Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. asa, si cum noi suntem pe picior de plecare mai vreau sa zic -repejor, repejor:

Adina si Dia, pozele voastre de Pasti sunt minunate.. parca faceati reclama la familia ideala. Chiar Adina stralucesti toata cu tati pe langa. Si asa mult mi-a placut poza cu voi doua (la micul dejun?) in bucatarie - ciocnind un ou cu Ale. Iar pe Oana in sarafan si puloverul verde (absolut bestial, vreau si eu.. ah, pt mine ) a remarcat-o si Matei.. (canta: o fetita in rochita )

Ochii verzi ai Antoniei vor baga mai incolo pe careva in boala. Admirat si fluturasul roz. Bambo ea chiar merge cu papucii aceia, adica nu se impiedica? Ah, si cat sta cu ochelarii pe nas?

Luciaro, noi in caz de popou inrosit folosim in primul rand crema care sa contina oxid de zinc; cum is cele de la Sanosan, Mustela, etc. In cazurile mai nasoale avem un preparat dupa reteta pediatrei. In rest sfaturile clasice cu lasat la aer, spalat cu apa+sapun, lalala.

Danutz revin cu piscina.

Laura, si tie vreau de mult sa-ti zic ceva. Revin.


Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si un gand special pt Madaluta, care intra pe ultima suta de metrii. Ma gandesc la tine mami curajoasa si tin pumnii stransi, stransi sa fie totul minunat si bine.

Si noi o asteptam cu drag pe printesa, surioara de fulguletz.





Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mai vreauuuuuuu! Ce frumos a fost sa va vad LIVE...ce Madonna, ce Rolling Stones,...frateeee Mamici de mamici de fulguleti.
Intai mi-a iesit Zana buna-n cale, Dandusa, cu o burtica mica mica si slaba si draguta foc...n-are 15 ani. Bubuta de Crinuta e zbir.
Teutz??? E exact ca-n poze, bunatatea intruchipata si firava! Alexia era frumoasa adormita din leganutt...ii cam picau ochii gura.
Yagmur enervanta a slabit! Luca are o figura de "dur".
A fost o placere s-o vad pe Ralumat cu David, un cuminte si jumatate! Daca eram mai agere io si cu Ruxandra ne-am fi ales cu cate-o masinuta dar n-am avut loc de Ralumat care a zis ca sunt proprietatea copilului.
Mai spre amiaza, evident ca boierii ...aparura Conu, Boieru si Ruxandra...ma intrebam...bai io or sunt idioata??? parca Rux avea 2 baieti..atunci ce cauta o fetita in carut, cu bucle, fin, magnific...versus Grigore. Matei l-am zarit vreo 10 secunde...intr-un du-te vino era.
Persicuta Maia (sau Maya?) o salutam cu interes si drag ca-i dadea nisip lu Garga ca dansa sa-l imprastie cu palmele pisti tat.
Acestea fiind zise, am incalecat p-o sa si v-am spus povestea asa.


KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Multumesc mult tuturor pt raspunsuri!
Se pare ca nu numai mie Bepanthene mi se pare mai mult reclama... Sa zicem ca e ceva mai bine acum...

Fetele-cochetele-bucurestencele, noi ascultam aici povesti ca a fost frumos azi, da' POZEEEEEEEEE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Fost la intalnire in Kiseleff, super intalnire, mamici de nota 10, fulguleti care au crescut si nu mai au nimic din trasaturile de bebe de anul trecut. Am cunoscut-o pe Sara Maria, care e o scumpaaaa si atat de linistita… (are niste ochisori si o gurita… de-ti vine sa o musti nu alta). Eu n-am avut aparatul foto la mine, asa ca poze n-am.

Am scapat de muci! Se pare ca tusea era tot din cauza mucisorilor. S-au dus mucii, s-a dus si tusea. Am ramas doar cu o maraiala de zile mari (sper ca din cauza caninilor care sunt pe punctul de a iesi) si cu niste crize de nervi de toata frumusetea.

Iulia-Stefy, Alexia se joaca deseori cu batista bebelusului, i-am explicat cum se foloseste, i-am aratat de nenumarate ori… nu vrea si pace. Cand pornesc aspiratorul e jale.
Ktrinel, si noi trecem printr-o perioada tare urata de istericale, tipete si aruncat pe jos. Sper sa treaca repede, ca altfel o iau pe campii… Sunt convinsa ca rasfatul nu are legatura cu chestia asta. Multa rabdare si nervi de otel iti doresc!
Dianarus, multa sanatate va doresc!
Saryta, Antonia e fetita mare, mai! Bravoooo!
Bambo e dulce foc fluturasul Antonia cu ochisori verzi!
Adina, sunteti atat de frumosi toti trei si radiati de fericire!
Dia, Oana e o scumpa. Poza in care miroase lalelele imi place mult de tot!


Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Da, Luciaro eram si noi prin parc, asa ne plimbam noi pe la pitici - fiecare cu fata lui. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Noi cred ca o sa ajungem pe la pitici prin fiecare we asa ca poate o sa ne vedem odata.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Putem da Actimel la fulguleti
pt ca Di e mare amatoare de Actimel si Isa normal ca pofteste si ea.


Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ce frumoaseee povesti au bucurestencele.......da' sa nu-mi ziceti ca n-ati avut niciuna aparatul foto la voi ca vin cu biciul ...

Ktrinel, in leg. cu suzeta...io-ti spun drept ca MIE mi-era frica sa incep operatiunea "banare"...mi-era teama de reactiile lui, mai ales in public...dar uite ca-mi luai inima in dinti, am avut parte doar de una bucata crizutza (si aia acasa), iar la plimbare sau la cumparaturi nu mai are treaba acum...scria pe undeva pe unde-am citit ca e bine totusi sa-l dezveti de suzeta cand nu are loc vreo alta schimbare majora in viata lui (ex. inceperea gradinitei sau mutatul intr-o casa noua etc)...si cum am "cujetat" io adanc, mi-am zis ca acum e momentul la noi, caci in viitorul apropiat sigur se vor intampla multe alte lucruri noi in viata noastra!...oricum la suzi inainte de culcare nu vreau inca sa renunt si asta chiar nu ma streseaza momentan si nu cred ca am motive de ingrijorare...asa ca, curaj tie! S-ar putea sa ai surpriza sa nu faca urat! pupici muuulti....

Constantencelor, ne vedem???? ...rezolvat cazare la mare (gratie/multumita/datorita astea cer dativul...am si eu un fix din scoala, deci ignorati cu gratie) lui A_deju ) in perioada 23-29 august...

Madaluta, odihna placuta...ioi ce putin mai ai...Doamne ajuta sa fie bine!

Va pup...noapte buna!

Edit ca mai vroiam sa intreb de Laura...cum sunteti??? Ce mai zice/face bona?


Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Luciaro, sa stii ca noi folosim Bepanthene cu mare succes, in schimb cand e iritata exista Bepanthene Plus, isi face efectul dupa 3 aplicari si ne-a scos din incurcatura mereu. Sanosan cu oxid de zinc ne-a mai ajutat. Oricum e cam pe incercate.
Poze am facut putine eu si sunt pe laptop asa ca descarc mai tarziu. Oricum nu stateau o clipa locului, greu la pozat...Ruxandra si Dandusa au facut ceva mai consistent, parca si Ralumat.
V-am zis ca-s dusa cu pluta nu?....ei bine ieri am mers pe jos de la Aviatorilor pan' la 13 Septembrie, ma cam usturau talpile, mi-am adus aminte de tinterete cand mergeam zilnic 5 -6 ore pe jos, refuzam sa merc cu masinile...da' ne-am bronzat si io si Garga, Garga a adormit in 5 min dupa ce am plecat din parc, luat sandalute pt. Sara, papat un snack, baut ape, schimbat pampers in fata la Ateneu pe iarba, jucat cu porumbei, tras sufletul si la picior taica. Am ajuns in parc la noi stat pan la 7 seara....la 8.30 Garga a cazut la datorie. Io trezit la 5.30 ca vaca Lola, cred ca am imbatranit.

A-deju pai asa-mi esti ... si io la mare? Nu e valabila treaba cu primu' venit primu' servit? Asiza da detalii te rog cu cazarea la mare.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandro, ai zis ca revii, revii si nik, ai adormit sau ai plecat? Doamne tu esti Globe Troter maica jur! Unde mai plecarati iara??

Si ca mi-am amintit...se poate Doamnelor....vin aseara cu gandu' sa ma relaxez putin dupa atata mergatura sa citesc ceva...O PAGINA?? atat ati scris, de fapt atat nescris...se vede ca e frumos afara. Azi nici atat nu va prinde omu'.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput