Gravidute & Mamici de IASI (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari, Ana Maria !
Sa va traiasca baietelul si sa fie mincacios !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai aveam in congelator un aluat de foietaj si m-am gandit eu asa sa fac niste Rasucite cu budinca. Si cat am facut painea si o pizza am lasat aluatul la decongelat.Am patit ca Oana ,s-a inmuiat intr-un hal de mi-au iesit niste Pleostite cu budinca. Le-am bagat asa la cuptor...poate or fi comestibile.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutari.

Am ajuns si noi acasa. Ieri. Azi dimineata am resusit sa citesc doar, acum vad ca ma lasa Victor sa va si scriu. Sta pe covor si mestereste la o masina de-a lui Stefan (cred ca profita ca e ora de "gardienii mistici" si nu e cel mare prin preajma)

Ce sa va mai povestesc...Ne-am simtit bine in mini vacanta. Pacat ca a plouat, dar nu ne-am speriat noi si am facut cateva iesiri frumoase (la Suceava, la Putna, Sucevita) O sa pun si poze cand imi fac timp de ele. ca Victor ma solicita tot mai mult. A inceput sa mearga de-a busilea. Se mai si ridica daca se prinde de ceva. Asa ca trebuie sa fiu numai cu ochii pe el.

Asa...sa va zic si voua: de luni incep cura de slabire. Pe 31 mai cununam si nu vreau sa zica lumea ca sunt gravi...(Diana, am vazut burtica de la 5 luni. A mea acum e cam pe acolo [alarusinat])

A! Si sa va mai zic ca am cumparat azi din Selgros niset minipateuri cu branza, congelate.(alea de le face reclama) Au iesit de-men-ti-a-le!!! Va recomand cu toata caldura. Macar asa, sa le aveti in casa in caz ca va pica musafiri pe NV. (rog bucataresele dedicate sa nu-mi sara in cap, dau si eu o sugestie, desi cred ca am sa apelez tot mai des la ele, ca nu mai apuc sa fac nici macar mancare pentru noi, dar ceva dulce)

Am editat sa urez bun venit pe lume celui mai nou membru al forumului nostru. Asteptam povestea nasterii.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bine ai venit printre ieseni, puiut de Ana! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine acasa!

Miha, sa trag o fuga pana la tine? Mai ai ceva din ce ai gatit?

Oana, bine ai revenit si tu in Iasi. Ai cam chiulit...

Michelle, super! Ma iei si pe mine???

Ana (Anymony) - ce mai faceti? Ioana?

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi ne pregatim de cresa.... Sper sa se acomodeze si sa fie bine.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Dupa o pauza luuunga va servesc cu o aromata, exact cum stiu eu ca va place.

O zi frumoasa.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Dupa o pauza luuunga va servesc cu o aromata, exact cum stiu eu ca va place.

Mai Oana, cred ca te-ai chinuit degeaba sa faci cafea buna, ca nimeni nu a servit de la tine pana la ora asta
Eu as lua o cescuta, da' nu beau. Insa vin cu un ceiut sa-ti tin de urat, daca vrei.

Lacramioara, eu zic ca va fi mai greu la inceput, dar apoi se va obisnui asa de bine, incat va fi mai greu sa o iei acasa din mijlocul copiilor.

--------------------------------------------------------------------------------
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eiii...ce e cu linistea asta aici?

Oana,eu nu-ti sar in cap.

Raluca,mai am... Si mai am si un tort imitatie-"Amandina" pe care l-am facut azi.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Raluca,mai am... Si mai am si un tort imitatie-"Amandina" pe care l-am facut azi.

Si vrei sa-mi faci in ciuda sau de ce zici?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor, eu citesc ce scrieti, dar nu am dispozitia necesara sa si scriu. Tatal meu e bolnav, sper sa nu fie nimic grav, dar astazi am plins amindoi la telefon ca doi copii.
E greu cind nu poti fi alaturi de cei dragi
Sper sa nu fie nimic grav si sa pot intra sa scriu si vesti imbucuratoare.
Sanatate la toata lumea, pitici, mamici, tatici, bunici.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput