Gravidute & Mamici de IASI (49)
Raspunsuri - Pagina 19
riva spune:
buna din nou...
recunosc ca m-ati cam pus pe ganduri cu dr Aursulesei
...cred ca o sa sun maine sa anulez programarea..uof..va rog sa imi recomandati un medic la care sa pot merge cu incredere pt monitorizarea sarcinii..am atatea emotii..
Sanatate tuturor!
6+
anymony spune:
MAMA....ce s-a inourat afara si ce urit e!!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Si a iesit si curcubeul!!! UAU!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
kriss79 spune:
si au fost si artificii..
ALINA, sa va traiasca finutul!!bine ai revenit si multa sanatate!
asteptam poze.
despre patut-eu am vrut din lemn/pal si nu din panza..a fost o pasarica de-a mea..dar recunosc, e mai practic din panza daca mai pleci pe undeva..Fata mea doarme bine in el, am obisnuit-o inca de la 2 sapt sa doarme singurica acolo.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ralnied1 spune:
iar pustiu pe-aici?
Noapte buna atunci!
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
alynta27 spune:
Buna dimineata cu noaptea in cap! Dar ce sa-i faci cand nu ai somn?! Asa ca am sa pregatesc cafeaua pentru toata lumea! V-o las pe aragaz sa o serviti cand va treziti! 
Ralu, Danielle, Kriss va multumesc pentru urari si ca nu m-ati uitat!
Any e imbucurator ca veti merge pe litoral! Si noi avem in plan sa-i facem "botezul" lui David la mare!
O zi minunata!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Riva sarcina usoara! Eu am mers la dr. Mihalceanu Elena. E o tipa serioasa si capabila. Si in Cuza Voda sunt multi medici buni! Eu am mai auzit de bine de dr. Grigore Mihaela. Sora mea a nascut cu dr. Vieru (e barbat) si e bun. Ea a fost monitorizata de Mihalceanu, dar din pacate nu a putut ajunge. A tinut legatura telefonic in travaliu, dar ea a avut o nastere brusca. De la dilatatie 2 in jumatate de ora a trecut la 10 si aceasta i-a cauzat complicatii. Din fericire ea si copilul sunt bine acum! Deasemenea de bine am auzit si de dr. Anton (tot o ea). Stiu ca face si la "Sf Ap Petru si Pavel" langa mitropolie. Dr. Mihaila Catalin e bun, dar daca vrei sa faci cezariana. Nu prea ajunge la naterile naturale. Se spune ca e un chirurg excelent. Mai intereseaza-te si eventual spunene si noua la cine vrei sa mergi.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am pus poze noi in David! Aveam o restanta! Sa vedeti si voi ce poznas am! Nu stiu cum sunt ai vostri dar al meu e tare neastamparat! E argint viu! Acum are 4 dintisori pentru care m-a plans pe rand si a fost agitat! La al doilea dinte a facut diaree, iar la al treilea febra! Cade, se loveste! Nici bine nu-i trece un benchi ca-si face altul! In schimb e un baietel tare vesel si lipicios! O sa-l vedeti in poze ca el mereu zambeste! Se cere in brate la oricine. Acum a inceput sa vorbeasca o pasareasca, parca s-ar chinui sa scoata sunetele. Si zice cu glas tare cate si mai cate. Recunoaste explozand de bucurie persoanele dragi, apropiate! Ar fi multe de spus! Cateodata ma stoarce de energie!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
De aici
http://good-times.webshots.com/photo/2962059600100722791Sqmblx
pozele noi!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Alina, nici noi nu te-am uitat, dar acum noi suntem cu cresa si cu toate ca citesc ce scriu fetele sunt cu gandul in alta parte. Oricum bine ai revenit si ma bucur ca sunteti bine. Ce mare e acum poznasul. Sa va traiasca si sa fie sanatos. Asteptam poze cu "botezul" de la mare cand i-o veni vremea.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)