Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta69 spune:
acum vad ca intre timp s-a mai scris...asa ca tb sa completez
in primul rand ma bucur pt ca Mirona si roana ca s-au vazut
sa vad si eu poze cu Alexutz zambaret si cu kara ,bineanteles
diana,"grupul fetelor fantastice" era o data cam cum e acum "grupul regasitelor"
aveam noi motive(si inca mai avem) sa ne credm fantastice!!!
intre timp unele s-au mai risipit....
altele inca mai sunt ....cu una dintre ele sunt prietena f buna si de-a lungul timpului ne-am sprijinit reciproc(chiar daca numai virtual).....
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
desiree spune:
asaaa, sa imi continui noutatile
din categoria ce a mai zis si facut ghidusul meu
uuuuu!..este oul, e innebunit cand le vede, numa nu le mananca, le cere vehement si le sparge in dinti si atat! ma refer la ouale de paste..si tuguie buzele pana la barbie cand zice uuuu! e haios tare...
pou!pou!..adica ploua si isi pune o mana pe cap ca-l ploua si cere imediat umbrela si trebuie sa i-o dai...pe bunica-sa a tinut-o odata cu umbrela deasupra capului o ora, in casa, pana cand i-a dat voie sa o inchida..statea cocotzata in varful patului cu umbrela deasupra capului..ca daca incerca sa o inchida, se supara tare baiatul!
titi..bunica-su pe numele de alint
baba....bunica-sa..asta e, s-a obisnuit cu denumirea
data!..adica gata, folosit cand a savarsit ceva...cand s-a saturat de papa sau un anumit joc..sau cand am termin de pus pantofii in picioruse...
sisi!..tzatza!
cam atat..dar zice silabe din ce ii vorbim noi mai mereu..am o presimtire ca isi va da drumul in curand la vorba....
isi foloseste insa foarte bine gestica..cand doreste ceva..e de ajuns sa arate si sa imite acel lucru...isi pune degetu in gura si soarbe cand vrea sa bea...sau cand vrea leaganul, incepe sa se legene pe picioare si sa-si cante...ca il dau in leagan si ii pun muzica la calc...cand ii e somn, ma ia de mana, imi arata dormitorul si pune mana la ureche si zice: nana! adica nani! si incepe sa-si cante...e foarte expresiv cand gesticuleaza..asa ca nu e nevoie sa vorbeasca, ne intelegem foarte bine si asa!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
mayaione spune:
Dayanara asa procedeaza si Ana, cand mergem la centrul de joaca tipa la copilasi de bucurie si unii se sperie si plang, sau in carut daca vede un bebe se apropie si tipa brusc si lesina copilasul ala de plans. Dar asa isi manifesta ea emotia si bucuria, nu am ce sa-i fac. Si eu mor de nervi cand mamele isi iau copiii de manuta si ii trag pur si simplu de langa Ana si ramane saracuta asa trista de mi se rupe sufletul. Consider doar ca e mai bine asa, nu vreau ca Ana sa aiba un astfel de anturaj, daca parintii sunt asa limitati, probabil si copiii lor vor avea destule angoase, prejudecati etc. Am intalnit si mamici faine, care si-au apropiat bebelusii si au incercat sa-i imprieteneasca cu Ana si am apreciat. Nu au mai plans apoi chiar daca Ana tipa de bucurie si ii tremurau manutele.
Miro asa a spart si Ana ouale de Paste, mama le pusese pe masa sa imparta si ea le-a facut zob pe toate. In vara asta ajungem si noi in Timisoara la verii mei primari asa ca te sunam sigur sa ne intalnim, in special ca ele sunt nascute in aceeasi zi.
Dianarus multa sanatate si sa scapati de tuse cat mai repede
Dbunnynici Anei nu-i plac dulciurile, cu exceptia ciocolatei, mananca Kinder cate o patratica pe zi, in rest nu se atinge de prajituri, napolitane sau orice altceva.
Koko cand revii mamico pe forum ca ne dor de tine, sandokanii sunt ok?
Dolores pupam Davidutzu frumos, chiar daca stim ca e promis altcuiva, cine stie pana cand vor creste mari
Pup toate fetele pe care nu le-am amintit...fac si papa Anei si scriu la mesajul asta in reprize.
angi_m spune:
Nu ma dati lipsa, ca am citit cateva picaturi, dar atat.
Adica sunt la pagina 11, mai am ceva de recuperat.
Cu raspunsurile stau mai prost.
Marani, am citit povestea ta de groaza . Saracele de voi. Cred ca s-a speriat tare rau Bubamara. Sper ca esti OK acum.
Lorym, tare greu te mai incearca Rianna . Nu stiu cum rezisti. Sa speram ca odata ce au dat toti dintii se termina si cosmarul tau.
Desiree, asa cum ti-am mai spus, eu tot cred ca a fost o coincidenta. Adica si pe mine cand ma doare stomacul imi vine sa ma tavalesc de durere, iar dupa ce am vomat imi trece si ma simt excelent. Cred ca daca as fi copil mic, as plange din toti bosogii la asemenea durere, mai ales ca astia mici nu inteleg ce se intampla cu ei si se mai si sperie. In fine, totul este bine cand se termina cu bine, indiferent de mijloace
Mirona, am vazut pozele Karei de Paste. Superba . Necitind totul pe forum, nu stiu cum te mai simti. Sper sa fii OK
Ma duc sa incerc sa termin totul de citit.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
Mai fetelor...unde vedeti voi atata diversificare in meniul lui Dani? ca papa 2 mese bune, restu-i lalaiala...200 ml lapte din care mai lasa 20-30...un borcanel mic de fructe...o omleta(1 ou+ 1 felioara cascaval)...si intre mese Dani nu prea papa biscuite, pufuleti,..e ca mine..papa de 5 ori pe zi, dar nu mananca mult la o masa, de fapt portiile noastre de piureuri sunt aceleasi ca si acu 6 luni!
Miro tot mai mult iti seaamana Kara
dayanara...in ultimul timp felul de a saluta a lui Dani ceilalti copii, cand il las la cresa este o impinsatura sau o palmuta...nu tare, dar da...nu stiu ce l-a apucat dar e mai violent de-o vreme incoace...de obicei cand vedem alti copii de varsta lui(la carrefour, in parc, pe strada, oriunde, dani evident e in carucior) salutam ceva de genul: Dani uite un copilas ca tine, uite ce frumoasa-i fetita, spune-i ceva ... fa-i tai tai ca plecam...dac-ai incerca ceva de genul asta cu fetita ceea din parc ....oare...sa vada mása ca nu toata lumea-i salbatic ca ei
Dianarus...bat-o amaru de tuse..si noi mai tusim inca, in special in prima parte a noptii...azi dimineata era mucait bine...dar vremea tine cu noi si tot cald si bine e...
idea cu biscuitii de casa...saratele de casa...ceva pt bebei ai?
Aseara l-a culcat tac'su pe la 9.40 si s-a trezit o singura data pt 20 secundepe la 11.30, nici bibe cu lapte nu i-am dat s-a trezit la 8.15...asa ca azi sunt fresh..pot sa continui cu spalatul geamurilor si jaluzelelor dupamasa...desiree cred ca-i epidemie cu curatenia asta..eu ieri am smotruit curtea intreaga + geam, pervaz, jaluzele de la dormitorul meu...mai am cateva...dar termin eu anu asta...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
mayaione spune:
Azi ii fac broccolii cu piure de cartofi, un piept de pui la gratar si cam atat...Mai pe seara o sa ii dau mamaliguta cu branzica si am scapat azi.
Mi-a cazut iar din pat cu capul de coltul sifonierului, cat ma tin dupa ea tot mai scapa. Are prostul obicei sa sara in pat in fata oglinzii si se dezechilibreaza si pica in acelasi loc..ma ia cu inima cand aud bubuitura.
angi_m spune:
Aaaa, ca mi-am amintit:
Dastefa, cand ne-o arati si noua pe Daria?
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
mephala30 spune:
Hristos a inviat!
Danita, spun o pentru mama ta. Doamne ajuta!
Roana, ieri am fost la cumparaturi: am achizitionat un tobogan, nu-ti spun cat de bucurosi au fost baietii. Un ceas s-au dat pe el, in toate pozitiile. Eu m-am bucurat de bucuria lor, .
Nici Teodor nu e ft. vorbaret, ca si Alex, vorbeste mult pe limba lui, folosind mimica pentru a se face inteles.
Desiree, multumesc. Faza e ca ne-am adaptat ft. usor, cel putin baietii se simt in largul lor, misuna prin apartament ca si cand am fi stat dintotdeauna aici. Copii...inocenti!
Dbunny, ce mancaruri rafinate gatesti!
Mirona, indata vad pozele, revin cu comentariile, .
Dianarus, pot suna s-o intreb daca puteti s-o rezolvati prin telefon, ca sa nu faci un drum...e bine asa?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Hristos a inviat!
Dbunny, ce mancaruri rafinate gatesti!
nu nu..nu-i rafinat deloc, epuru e carne slaba, deci dietetic si reteta e superusoara si rapida
si cum presimt ca o vrei....ahí va:sau cum zice frantuzu: here it goes:
epuru transat si curat se sareaza si pipareaza si se pune cu 2 linguri ulei de masline la tigaie, foc mediu, nu foarte puternic!
Se adauga 2-3 catei usturoi pisat, o bucatica de ardei si se acopera...dupa 5 minute se adauga 30-40 ml cognac...se lasa acoperit inca 5 minute, carnea se inmoaie...este un deliciu.
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
angi_m spune:
Alexandra, Marc a fost un adevarat crai la intalnirea de la Iasi. Daca venea si cu chitara dupa el, nu mai scapa de nici una din fete, iti spun eu... Rocker, ce sa mai...
Wwwoooaaaaaawwww, am vazut acolo ditamai sarutul intre Marc si Sophia
Daca tot fusei pe mailul comun, vazui si pozele de la intalnirea Mironei cu Roana. Ce frumos s-au distrat copiii la masinute
Si mai vazui si MagicCatEye trimis de Dbunny M-am prins care e smecheria
Angi poze