Gravidute & Mamici de IASI (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danyelle005
MIHA arata f. bine tortul si mi se pare f. usor de facut, dar am o nelamurire: frisca se poate pune in loc de smantana.....sau cum

Iei o cutie (galetusa) de smantana de la magazunul celor de la Strunga pe care o faci frisca... E cea mai buna smantana pt frisca...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana

Darria: nu, nu sunt sigura. Imi plac foarte mult patuturile din panza, dar am vazut ca fundul acestora nu este fix, ci mobil, se leagana. Cum va fi cand bebe va incepe sa se ridice in picioare, sa se tina de marginea patutului? Si nu se pot regla, parca asa stiu. Ce fac daca la un an il escaladeaza, asa cum a facut primul copil (si avea patut din lemn, dar mai mititel).
Astept in continuare sugestii si pareri, chiar nu stiu de care sa cumpar.
Va multumesc. Ioana.

Ioana,partea mobila e numai partea de sus,unde il tii pe bebe pana cand incepe sa se ridice,cand muti salteluta in partea de jos si acolo este fixa.
Avantajul e la astea de panza e ca se pot lua si in calatorii si il poti muta prin casa,il folosesti ca pe un tarc.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia-stefy
Stefaniei nu i-a placut gustul calciului gluconic, si ca si Robert al Mihaelei, il voma imediat.

Amira e cea sclifosita Robert e pelicanul. Cum t apropii de el cu seringa sau lingurita de medicament cum deschide pliscul. Daca ar face asa si la mancare...Eheheee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Nu am dat de ceva timp pe aici dar nu din indiferenta, ci din motive intemeiate! Vad ca voi nu prea mi-ati simtit lipsa asa ca nu a fost nici o pierdere! Probabil ati fost si voi ocupate cu ale voastre!
Sambata ce a trecut a avut loc botezul nepotelului Andrey! Noi am fost nasi impreuna cu o verisoara! A fost foarte frumos! Bebe a plans ca era flamand, insa dupa ce l-a scos din apa a tacut ca prin minune! A urmat o petrecere frumoasa acasa! S-a dansat si ne-am simtit bine! Urmeaza sa descarc pozele sa va arat minunatia de copil!
Sora mea s-a mutat intre timp la ai mei, asa ca am ramas singuri in apartament si mie imi e foarte urat! Am fost si bolnava ieri cu febra, frisoane. Acum sunt mai bine!
David are 4 dintisori! Nu ii trec mucutii de loc!
Daca nu am mai scris, am reusit sa citesc! Am vazut ca Danielle a avut o frumoasa iesire la munte, Kriss e atenta ca de obiceai asupra alimentiei Alessiei! Byu La Multi Ani cu intarzaiere si din partea mea! Gabi ti-am admirat frumoasele plante din gradina si copii care dorm ca niste ingerasi!
Apartamentul nostru inca nu e gata! Trebuia sa ne mutam de o luna, dar nu e gata nici acum! Va mai dura cu siguranta o luna doua!
Nonna ai reusit sa vii in Iasi in vacanta? Eu nu stiu ca nu am intrat permanent!
Va pup pe voi si pe copilasii vostri scumpi!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by alynta27
Nu am dat de ceva timp pe aici dar nu din indiferenta, ci din motive intemeiate! Vad ca voi nu prea mi-ati simtit lipsa asa ca nu a fost nici o pierdere! Probabil ati fost si voi ocupate cu ale voastre!

Alina, eu m-am gandit la voi, dar stiam ca sunteti in pregatiri cu botezul si am crezut ca din cauza treburilor nu apari. Sa va traiasca finutul!

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

IOANA si eu am tot patut din panza si e super, l-am luat cu noi la munte. Initial am vrut sa-mi iau si eu din lemn dar m-au convins alte mamici ca e mai convenabil din asta. Am o prietena cu un baietel de 3 ani care doarme si acum in patut de panza.

ALINA cred ca toate am fost ocupate cu sarbatorile si de asta n-am intrebat de tine, nu e vorba ca nu ti-a simtit nimeni lipsa.Ma bucur ca a fost frumos la botez, sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos. Felicitari pt micutul iepuras iar tu sa te insanatosesti repede.

LACRAMIOARA tu de la ce varsta ai pus-o la olita? Daca vreau sa o duc la cresa cred ca ar trebui sa o pun deja la olita, dar nu e prea devreme oare?
Stie cineva vreo cresa buna prin Nicolina- CUG sau in zona Podu-Ros?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ca sa obtin frisca din smantana trebuie sa o bat cu mixerul si iese? nu mai bine pun direct frisca?ca sa nu mai muncesc atata?

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
MIHA arata f. bine tortul si mi se pare f. usor de facut, dar am o nelamurire: frisca se poate pune in loc de smantana.....sau cum

Iei o cutie (galetusa) de smantana de la magazunul celor de la Strunga pe care o faci frisca... E cea mai buna smantana pt frisca...

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
LACRAMIOARA tu de la ce varsta ai pus-o la olita? Daca vreau sa o duc la cresa cred ca ar trebui sa o pun deja la olita, dar nu e prea devreme oare?
Stie cineva vreo cresa buna prin Nicolina- CUG sau in zona Podu-Ros?

Daniela, eu am pus-o pe Stefy la olita la 10 luni. Acum aduce singura olita cand face caca, in rest o mai aduce dar nu mereu. Sunt si copii doar cu Pampers.
Stefy e la cresa nr.6 din Podu Ros- Cantemir.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, scuze de incurcatura. N-a fost cu intentie. Se vede ca ma gandesc aiurea?

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal'tare fetele!!
Eu ocupata ca de obicei la inceput de luna... raportari..retete... porcarii!!!NERVI!!!
Singurul lucru imbucurator e ca...PLECAM LA MARE!!!!! de pe 4 iunie.
Am luat bilete prin programul asta"Litoralul pt toti" la Mamaia acolo unde am fost si anul trecut. Conditiile sunt super si pt copii e numai bine-nu aglomerat...cald...apa cam rece, dar nu sunt eu asa inotatoare. Ioana este, dar ea va fi in piscina...
in rest..nik nou!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput