Gravidute & Mamici de IASI (49)
Raspunsuri - Pagina 9
ghinetz spune:
Buna
A iesit soarele! Ura!!! Abia astept sa mergem la plimbare. Cred ca pe la 12, cand vine Stefan de la gradi.
Gabi...asa deci, ai baiat mare! Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an. In Cosrso erai inca cu burtica. Si acum flacaul tau cel mic urca si coboara scari. Iar Tudor da lectii pentru asta. Cred ca esti o mama tare mandra!!! (sa nu uit: asteptam poze, nu ne lasa prea mult)
Michelle, hai, pune-ti mintea la contributie si sa auzim planul pentru petrecere. Ca numa' maine nu-i poimaine!
Eu de ieri am scos desenele animate de la televizor. Asa ca Stefan e in sevraj. Sper sa tina vremea buna cu noi si sa stam mai mult pe afara. Si pentru Victor sper asta, ca nu mai vrea sa stea locului deloc! In carut...nici vorba, se ridica in picioare. Mai nou nici pe jos cu jucarii nu vrea. Cred ca vom avea cat de curand un nou dinte, ca roade tot, inclusiv lemnul de la patut. De tzatza mea nu mai zic. Cat am fost la radauti mi-a facut o rana si ma doare si acum cand il pun la sanul respectiv.
Ma duc sa ordonez pozele si pun cateva sa vedeti.
O zi frumoasa!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
salutare!
Raluca, La Multi Ani cu intarziere din pacate! nu stiam ca a fost ziua ta..
Miha, da, din umbra..ca pana am intrat cu nickul meu..s-a sculat fata..intai am facut modificarile.
Anasol, FELICITARI PT. BB IANIS!!
LA MAI MULTE LUNITE PENTRU BIANCA SI MIRUNA!!
LA MAI MULTE LUNITE MATEI!!
LA MAI MULTE LUNITE LORINA!!
Ieri am fost la o aniversare a unei prietene si fata s-a plimbat cu bunicele prin centru..nu mai iesisem demult la o aniversare..ma simteam parca iesisem din inchisoare:))(nu ca as sti cum e..)mai ales ca m-am machiat, aranjat..am descoperit ca nu ma mai ajung nici bluzele cu nasturi de vara..tre sa ma pun serios pe slabit!!
Cris, ce mai faci? Ami ce mai face?
riva, bine ai venit, sarcina usoara!
danelutza, multa sanatate tatalui tau!!
lacramioara, mult succes cu cresa in continuare!
oana, bine ai venit!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
Gata. Am pus poze din vacanta de Paste
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Lacramioara,multa bafta in continuare.Si tie multa putere. Cred ca in primul rand ne este noua greu sa ne dezlipim de ei si mai apoi lor.
Miha, sa stii ca ai multa dreptate.
Riva,bine ai venit!
Sarcina usoara.poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ella10 spune:
salutare!
eu am fost tare harnicuta azi

am avut noroc ca Bianca a fost tare linistita,a stat in cosuletul ei si cind am inceput sa dau cu aspiratorul a adormit;ne-a mai trecut nasucul nu mai este asa de infundat.
sa va spun ce-a mai facut domnisoara mea:gingureste toata ziua,ride la noi,si-a descoperit manutele sa vedeti cum le priveste
...si ca sa nu mai zic ca noaptea doarme si nu se mai trezeste asa de des.
Sper sa vina caldura sa stam mai mult la aer
Ana felicitari,sa-ti traiasca baiatul,multa fericire si numai noroc!
Oana sa va fie de bine vacanta,abia asteptam sa plecam si noi in vacanta,cred ca prin iunie,caci in mai avem doua nunti si doua cumatrii si nu putem pleca in concediu
Mihamora cred ca ai putine emotii acusi baiatul,ginerica al meu,implineste 1 an
Va pup si va urez o zi cit mai frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Mie nu imi vine sa cred ca am inceput deja sa imi fac planuri serioase pentru petrecerea de 1 an a lui Bogdanel .Parca era ieri cind l-am adus acasa si a facut cunostinta cu fratiorii lui ,iar acum e baiat mare
Maine-poimaine te lauzi pe aici ca-i insori

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by riva
buna
Bun venit, Riva si sarcina usoara sa ai!
--------------------------------------------------------------------------------
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Eu de ieri am scos desenele animate de la televizor. Asa ca Stefan e in sevraj. Sper sa tina vremea buna cu noi si sa stam mai mult pe afara.
Am vazut prin alte locatii ce mandra esti ca cei de la cablu "ti-au ascultat dorinta".
Auzi, daca tot te asculta pe tine, nu esti draguta sa-i rogi sa scoata si de la mine AXN-urile, HBO-ul si... stai ca mai erau vreo 2, da' nu-mi amintesc acum...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Gata. Am pus poze din vacanta de Paste
eu deja le vazusem... Frumoase...
Auzi, da' Cetatea de la Suceava nu e in reparatii si aia? Eu asa stiam la un moment dat.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
salutare!
Te-am visat azi-noapte. Erai in fata casei, intr-o masina, cu Alessia in brate, stateai in spate si asteptai... Eu eram tot intr-o masina si am trecut in viteza. Ne-am facut numai cu mana
Foto Ralu