Regasiri (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dastefa
s0i t0.otus0i ,macar in zilele urmatoare ma inv cineva cum e cu citatele astea?

dastefa mami de DARIA -16 nov 2006

Pe linea de sus din mesajul care vrei sa-l citezi este o listuta cu o sageata mica verde-n sus... apesi acolo si scrie reply with quote...atata tot...se lipeste singura partea citata apoi scrii mesajul tau la sfarsit...nu-s eu cea mai indicata in a explica

Desire, bambo
Mephala si Dolores tot disparute sunt?
dodo epuru vostru a fost foarte generos...

ma duc sa-i fac loci-poci...apoi avem in meniu peste pane..l-am lasat gata pregatit numa sa-l arunc in uleiul fierbinte...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

[quote]Originally posted by Dbunny

Pe linea de sus din mesajul care vrei sa-l citezi este o listuta cu o sageata mica verde-n sus... apesi acolo si scrie reply with quote...atata tot...se lipeste singura partea citata apoi scrii mesajul tau la sfarsit...nu-s eu cea mai indicata in a explica

mersi mult,era chiar simplu

suna f simpatic,dar ce e aia loci-poci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

Mai, eu de citit v-am citit, mai greu e cu raspunsul...e drept c-am fost si ocupati pana peste cap zilele astea (ne-am mutat in 3 zile, impacheteaza, despacheteaza, aranjeaza, freaca, bla-bla...). Azi am bagat munci pana acum, cand am cazut lata.

ei, si cum spuneam, am citit postarea Dastefei si vreau sa-i spun in felul urmator: mergi la medic. La dermato. Neaparat. Nu te gandi c-o fi, ca n-o fi...pot sa-ti recomand cabinetele Mihalache (acolo am fost ultima oara cand am avut oarece probleme). Uite www.iasiprest.ro/" target="_blank">adresa lor. Sa ai trimitere de la medicul de familie, in caz contrar consultatia e 50 ron (cu trimitere e 20 ron).
Sper s-o scoateti la capat! Sanatate!

Dbunny, te-as pupa si eu, dar stiu c-ai fost pupata zilele astea destul, .
Chec cu cocos? eu o sa fac un tiramisu duminica, am invitat o pereche de prieteni.

Dianarus, hai ca cionesc io cu tine, numai ca am bere. . La Sovata...ce frumos! si singurei pe deasupra, .

Danita, imi pare rau de mama ta, sanatate multa si tie putere si rabdare.

Koko, of, micutul Pascal! Sper ca se simte mai bine.

Desiree, Dayanara, Angi...., .

gata...mor de somn!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si totusi am gresit undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Dastefa,apesi pe pliculetul cu sageata verde de deasupra mesajului pe care vrei sa-l citezi, si nu stergi nimic din ce iti apare in fereastra de raspuns..te duci cu cursorul jos de tot, unde se termina textul citat si scrii mesajul tau..hai ca tre sa poti...ai gasit pliculetul cu sageata? apare si in dreptul cursorului, cand il pozitionezi acolo, scris: quote..mirona unde esti cu explicatiile tale????..ca am senzatia ca am bestelit-o rau si ca fata asta nu va intelege ce zic!

bambo, suntem la adjud, la mama mea, la 50 km de bacau si cam la toti atatia de focsani, jud vrancea...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor,
Am petrecut o zi de 1 Mai superba.
Am fost la padure pe malul raului Amaradia. Iuliei i-a placut tare mult. A uitat de papa si de nani. S-a jucat, a rupt toate papadiile din zona, a batut mingea, s-a jucat in nisip, si-a pus nisip in cap, iar acasa cand am venit si i-am facut baie, i-am gasit nisip si in fund A vazut in padure calul, vaca, oaia, capra si catelul. Cand au trecut caprele, a vazut o caprita ca manca frunzele dintr-o tufa si dupa ce a plecat capra, s-a dus si ea la tufa si vroia sa apuce frunzele cu gura Noi am facut gratar, am jucat carti, fotbal si volei. Am facut multe poze, insa nu cu aparatul foto al nostru. Cand primim pozele le vom pune pe net.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dianarus, sa va fie de bine, ma bucur pentru voi..stai linistita...cei ce condamna se scuza pe ei insisi, de regula...deci nu eu....trebuie un echilibru pentru toate...tot in favoarea lor e, pana la urma...linistea si psihicul nostru odihnit inseamna sanatatea si armonia sufletului lor....

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dastefa loci poci e baita...asa clipoceste apa...de pe vremea cand eram de varsta Danielului...

mephala...checu l'am luat pre-preparat de la Lidl...dar m-am inselat..am crezut ca numai oua trebe si bagat la cuptor...da' pe yoya...si oua, si unt, si lapte...si mixer, dupa cate m,i-am dat seama on plicuri veneam doar faina amestecata cu praf de copt si zahar...dar macar a iesit bun! iote www.flickr.com/photos/dbunny/2457803930/" target="_blank">sectiunea! In continuare puteti viziona poze de la botezul unui nepotel de sambata trecuta(sunt putine si facute afara).
si aici www.flickr.com/photos/dbunny/2456979437/in/set-72157601922484976/" target="_blank">cadoul meu de ziua mamei din partea lui Dani, e un fel de inima tare facuta din ceva vata+lipici s-apoi copta in cuptor...cu o lumanarica in mijloc lipita...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny sunt casute , am zis eu gresit apartamente, au curtea si gratarul lor fiecare, ma rog, apartamente le zice si in pagina, si dau 80 de euro pe zi am platit 400 pe 5 nopti dar cred ca vom sta 6 sau 7

dianarus , ce chef am si eu de escapade in 2 si cum vad ca nu e loc , cred ca voi face eu o escapada de una singura, sotul s.a oferit sa stea cu ivan si eu sa ma duc in discoteca, insa sincer ma gandesc ca.mi va fi greu a doua zi , oboseala...

datsefa - asa patesc si eu cu ivan , seara ii iese din cand in cand niste pete-bubite pe ceafa se scarpina rau cateodata, dispar asa repede ca nici la doctor nu ajung sa le vada, apoi de cateva zile i.au iesit unele pe picior...ciudat nu stiu prea bine cu ce se mananca DA

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele.....aseara am sosit si noi acasa....a fost un concediu super...numai ca putin obositor,vizite peste vizite...toata familia vroia sa ne vada...!
Am vazut ca v-au povestit fetele de intalnirea noastra...Mark a fost topit dupa Sophia...m-a distrat ca atunci cand s-au intalnit el l-a pupat pe Pascal...si apoi a luat-o pe Sophia si nu a mai lasat-o....normal ca a incercat sa fie un gentleman cu fiecare fetita(acuma sa ma scot si eu.......!
A fost o zi extraordinara....i-am vazut pe sandokani...care sunt atata de frumosi(au cu cine sa semene),Antonia a fost asa de scumpa...ea era innebunita dupa vitrinele de la magazine...de rochii si pantofi!Rianna era ca o printesa...cu ochii mari si frumosi...si rochita era asa de frumoasa!
Acum incarc si eu poze si o sa va dau linkul....!
Nu am apucat sa citesc nimic.....inca nu am reusit sa-mi despachetez inca totul si mai am si de sortat si pus la spalat!
Am vorbit si eu cu Korinutza azi...era suparata pentru sandokani...Pascal a facut si febra....si Sophia e cu mucisori...si ea e racita....saracutzii de ei!
Pupicei tuturor si daca se incarca pozele revin...!
Mi-a fost dor de voi!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput