Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Da Naty, maine se lasa cu sampanie. Vorba lui sotza-miu: azi e ultima zi din viata mea in care am 32 de ani
Mi-am cautat primul mesaj postat la odisee(ce emotii m-au cuprins), asa am observat ca eu mi-am gresit singura DN-ul, ca tolomaca

Multumesc de modificare!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

numeioana,

Nu sunt tare. Si eu sunt o persoana cu prea mult bun simt uneori si mi-am luat la sutuuuri din cauza asta de nu se pot numara. Pur si simplu exista oameni (si din pacate exista specimene si la mine in familie si nu suntem singurele, cred ca fiecare are) care au impresia ca daca esti finut sau intorci obrazul si te faci ca nu observi/auzi pt a mentine o atmostera cordiala, automat esti las, nu ai pareri si-si pot permite orice. Dar astfel de persoane pot fi educate si dupa cateva replici spuse ca zambetul pe buze sa vezi ce-si invata locul. Tu iti cresti singura copilul, nu vine mama-soacra ca bona, n-a fost la tine sa te ajute cand nici nu puteai sta ca lumea pe scaun ... asa ca sa te scuteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ai dreptate! Cel mai rau m-a deranjat ca nu a zis ceva atunci cand a gandit asta, decat ca a zis! A preferat sa vorbeasca cu socrul dupa ce am plecat noi si imi imaginez cam ce a zis... Cred ca asta m-a enervat la culme...ca altfel as fi tratat-o cu indiferenta... Plus ca a facut comparatia cu nepotelul la care stiu ca tine mai mult decat la David... Asta a pus capac!

Stiu ca nici tu nu esti tare.... Am vrut sa zic ca esti tare... amuzanta in ceea ce ai scris
Si asa e, n-a venit sa ma ajute si nici nu imi doresc sa vina, ca m-a disperat si cu caciulile care se leaga sub barbie si pe care nici eu nici sotul nu le suportam pe capul copilului

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Fetelor, care dintre voi a mai nascut natural, neprovocat, exact la DPN? Eu 16.03.2008 am avut (ca asa a zis medicul) si pe 16.03 a venit bebe. La tzanc!

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Violeta, sunt prea rare astfel de cazuri! Dar cine trebuia sa nasca intr-o anumita zi de sarbatoare si a nascut in alta? Ca eu trebuia sa nasc de Dragobete si am nascut de Martisor.

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, nu te mai stresa cu soacra. Stiu ca e greu sa nu pui la suflet ce zic altii de copilul tau, dar macar e bine ca vii aici si te descarci.
Cand eram eu gravi, o cumnata imi zice: vai ce burtica mica ai, ce slabuta esti, ce mic o sa fie copilul tau! Ea nu cred ca a spus-o cu rautate, dar eu asa m-am suparat...de parca vroia sa-mi cobeasca! Si puiul meu nici nu era nascut, d-apoi acu' cand il am in brate. daca cineva nu are ceva frumos de spus despre el, mai bine sa taca!

Si da, a vrut el bebe David sa vina intr-o zi speciala

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Violeta, sunt prea rare astfel de cazuri! Dar cine trebuia sa nasca intr-o anumita zi de sarbatoare si a nascut in alta? Ca eu trebuia sa nasc de Dragobete si am nascut de Martisor.

poze

E mai misto asa! Va fi unul din putinii barbati ce trebuie serbati in ziua in care se serbeaza numai fetele!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetele, am inceput sa mesteresc la viitoarea prima pagina de la Scutece dar e mult de munca si o sa va rog sa ma pasuiti daca nu voi fi la timp gata (si sigur nu voi fi). Asta e, construim pe parcurs!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Naty, uite si linkul catre poza lui bebe pentru prima pagina:
http://good-times.webshots.com/photo/2283069100102404009cKfTdn

Daca ai nevoie de ajutor spune-mi ce pot face.

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput