de buna voie la suzi...am baiat mare!!!
Si nu mai stiu ce voiam sa zic...poate-mi amintesc si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Porumbito, , pe aici lumea se lupta sa scape de cetatenia romana si tu vrei s-o capeti?!!!

Nu rade ca eu am avut si interdictie in Romania pe 6 luni tot cu casatorie cu cetatean roman si cu toate taxele platite la stat. Pana in ziua de azi mii dator statu roman cu 7 mil.Pentru mine e un stres mare cetatania asta, copilu roman, tasu la fel si eu sunt rezident.Eii da scap eu si de stresu asta. Dau petrecere cand obtin cetatania

Stela 34s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bai nene...,zic si eu ca mi-e barbatu' acasa si stau mai mult la calc...,da' de unde...,ca nu ma lasa cica-i este dor de mine,Crinuta calare...,abia ma strecor sa dau si eu un 'neata' la fete...
ne pregatim sa iesim la iarba verde si sta cu paru'-n usa...,"ai zis 2 min..."

asadar...,ieri am iesit la intalneala din kiseleff sa intampinam Clujenii nostrii dragi...
daca pana acum ziceam ca "vai ce draguti sant fulguletii nostrii in realitate...",ieri mi-am intarit convingearea...,am cunoscut 'maslinele de garga' si 'buzita superioara' de-ti vine sa mushti din ea...,mortala minunea de Sara...,este frumoasa in poze...,dar in realitate este minunata...,ne-am indragostit de ea si eu si Claudiu si-am zis ca tre' s-o mai vedem macar o data
adevaru-i ca pe Kiki(care este o tipa super de treaba nicidecum o batausa,cum ameninta ea),am anuntat-o ca de acum a intrat in hora intalnirilor...,tre' sa joace nene...,a promis ca da!
restul trupei sant deja nelipsiti de la intalniri...,Grigore carliontatu' si amorezu' lu' fiica meaplus fratiorul lui Matei care abia l-am vazut 2 min...in rest era pe topogane,David suparaciosu' si frumosu',Alexia ,prietena noastra de-o viata,Luca,scump si papacios si nu in ultimul rand Maya,scumpa noastra piersicuta
mi-ar placea sa ne vedem fff des cu ei,intalnirile astea ma fac sa ma simt minunat...,acum parca imi este dor de ei...,deci pe cand viitoare intalneala?

am si pozici dragute,facute la repezeala cu copii care nu stau o sec unul langa altul...,baietii indragostiti de carucior si bebelus,iar fetele indragostite de mingii de fotbal...,scumpiii focccc

Asizaaaaaaa,
adica ne vedem de ziua mea???ieeeeeeeeeee,ieeeeeeeeeeee,la mareee,la soareee,abia astepttttttttttttt

acum fuggggg ca dejaaaaaaa am intrecut masura cica

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Asizaaaaaaa,
adica ne vedem de ziua mea???ieeeeeeeeeee,ieeeeeeeeeeee,la mareee,la soareee,abia astepttttttttttttt

...auzi, nu vrei sa-ti muti ziua dupa 5 septembrie? ca poate si noi prestam anul asta, asa ca ...mai gandeste-te :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

wow,am vazut niste poze absolut SUPERBE cu niste fulguleti absolut superbi,ce mai, niste scumpi,iar tu dandusulearati minunat cu burtica!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

alt santier.

papadiile fac bine, multam, avem productie mare anul asta, si le ciopartim cu drag si atentie, ca tre sa le trecem gardul la cei 12 (doispe!!) porci de guineea si 3 (trei!!) iepuri ai vecinei...

am stat ieri in prima tura mai mult de juma de ora proptiti langa o balta. cand am plecat spre casa era beoaca uda pana la genunchi si murdara de noroi ca un purcel, iar balta asanata de-a dreptul..
in tura doi ne-a facut ploaia absolut ciuciulete...ploua cu bulbuci,dar ce sa-i explic eu ei ca facem hapciu pe urma...era ocupata sa ude florile :))

operatiunea casapirea suzetei nu o incepem inca. nu are nevoie de ea decat la somn, si nu vad de ce as priva-o de ea...

dia multam de pozele cu talonetul. ala e :)) si da, e incorporat in toti pantofii beii.

am vazut toate pozele, absolut toate, si iar spun..mai sa fie. nu stiu cum s-a nimerit dar ai mai ai frumosi sunt ai nostri :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,mortale pozele!!!Minunati fulguletii,unul mai frumos ca altul!Si mamicile de nota 10!!! pe toti!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput