Fulguleti de nov-dec-06 (171)
Raspunsuri - Pagina 19
dianocica spune:
minunatili, care aveti chef de iesire pe zi ploioasa (ca cica o sa mai tot vina), va asteptam cu drag in vizita, avem cam un hectar de casa , loc gramada de joaca pt puradei, jucarii la greu.
net tot pauza, asa ca...ne mai auzim noi. daca n-aveti tel meu sunt sigura ca se gaseste careva sa va ajute :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Ktrinel spune:
Danutz, hai sa va fac istoria papadiei : in engleza ii zice dandelion, de fapt e din franceza dents-de-lion (dinti de leu)…alt nume frantuzesc este «pis-en-lit», pronuntat cum v-am zis mai sus…si vine de la legenda lor ca cine mananca papadii, face …pipi in pat ..
Acum pe bune, pt gazon , asa cum il vrea lumea in america, verde si neted ..sunt o adevarata pacoste…
yagmur, bine ai revenit!
dianocica,bey, dar ne-ai zapacit cu casa ai...ok, ne-am ofticat destul... hectar??...niste dovezi ai?...
asiza, cum e vremea pe acolo? o caut pe maica-mea care e la londra de vreo sapt...si nu dau de ea deloc ...deci ori e prea frumos si enjoy, ori e prea urat si e nervoasa sa ma raspunda la telefon.
flore26 spune:
Am revenit pe baricade...rupta, da rupta de obosita, dupa un concediu in care speram sa ma odihnesc...Cum a fost? Bine...dar tot in masina...hai la Milano, hai la Roma, hai la Vatican ( care merita oricata oboseala ), hai sa mancam, la o distanta de 180 km, ca, de, la ei 180 de km sunt ca la noi 20. Am mancat de toate, numai bunatati, cu exceptia pizzei, care, sincer, nu/mi place...o prefer pe cea romaneasca ...Am ajuns si in Germania, marti, rupta de obosita...cel mai rau imi pare ca nu am ajuns la CHINICO si la BEA. Sper, data viitoare. Drumul spre casa a fost groaznic...am plecat din Ge miercuri, la ora 16 si am ajuns in Ro joi la ora 11 dimineata...am zis ca si mor, lucrau pe autostrada si a fost de nedescris. Va imaginati ca nu am dormit deloc, tot drumul, ba mai mult, la ora 11, cand am juns in tara, am plecat direct la Bocsa, dupa Alessia. Am apucat si eu sa dorm joi seara, dupa 36 de ore...Alessia a facut de luni febram despre care nu am aflat decat miercuri...Surpriza: 2 masele, fiecare iesita pe jumatate...Toate bune si frumoase ( cat de cat), mai putin doru' de Alessuca...ziua era cum era, dar seara ma apuca un dor...ea era bine, rasfatata de o multime de unchi, matusi, verisori, bunici, strabunici...Cand ne/a vazut nu a vazut nici o reactie, nu a fugit la noi, nu a zis nimic, pur si simplu se uita cu ochii goi...eu am inceput sa plang...dupa cateva minute a inceput sa rada, si zicea "mami", "tati"...nu s/a mai dezlipit de noi, dar nu era la fel de dragastoasa, era schimbata...Acum si/a mai revenit...nu stiu daca am facut bine ca am plecat fara ea, oricum faptul e consumat...dar a fost PRIMA si ULTIMA oara cand plec fara ea...cel putin asa gandesc acum, pentru ca nu mi/am imaginat ca ne va simti lipsa asa de mult...Acum mai am nevoie de cateva zile sa ma refac...toata ziua ne dragalim, ne pupam, ne rasfatam...Am pus cateva poze cu printesuca mea...cu noi, in Italia, sper maine...POZEEEE CU PRINTESUCA
12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
bamboletta spune:
Salutare
Vizionat toate pozele sunt superbe care mai de care mai frumoase
noi suntem bine dar fara chef de scris,am rusii la bord si ma simt cam rau
si Antonia mai nou face "pa" la toata lumeadar sunt persoane care nu-i raspund si ea insista
Ruxandra-vreau si eu piscina pt bb-ii,mai da ce vorbaret e conul ,ce-am mai ras cu "cicha desnuda"
Flore-bine ati revenit
Iulia-stefy-nu ai putut sta cu ea la cresa azi?eu asa as vrea cand o voi da pe Antonia la gradinita sa merg cu ea cateva zile pana se obisnuieste,tin pumnii sa fie bine si sa-i placa
Laura-bine ati revenit acasa multa sanatate lui Danisper sa fie bine cu bona
Ktrinel-ce nazbatii mai face Julia ?
Raluca_u-am fost si noi in metro sambata si nu era oferta la pampersii huggies ,printesa
Yagmur-bine ati revenit
Dianocica-chiar asa vrem poze cu hectarul de casa
multa multa sanatate fulguletilor bolnaviori
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
a_deju spune:
minunatili, minune mare.. a beut motanu' lapte cu cacao (adica fulga cu nesquick) :)) va zic si cum, da' sa nu ma propuneti la inchidere de cont :))) mihaiul l-a tinut de maini, si io i-am indesat biberonu'-n bot... puteti sa ma injurati, sa nu mai vorbiti/scrieti cu mine in vecii vecilor amin, da' io alta solutie ca macar sa-l fac sa guste ce e in bibe nu am gasit... intentia mea a fost sa traga macar o gura, sa-l vad ca se stramba, ca nu-i place, dar macar sa-l vad ca gusta... si na ca-i placu', si inca cum, c-a bagat de doua ori cate 200, de acu' stau si cu frica ca parca a fost totusi cam mult, dar pur si simplu nu s-a lasat pana n-a primit si portia numero 2 :))
acestea fiind zise, ma retrag cu coada-ntre picioare (da' bucuroasa c-am milkuit pisoiu'), ca morrrr de somn!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
lizzy spune:
dianocica, venim venim, cum sa nu! trimite elicopteru' repede ca avem chef de socializare! uf ce pacat ca nu am minunate ca-n bucuresti, sa ne vedem des...
ktrinel, hai ca am ras bine cu legenda papadiilor. si tata e de parere ca strica 'imaginea' la gazon
flore, parerea mea despre 'prima si ultima' data cand mergi fara ea... cordonul ombilical s-a taiat de mult, pt ca asa trebuie sa fie... cu cat creste, cu atat mai des va avea nevoie (si tu si ea) de nitzica despartire. ea sa invete sa se descurce cu altii (si se pare ca s-a simtit de minune! ceea ce e foarte bine, inseamna ca ai crescut-o suficient de independenta, e ok!) tu sa inveti sa... te descurci fara ea. sa-i dai drumul de langa tine, asa, putin, sa-i lasi si pe altii sa-i arate despre lume, sa o invete chestii multe si marunte. si micile despartiri fac dragostea mai mare, cu timpul, ai sa vezi. stiu, suferi cand vezi ca nu-ti sare din prima in brate, ca arata oarecum indiferenta... eu cred sincer ca ei nu au acum notiunea timpului, asa cum o avem noi, cred ca ei nu realizeaza ca lipsim de langa ei cateva ore sau cateva zile, daca in acel rastimp viata lor e o continua placere si satisfactie. cred ca alessia nu a realizat cat ati lipsit voi pt ca i-a mers excelent si de aici pasivitatea initiala. apoi si-a amintit giugiulelile voastre si a realizat ca nu v-ati mai dragalit de ceva vreme. eu sfatuiesc in general sa mai mergeti si fara copii. mai ales daca in acest timp copiii se pot bucura de compania fericitilor bunici. nu-i privati pe bunici de satisfactia asta imensa. scuze pt polologhia lunga
a_deju, vai vai vai auzi la ea a traumatizat motanu cu imobilizarea si desclestarea coltilor de miau ca sa vare bibele cel scarbos no si ce? fapt consumat, misiune indeplinita. daca te incalzeste cu ceva (desi cred ca te-ai incalzit deja toata de la succesul rasunator ) cu marc nu am fost nevoita, dar cu ianis am prestat de-astea ocazional, cand pur si simplu ii era lene sa caste gura, cand ii bagam bibele intre buze bea tot-tot (si era lapte simplu!) si ragaia frumos dupa, si avea peste 1 an sa tina cat mai bine cu varianta asta! numai ca seara, lapte cu cacao... hmmm... cacao seara... as zice ca nu e cea mai cea varianta... dimineata da, dar seara... sa ne spui cum doarme... si el sa ne spuna ce viseaza probabil niste lupte, un meci, ceva de genul asta
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Laura13 spune:
salutari mamici!
am citit tot, dar pe diagonala, ca is tare obosita. dani e un pic mai bine, fara febra azi, dar tuseste f urat. cum eurespal nu pot sa ii dau.....nu stiu ce sa fac. eu am concediu medical sapt asta, sa stau acasa cu ei, macar diminetile, pana ies afara. asa....ca sa se reacomodeze. azi a fost binisor, au fost singuri, cica ne-a strigat de vreo cateva ori dar nu a plans. sa vedem cum vor decurge lucrurile.
ruxandra super super filmuletele legate de inot. poze....incerc maine ca am destul de multe de descarcat, dar nu am vrea sa ne uitati
a deju eu nu te propun ca, sincer, am facut-o si noi o data, nu cu laptele ci cu papa si dupa prima lingurita a ras un castron plin ochi. a doua zi nu am mai avut nici o problema.
donia minunatele pozele, asiza denis e parca, mai minunat (exista grad de comparatie pt minunta? nu conteaza) pe zi ce trece, de alessia ce sa zic? ca ma indragostesc de fiecare data cand o vad.....
apropo de ce zic copiii.....al meu zice cam asa:
mama, tati, bubu, ica (bica), deea (andrea), sheshi (stefi), atei (matei), papa, apa, bischi (biscuiti), apei (paine)
aca pt reclame, s-a stricat, a plecat si inca ceva, dar nu mai stiu...
abu - autobuz
taitai - tramvai
popou - popou
ate/nana - lapte
nana - nani
aua - laura
dani - dani
abu - buba
aici - aici
arici - arici
edy - teddy (ursuletul)
pi pi - carticica cu piu piu
caca, pipi (dupa ce face)
fu fu - fierbinte
abei - ardei
mar - mar
flor - floare
uf uf - pufuleti
doi/doua
si ar mai fi....dar le tot uit, am zic ca le voi scrie zilnic, dar cine apuca?
a! zice si apuca - apca. am remarcat ca, de multe ori, pune a inainte de fiecare cuvant....nu stiu de ce.
am reusit sa il invat sa raspunda dani cand il intreb cum il cheama....sunt tare mandra. dar cand il intreb cati ani are....ma ignora.
gata, fug in pat, va pup tare, n buna
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
minunatili, minune mare.. a beut motanu' lapte cu cacao (adica fulga cu nesquick) :)) va zic si cum, da' sa nu ma propuneti la inchidere de cont :))) mihaiul l-a tinut de maini, si io i-am indesat biberonu'-n bot... puteti sa ma injurati, sa nu mai vorbiti/scrieti cu mine in vecii vecilor amin, da' io alta solutie ca macar sa-l fac sa guste ce e in bibe nu am gasit... intentia mea a fost sa traga macar o gura, sa-l vad ca se stramba, ca nu-i place, dar macar sa-l vad ca gusta... si na ca-i placu', si inca cum, c-a bagat de doua ori cate 200, de acu' stau si cu frica ca parca a fost totusi cam mult, dar pur si simplu nu s-a lasat pana n-a primit si portia numero 2 :))
acestea fiind zise, ma retrag cu coada-ntre picioare (da' bucuroasa c-am milkuit pisoiu'), ca morrrr de somn!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
imi si imaginez operatiunea
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)