Gravidute & Mamici de IASI (49)
Raspunsuri - Pagina 8
riva spune:
buna
sunt din Iasi si sunt insarcinata in 5 saptamani.Am o rugaminte la cine a fost pt monitorizarea sarcinii la dl dr Aursulesei sa imi spuna si mie cum e..e prima sarcina,am emotii si momentan nu sunt nici in Iasi.orice informatie e binevenita.
mersi
Sanatate!
5+
gabiarama spune:
Danelutza , multa sanatate tatalui si sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav .
Mie nu imi vine sa cred ca am inceput deja sa imi fac planuri serioase pentru petrecerea de 1 an a lui Bogdanel .Parca era ieri cind l-am adus acasa si a facut cunostinta cu fratiorii lui ,iar acum e baiat mare .Pe linga faptul ca alearga in 4 cu o viteza impresionanta ,sta in picioare nesustinut si face chiar si citiva pasi ,urca scarile (prin urmare nu-l mai pot lasa nici o clipa nesupravegheat ) in 4 si coboara dind inapoi cu spatele .Nu mai reprezinta un obstacol nici macar o treapta de vreo 40 cm .Cu ajutorul lui Tudor ,iedul mijlociu,si-a imbunatatit tehnica de a ajunge din living spre holul cu scarile alea multe-multe .
De vreo 2 saptamini spune asa de frumos "tata" si zimbeste la el .Nu mai sta in carut si nici in scaunul de masa ,se ridica imediat in picioare .Inca mai suge la sin si deja stie sa imi ridice tricoul
Stie cind e certat si se preface suparat ,apoi se uita cu coada ochiului spre mine si ride .
Incerc sa mai pun si niste poze ,poate nu o sa dureze prea mult , ca deja simt cum mi se inchid ochisorii .
mihamora spune:
Felicitari Ana -Maria!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Any - multumim pentru veste.
Ralu - te iau , cum sa nu
Miha - cum au iesit invartitele?
Oana - bine ai revenit! Am incercat si eu placintele de care povesteai, e adevarat ca sunt super mai ales cand ai musafiri.
Lacramioara - multa bafta maine la cresa! Speram sa ii placa Stefaniei![]()
Danelutza - Multa sanatate tatalui tau! Sa auzim vesti bune cat mai curand.
Gabi - ce baiat mare ai , si cel mic e mare de acum![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Fetelor, eu citesc ce scrieti, dar nu am dispozitia necesara sa si scriu. Tatal meu e bolnav, sper sa nu fie nimic grav, dar astazi am plins amindoi la telefon ca doi copii.
Offff, Daniela.
Imi pare tare rau.Citisem pe dincolo ca esti suparata si ma tot intrebam ce ai patit.
Las' ca poate da Doamne-Doamne si se face bine. Sanatate multa!
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Ralu - te iau , cum sa nu
Numai sa-mi zici din timp cand sa fie gata bagajele, da?

--------------------------------------------------------------------------------
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Miha - cum au iesit invartitele?
Urate!
Cuscra,sanatate multa tatalui tau.
Gabi,asteptam pozele cu iedutii tai. Ce simpatic tre sa fie cel mic.
Niste santajisti sentimentali copiii astia ai nostri. 
Raluca,era o invitatie la mine...Nu te-ai prins?
Lacramioara,sa ne dai de veste cum fu prima zi la cresa. Eu inca mai am timp sa ma pregatesc sufleteste pana la toamna. Zilele astea vb cu sotul meu despre inscrierea la gradinita si m-a apucat plansul.
Am baiat mare de-acu. Of of...mai mai...Ce face Diana oare? S-a mutat?
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,era o invitatie la mine...Nu te-ai prins?
Pai... dom'le, zi si tu direct. Zau ca nu ma gandeam la asa ceva. Am crezut ca imi faci in ciuda doar...
Foto Ralu
iulia-stefy spune:
Fetele, multumim de incurajari si urari. Am fost s-o duc la cresa. A inceput sa plinga cand a vazut doamnele cu halate albe, cum ma si asteptam de fapt. I-au dat niste jucarii de plus, a mai tacut. La jucaria ei de acasa nici nu s-a uitat. Am schimbat-o sa o i-a inauntru. Cand a venit asistenta sa vada daca are bubute, ceva, a inceput iar sa planga. a mai vazut alti copii a inceput sa alerge pe hol si cand a luat-o in sala cu copii a tras usa dupa ea si nici Pa n-a zis. Am ramas in urma ei si imi tineam lacrimile sa nu pling. Am iesit afara si m-a luat o jale.... Niciodata n-am stat asa mult fara ea. Abia la 12.30 pot sa ma duc s-o iau. Am lasat nr. de telefon, in caz ca nu vrea sa stea sa ma sune s-o iau, dar pe acolo pe langa cresa nu ai voie sa stai, sa nu te vada alti copii, ca plang si aia dupa parinti. Mi-a zis ca pot suna peste o ora sa-mi spuna ce face. Astept sa se faca 9 sa pot suna. Sper sa se acomodeze si sa nu se imbolnaveasca. Doamnele de la cresa mi s-au parut ok, ca se duceau copii de bunavoie la ele. Chiar si Stefy. Sper sa nu ineapa de maine, ca mi-au zis ca azi s-ar putea sa nu planga, ca nu stie ca o las acolo, dar de maine stie si s-ar putea sa inceapa abia atunci.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Am sunat adineauri la cresa si mi-au zis ca nu plange, se joaca cu copii, dar se mai uita si spre usa si tot cauta ceva. Se tot uita dupa noi, dar se i-a cu copii si nu plange. Mai sun la 11 si la 12.30 ma duc s-o iau. Cred ca plec de acasa, ca mi se pare ca tare greu mai trece timpul. Am sa ma duc sa-mi cumpar ceva..... ca asta fac cand sunt necajitata.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Riva,bine ai venit!
Sarcina usoara si fara emotii.
Parca Daniela a nascut cu dr Aursulesei.Cand se va intoarce de la munte sigur te va lamuri ea in legatura cu dumnealui. ![]()
Cristina,ne urmaresti din umbra? 
Lacramioara,multa bafta in continuare.Si tie multa putere. Cred ca in primul rand ne este noua greu sa ne dezlipim de ei si mai apoi lor. ![]()
O zi minunata tuturor! 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...