Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 7
mihutza11 spune:
Ursu ms mult! inca nu am pus poze noi acum le bag..
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ursuleata spune:
Astept poze noi.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Eu astept sa se trezeasca bebe sa ii facem baita, sa pape, sa facem masaj. Doarme de 4 ore jumate
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
Mami de ursulet
natynic spune:
Fetele supi pe Ursu: vedeti ce bine arata o mamica dupa cezariana?
Bubu, infiltratii se fac cand durerile de sciatic sunt mai nasoale, in principiu nu e grav, hai sa vedem daca ii trece. Ideal, i-ar trebui un RMN de coloana. Iar cu copiii te vei descurca mai bine ca oricare dintre noi (cu unul singur )
Super dulcic si Mateias de Nico!
Iar Ady de Adriuta...sa mori nu alta!
Il Barosano trebuie ca deja e botezat la ora asta, Dumnezeu sa-i ajute in viata micului nou crestin!
Bubu, am rugat toata randunimea ca pt prima pagina ce o vom avea la "Clubul Scutecelor", cu o listuta refacuta, sa-mi trimita poza pe care o considera cea mai reusita a bebelui propriu ca sa-i fac un link catre ea. Ideal, cum a propus Gecko, trimite un PM la "randunici" ca sa-mi fie mai usor sa le adun pe toate.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihutza11 spune:
gata am pus si poze noi
aici
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ursuleata spune:
Am vazut pozici frumoase.
Bebele meu a facut 5 ore de cand doarme... sa vezi ca nu mai dorm in noaptea asta.
Mami de ursulet
Roxana Claudia spune:
Bubulino - curaj mami! Uite...suntem in aceeasi oala! Mai tii minte cand povesteam ca al meu barbat a cazut pe jos in baie si in prag de nastere eram pe la pe la spitalul Bagdasar la reuputatul Ciurea la usa?? Ei bine lucrurile au fost clare de atunci pt mine: urma sa trag tot greul (la propriu!!) cu 2 copii mici. Si uite-ma epuizata si-n ziua de astazi, luptandu-ma cu 2 copii. Le fac baie la amandoi seara (si e o adevarata nebunie) plus ca al meu Catalin de 2 sapt nu mai vrea la bunici deloc fiindu-i frica ca-l abandonez...
Sper ca sotul tau sa nu aiba nimic grav si sa nu se mai repete criza de sciatica...E f dureroasa...Iar de ridicat nu mai poate fi vorba de acum pt el...Asa ca multa rabdare si putere! Ca o sa reusim! Ieri caram o masa, niste rafturi si alte alea pe care le-am cumparat de la Ikea (unde am fost cu amandoi plozii!!) si ma gandeam ca al meu sot s-a insurat cu o femeie cu inima de barbat zau asa..Sper sa nu ma apuce si pe mine sciatica
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Ursuleato - arati belea la scurt tim p dupa nastere..pai cand vei avea 2 luni jumate, ca mine, vei fi la fel ca inainte. Las ca tu ai gene bune...o stiu pe sor-ta Vad ca deja iti duci flacaul in parc, bravos....Imi place poza cu tati dormind langa piciulica..
Luny - cum ai reusit sa faci o poza razacioasa la bebe, ca eu ma chinui de-mi sar capacele si nu am reusit decat poze incruntate???
Sa va povestesc nitel nitel si despre noi. Robert are cam 6700g la aproape 2 luni jumate. De masurat nu l-am masurat dar e si inalt. SO e un tip f bine facut. Colici avem inca la greu si am zile cand imi vine sa ma duc in lumea larga, asa mi-e de greu...Cu cel mic in brate alaptand si mergand dupa "cel mare" prin casa ...Seara pic franta. Sincer imi cam vine sa termin cu alaptatul din cauza oboselii. Stiu ca sunt de spalat bibe..dar la mine le spala perfect masina de spalat vase...In schimb as putea sa-l mai dau pe la bunici in timpul zilei ca nu mai rezist cu oboseala. M-am uzat Am si momente frumoase cu ei, insa deocamdata n-am timp niic sa merg la toaleta, sa mananc sau sa fac un dus scurt...astept sa vina cineva in ajutor sa pot sa fac cate ceva Forumul a devenit lux pt mine, tocmai d'asta si scriu la ora asta...
Revin cand mai am timp, trimit si eu poza la Naty si abia astept sa mai citesc ce mai e pe aici.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
gecko spune:
La Multe Luni si Anisori!!!! Iulia de Naty!!!
La Multe Luni si Anisori!!!! Sebastian de Tuchita!!!
La Multe Luni si Anisori!!!! Alexandru de Cory3maz!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!!
La Multi Ani frumosi alaturi de barbateii tai, Violeta!!!
adriuta spune:
Ufff era cat pe ce sa nu termin shearsheaful..da l-am dibuit, so...
Va multumescmult la toate pentru raspunsurile cu privire la dilema hainelor, acum stau si eu mai linistita sa isi revina bazinul si poate poate...speranta nu va muri si eu voi putea imbraca din nou hainele. Ca ati vorbit de rochitele babydoll...traiasca moda ca asa de bine se potriveste cu starea noastra de lauzie, n-ati observat ca parca fix la noi s-au gandit stilistii anul acesta.
Ariel, clau,cory..sunteti ok??? Raluca de la Galati?
Naty ai dreptate , violetul de gentiana e ff bun.
Mihutza la multe lunite gargarizei. Am vazut pozicile, e o dulce fata ta. Eu ti-am zis de rima data cand am aruncat ochii pe poze ca-ti seamana Iulia. Are fruntea...parca si ochii dar nu sunt sigura de la tata dar gura, nasul...forma fetei sunt ale tale.
gudinde eu nu ma asteptam la asa preturi exorbitante. Fratele unei prietene a venit special din CA aici ca sa isi faca tratament cu laser pentru ca acolo sunt ff scumpe. Cu 500$ si-a facut fata super faina. El avea fata urata si cu gauri si pete...ma rog are omul vre-o 50 de ani si in 3 sedinte la 2 zile una de alta i-a facut o fata...boboc. Bineinteles ca 2 saptamani arata groaznic dar acm arata super.
tuchita vaaaaaaaaaai 9 luni!! pai eu ce ma fac la vara...am vre-o 3 perechi de pantaloni scurti de asta vara and eram gravida si nu ma mai incapea nimic cred ca o sa ii super uzez:).
naty pssssssst...mai avem de asteptat cum zice tuchita pana la 9 luni:)) Traiasca speranta. Si io am un fund cat China:)
delphin , pupici si de la noi.Chiar ca-ti seamana David.
La multe lunisoare! razaciosului.
numeioana mai frate babele astea sunt obsedate da legatul picioarelor. Piciorusele lui David sunt asa cum ar trebui sa fie pentru un bebe de varsta lui. Cand incep sa mearga se indreapta dar si atunci dureaza ceva timp. Faptul ca nu toti oamenii au picioarele perfect drepte nu are de-a face cu faptul ca au fost infasati sau nu.
deeapui dragutza ochelarista.
mamipapatot ce figura-i Florinul tau... sa citeasca sfaturi de pe net. E de apreciat gestul...sincer.
gecko ce frumos creste puisorul tau. Si mare adevar graiesti despre ajutorul de la mama. Acum cu masina de spalt, uscator, scutece pampers se creste mai usor un copil si cateodata pacea mintii face mai mult decat putin efort fizic in plus. In sensul ca parca preferi sa muncesti in plus decat sa te bata cineva la cap toata ziua. Eu cand vorbesc cu ai mei acasa tre sa ma pregatesc serios ...psihic vorbind...si Doamne fereste sa scoata asta mic vre-un scancet...ca vai de mine. O data a inceput sa sughita...uiuiuuuuuu cate mi-am auzit.Ca ii dau rece, ca nu-i dau caciula, ca nu-l imbrac suficient...ca de ce sughite..da-i aia..fa-i aia....
http://www.thecastingkit.com/products.php?PHPSESSID=9f6545c7dc4f0823ef1afe5c986b844d
http://www.precious-memories.co.uk/
http://www.littlekeepsakes.com/
http://www.baby-memory-books.com/Baby_Footprints_Kits_s/90.htm
Poti sa mergi la un magazin de bebei, si sa ii intrebi pe ei. Metode naturale... sfecla rosie,afine zdrobite si le iei sucul...
luny si eu mananc DE TOATE si colici...nimic. Tu cum faci fatza cu tzitzi ca eu pana ii dau sa pape din una cealalta picura...cate 10 ml. Oricate pad-uri as pune tot tre sa schimb tzatzornita (sutienul:))) de cel putin 2 ori.
ccris sa stii ca nu intotdeauna daca se strange de burtica si da part sunt colicii. Tine-o aproape de corpul tau si poate scapati de ei. BTW e superba fica-ta si tati ei e in al noualea cer...e indragostit lulea de ea.
bubu ai timp de manichura si de mumosit...ptiiii esti norocoasa mama...eu prima luna aratam ca la scandal. Abia frecam dintii dimineata si un dus de acela rapid...si ala pe o muzica de urleteeeee... Si mie dupa baie mi-l stoarce in 2 minute!! :))) Haplea copiii astia. Multumim de laude, sa stii ca si puii tai sunt extraordinar de dulci si frumosi...frumosi.
Violeta, Chris a dormit azi noapte spre ex. de la 8.30 la 4.30 dimineata cand a urlat de foame. I-am dat tzitzi plus jumate din cat am pompat ca de nu pompez mor de durere si a adormit busteam pana la 7.30. Sa nu crezi ca ei stau flamanzi...ha ha...Lasa-l sa doarma. Mie pediatra mi-a zis ca e ff sanatos sa pape ziua sisa doarma noaptea.
ursuleata o sa rada mama... da pana atunci sa vezi cate nopti de cucaiala mai ai, cate scutece de schimbat si cat o mai flencai la tzitzi...da asta e trec toate si o sa vina si ziua asta. Dar asculta de la mina, BUCURA-TE ca asa mic si dulce n-o mai fi niciodata, mie mi-e dor sa-l mai am de o saptamana...Doamne ce micutz a mai fost. Sa nu iti doresti sa il vezi MARE, bucura-te de cat e MICUTZ, e un deliciu.
Nicoleta frumusel de sa-l papi tot bebelache. Pupici.
Roxana imi pare rau sa aud prin ce treci. Lasa-l macar pe bebe in grija sotului. Cheama o ruda sa te ajute. Daca nu vrea Catalin la bunici sa vina unul din ei pe la voi. Uf uf... curaj ca trc toate.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!