Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Naty, deci maine dimineata intram la scutece??
Cum se va numi subiectul nostru pana la urma?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mussara2000 spune:
ce mis si cu bebelusi nostri, altii nu fac toata ziua kaka iar Iulian face de 4-5 ori si la fiecare partz il face cu ,,stropi'' asa ca il schimb f.des, ma luase o grija intr-o vreme oare nu are diaree, sotul rade de mine cand eram gravida de se agita bebe mai tare imi faceam probleme de ce prea des , de nu de ce nu, acuma daca face mai des n-are diaree, de nu face - ore n-are constipatie, tare stresanta mai pot fi.
natynic spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Naty, deci maine dimineata intram la scutece??
Cum se va numi subiectul nostru pana la urma?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
"Puiuti de randunici 2008". Stai linistita, va dau eu adresa!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Naty merci de pont, o sa incerc si cu debridatul.
Roxana din pacate nu a functionat cu termometrul.
Iar acum suntem in mijlocul unei cumplite crize de colici... Offf, ce mai plange mititca. Ma duc sa-i fac un ceai.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
delphin spune:
Hop si eu! o zii obositoare...Azi e Cameron, sarbatoare in regimentul randunoiului meu si ca sotie iubitoare ce sunt, trebuia sa fac act de prezentza cu copii cu tot, am stat afara de la 11h45 la 18h00. David a fost cumine...
Ultima zi de odisee...nu ma pricep eu la cuvinte mari...spun doar ca-mi place cum ai facut incheierea Naty si....VA MULTUMESC CA EXISTATI! Fiecare in parte venita de la inceput sau pe parcurs sau spre sfarsit!Nu va puteti imagina cat a contat si va conta in continuare pt. mine, fiecare rand scris de voi. Cred ca "fetele de peste balta" intzeleg ce vreau sa spun
Eu recunosc ca sunt dependentac DC grav, iar de cand am famas insarcinata cu David...super grav. Mi-a placut enorm de mult alaturi de voi pe post de TV glumesc!
Va iubesc, voila!
Naty, incetuc maica, mai faci pe parcurs,, randunoiul are dreptate.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Simo27 spune:
Nu am reusit sa pun poze de la Botez!am primit la vizite la greu azi...dar,nu puteam nici eu sa ratez ultima zi de Odisee!
Va multumesc,Dragi Randunici ca EXISTATI,ca ati patruns in inima mea,eu care niciodata nu as fi crezut ca pot sa-mi descarc sufletul unor -necunoscute-!e adevarat ca,la inceput am fost sceptica ,dar pe parcus asa de mult m-am apropiat de voi,incat primul lucru pe care il faceam cand ma sculam dimineata era sa deschid laptopul sa vad ce s-a mai intamplat nou pe crenguta!Sunteti toate niste Suflete Minunate,Mamici Adevarate!Va imbratisez si abia astept sa ne vedem la Brasov
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
Randunici, eu zic sa nu mai fim asa melancolice, ca nu se va schimba nimic, decat titlul subiectului la care vom posta, tot impreuna vom fi! Ne vom sustine, incuraja si sfatui in continuare.
Si eu va iubesc tare si mi-ati fost de mare ajutor intotdeauna cu sfaturile voastre. Va multumesc.
Naty, nu-ti face probleme cu noua pagina, o aranjezi tu pe parcurs, te ajuta si randunicile care se pricep.
Am vorbit cu randunoiul si, in principiu, ar fi de acord sa venim si noi la Brasov, dar oare n-o fi puiul prea mic? Plus ca la noi nu s-a aratat nimeni in petit. Cred ca s-au facut perechile deja.
Bubu, nu stiu cum de reusesti sa fi asa de fresh, sa mai faci si treaba prin casa. Mai am doar putine lohii, cate o pata bejulie pe tampon.
Delphin, chiar daca ai avut impresia ca vorbeai ca TV-ul postarile tale imi lipseau cand nu aveai timp de crengutza.
Dati-mi si mie o idee de felul doi, please!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Olgutzica, imi pare rau ca ai avut o zi grea azi.
Cam asa ceva se intampla si la noi cu soacra-mea, randunelul mi-a zis ca nu-i poate impartasi bucuria pe care o simte fata de fiecare moment cu Andreea, la fiecare suras ssau mutrita pe care o face, tocmai din cauza ca e bolnava si nimic n-o mai alina. Chiar i-a zis randunelului sa-i aduca morfina, sa-i mai calmeze durerile.
E tare trist randunelul meu de fiecare data cand vorbeste cu ea la telefon, nici nu-i vine sa mai dea pe acolo, ca n-o poate vedea suferind pe cea care i-a dat viata. Ma rog la D-zeu s-o mai tina in viata macar pana la botez.
Kya, imi pare rau, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Va pupic dulce pe toate, ne vem maine la scutece, astept link-ul.
Noapte buna!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
POZELE MELE
Kya spune:
Eu inca mai am lohii - si inca cu sange. Iau si Ergomet (cand imi aduc aminte).
Cris azi randunoiul a facut niste paste cu smantana si ciuperci foarte yummy. Daca vrei, iti dau reteta. Se fac foarte rapid, si sunt excelente.
Ni s-a linistit copilul cu colicii. Sta la randunoi pe burtica si s-a calmat. Plangea asa de tare de mi se rupea sufletul
Si combinatia de constipatie cu colici...
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!