Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 8
adriuta spune:
adunareeaaaaaaaa.... azi e zi de chefuiala pe crenguta...
Violeta, lui Sean cel frumos si cu ochisori intligenti isi sarbatoreste ziua de nastere.
LA MULTI ANI !!!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita in fiecare zi a vietii tale. O viata frumoasa ca primavara in care te-ai nascut alaturi de sotul si de miracolul din viata ta, FIUL tau drag. Te pupam si iti dorim o zi super.
NOI TOTI
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
MARE SARBATOARE MARE , randunicile isi schimba domiciliul ramuricii si se muta la scutece
Am fost apoi ne-am transformat (unele:)), am avut fiecare cate-un carucior sau
, Vera a avut ,am facut iar acum suntem de
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Acum ma duc la somnic. Va doresc o zi buna tuturor.
Sunteti extraordinare.
Pupici.
Asa creste mare puiul
gecko spune:
adriuta merci de linkuri. acum m-a lovit si pe mine revelatia ce trebuie sa caut. am gasit deja online...dar trag o fuga si pe la magazine...ca poate intru in posesia cernelii mai repede (chit ca asta inseamna un drum de la bucuresti la fetesti).
dana singh ce iti face colul? eu sper ca nu doarme si stie ca azi trebuie sa parasim odiseea. hai cu nascarea!!!!!!!!!!!!
gbutucica spune:
Hristos A inviat1!!!!!!!!!
Am sosit acasa, vreau sa va urez o sapt( ce a mai ramas din ea) usoara ......si nu puteam sa ratez ultima zi de "gravideala".
va pup pe toate si ma duc sa citesc din urma .
Violeta La multi ani sa ne traiesti si sa ai parte numai de bucurii in viata
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
tuchita spune:
Adevarat a inviat!
N-am nik interesant de raportat! facem 3 luni dar e o zi ca oricare alta...Multumim Gecko!
LA MULTI ANI VIOLETA! SA FII SANATOASA SI IUBITA SI SA TE BUCURI DE VIATA!
Gudinde o sa-ti trimit si tie un PM ca sa nu mai fii supi!
am vazut niste puiuti frumosi plimbaciosi si hliziti!
Presimt ca o sa curga niste lacrimi azi pe-aici! Eu ma simt un pic in plus, ca n-am fost cu voi de la inceput, dar la scutece o sa recuperez!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Hristos a Inviat!!!!
Samuel-Casian este crestin ,botezat,impartasit! Am avut cel mai cuminte bebelus la Biserica,la botez...pe cuvant,si nu zic asta ca e puiul meu.dar nu a scancit deloc,ce sa mai zic sa planga sau sa urle...doar cand l-a bagat in cristelnita a tras 2 tipete deoarece el era mai inalt decat cristelnita si l-au "indesat"putin ca sa intre cu totul,si tot nu a intrat,si atunci a protestat!dar,asa ceva eu nu am vazut...am 7 finuti si am tras ca nasa cu ei....acum,Il Barosano super cuminte!la restaurant la fel,in toata muzic,scandalul ala ,el statea ,poza cu toata lumea,radea,si a si dormit acolo in galagie-am avut un apartament unde a stat cu buni,dar a stat mare parte a timpului cu noi-!!!AM UN COPIL DE NOTA 10!!!si a dormit toata noaptea super de bine,dar cam tuseste...sper sa nu fie grav!o sa pun poze sa va arat Minunea mea cuminte!
Azi e ultima zi de ODISEE...Naty,mi-a placut tare mult ce ai scris,esti un OM cu Suflet Mare
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
maryb spune:
dragi randunici,
am venit sa-mi iau si eu ramas bun de la voi. Astazi se incheie odiseea voastra minunata si va mutati la scutece.
Va pup dulce pe toate si va doresc numai bine si mult succes in meseria de mamici fericite.
maryb 13+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
gbutucica spune:
LA multi ani Bitza si Olgutza Sa fiti sanatoase si sa aveti noroc in viata.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
tuchita spune:
Simo tare faza cu cristelnita!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze